7-8 dienas, 34-35 dienu cikls, gan pirms un pēc bērna. Pirms bērna bija nāvējošas sāpes, raudāju visas pirmās 4 dienas, negāju uz skolu dēļ šausmīgām sāpēm, neviena zāle nelīdzēja. Pēc bērna - vieglākas, sāpīgas (esmu pieradusi ciest sāpes), bet vismaz kaut ko padarīt var, neguļu kā nosista gultā visu dienu aiz sāpēm. Par cik man mr no 11 gadiem, nenormāli sāpīgas, stipras, sākoties dzemdību kontrakcijām, bija sāpīgi bet ciešami. Esmu dzirdējusi, kā citas pie 1 cm atvēruma mirst nost un prasa epidurālo anestēziju, es pie 4 cm vēl jutos kā... krampji nu krampji, ir bijis tak sliktāk mēnešreižu laikā. Tikai paketes lietoju, nekad neesmu tamponus, piltuves likusi, esmu pret svešķermeņu likšanu savos dzimumorgānos, nē paldies. Mr apakšbiksēm neuzticētos. Es velku parastās mežģīņu apakšbikses, kuras velku pirms mr. LV paketes pārtek, sasmērēju vairākas reizes gaiši zilus džinsus - nakts paketes dienas laikā !!! Mans glābiņš ir UK pakešu krājums, un turpinu tās lietot LV. No LV man der kad nav stiprās dienas, sākot ar vidēja asiņošanas līmeņa ir labas.