Nu man pirmās attiecības bija traumējošas gan man, gan puisim. Viss sākās ar to, ka viņš bija "kompānijas dvēsele", bija daudz paziņas un, protams, arī pilns instagrams ar meiteņu kontiem :D Iesākumā liku viņam atstāt tikai tās meitenes, kuras es pazīstu, pēc laiciņa arī liku nobloķēt pilnīgi visas meitenes, jo tolaik dusmojos pat par to, ka viņš vienkārši viņām seko. Pēc tam arī uzzināju, ka ir opcija izsekot otra cilvēka atrašanās vietu un to pārbaudīju ik pa 10min un taisīju scēnas par to, ka puisis ir izgājis uz veikalu, kā arī katru reizi, kad nakšņojām kopā, es pārbaudīju viņa instagram un facebook search vēsturi. Ar šo nenormālo kontroli panācu tikai to, ka viņš sāka man aiz muguras tikties ar citiem cilvēkiem (es biju aizliegusi iet ārā, ja tur būs meitenes), protams, pagāja laiks un izšķīrāmies. Labi, ka tolaik vēl nebija tiktoks, tad viennozīmīgi būtu sākusi sist viņu :D:D:D
Tagadējās attiecībās es sākumā centos sevi savākt, lai netaisītu scēnas no zila gaisa, pēc tam sapratu, ka tāda dzīve pat patiesībā ir labāka un reāli meklēju profesionāļu palīdzību, esmu runājusi par bērnības traumām, par kompleksiem utt, lai beigtu stresot par katru meiteni, kas ir atrodama internetā, jo tāpat mēs nevaram neko ietekmēt, vienmēr liksies, ka cita ir skaistāka un labāka par mums, bet ir taču iemesls, kāpēc otrs cilvēks izvēlējās tieši MŪS un, nē, nav tā, ka mīlējoties viņš tavā vietā iztēlojas citu. Noliekat pašas sevi otra cilvēka vietā. Vai tiešām pēc tam, kad esat redzējušas simpātisku cilvēku uz ielas, iztēlojaties, ka tieši viņš ir ar jums gultā?
Es šobrīd neko nesaku par to, ka paziņām uzspiež sirsniņu instagramā, pati arī tā daru.
Uzskatu, ka attiecības ir jābauda nevis jādzīvo stresā, jo otru cilvēku ar varu nenoturēsim, drīzāk aizbiedēsim!!! un JA GRIBĒS NOKRĀPT, TAD NOKRĀPS, citiem tas vienkārši ir asinīs un ar milzīgu kontroli mēs panāksim tikai to, ka otrs iemācīsies labākus veidus kā noslēpt.
Bet ja puisis sāktu laikot pazīstamu meiteņu pusplikas bildes, tad noteikti nebūtu apmierināta, tādā situācijā neesmu bijusi.
Bet īsumā gribu pateikt, ka ir jāiemācās baudīt dzīvi, nestresojot par visu, jo mēs pat nezinām, cik ilgs laiks katram ir atlicis...
Un runājot par 18+ filmām, manējais dievojas, ka tādas neskatās, nezinu, kā ir patiesībā. Domāju, ka daudzi puiši tādas skatās :D
p.s esmu skatījusies savas otras puses suggest feedu instagramā, tur pārsvarā ir automašīnas un moči, tāpēc šobrīd ne pa visam neiespringstu