Anonimi @ 04.04.2022 13:06Lieta tāda, ka jau 11 dienas kavējas MR, kas vienmēr ir bijušas regulāras. Ir aktīva un regulāra dzimumdzīve ar mērķi mazulis. Sajūtas ir tā kā būtu GR - Man ir bijusi aktīva tā dzīve, kur kā pulkstenis ir bijušas šis dienas un pirmo reizi ir šādi, tas ka gribas daudz gulēt un ēst, dzert. Slikta dūša un nu jau vemšana pēc ēšanas. Kaķis guļ uz vēdera, parasti uz krūtīm. Vienas dienas psihošana, kas lika domāt, ka hormoni trako. Sapnis, nojauta un pārliecība. Šodien taisīju GR testu, kas bija negatīvs (iespējams, jo taisīju vakarā un praktiski čuraju ūdeni (caurspīdīga)). MR nav bijušas vairākas kā mēnesi, pēdējās bija 25.02-2.03. Vai tā varētu būt GR? Padalīties ar pieredzi. MR parasti nekas nav ietekmējis. Ģimene arī vienmēr visiem viss ir bijs perfekti, nav nekādu slimību dzimumorgānos. Cik ilgā laikā Jums tests parādīja pozitīvs? . Pati esmu pārliecināta, ka tā ir GR, jo tāds ir mērķis. Divus mēnešus bija MR un tagad jau nav vairāk kā 1 mēnesi. Paldies!
Motherofdragons @ 04.04.2022 15:56Man jau 2.dienā bez mr parādīja 2 spilgti sarkanas svītras.
Nopērc vēl vienu testu vai aizej uz Gulbi, bet es tavā vietā necerētu uz grūtniecību, tev hcg līmenim jau vajadzētu būt debesīs grūtniecības gadījumā.
Lieta tāda, ka jau 11 dienas kavējas MR
Divus mēnešus bija MR un tagad jau nav vairāk kā 1 mēnesi.
11 dienas, bet pēdējās bija 25.02-2.03.Silvera @ 04.04.2022 17:09
Cik tad ilgi tev kavējas īsti? ?
Anonimi @ 04.04.2022 17:05
Es lasu visādus veidus ir pat tādi, kam 9 necēla tikai parādīja pozitīvu. Iešu pie ārsta. Šādi vēl nav bijis nekad.
Serīna @ 05.04.2022 14:59Ar vienu testu nekad nepietiek, un Dieva dēļ netaisiet tos vakarā
😃 tā ir laimes spēle. Reizēm nopērc 3 un tad 2 negatīvi un 1 pozitīvsMikaR @ 05.04.2022 16:22
Man ar vienu testu pietika - tas uz reiz bija ar spilgtam līnijām. ? bet labi, es tajā pašā dienā aizspēros uz Gulbi uz hcg un progesterona analīzēm.
Serīna @ 05.04.2022 16:27? tā ir laimes spēle. Reizēm nopērc 3 un tad 2 negatīvi un 1 pozitīvs
MikaR @ 05.04.2022 16:32
? es ilgi vēlu šito, ka kavējās vienkārši un gaidīju savu valsts rindu uz ivf. Bet tad vecgada dienā sapratu, ka viss priekš manis smird, besī un šīberis arī iet ciet. Gāju pēc maģiskā koka ??