Annija35 @ 29.03.2022 13:32Nav plānā pirkt baigās pārtikas rezerves.
Kad ir laba akcija,kādu +paku nopērku un viss.
Cik ir redzams,veikalos ir pieejami produkti,izņemot sāls,griķi,bet pārējais ir pieejams.
No kurienes tā panika,ka tgd jāpērk krājumu ntajam laikam?
MikaR @ 29.03.2022 13:37Man gan gribās pajautāt vai tie, kas pirka pa 10kg griķus kovid epidēmijai ir tos apēduši vai izmetuši ar visām kodēm??
AnaMandarina @ 29.03.2022 13:34
100% ticēt nevar nevienam avotam, tāpēc arī prasu viedokļus. :)
Cik ir redzams,veikalos ir pieejami produkti,izņemot sāls,griķi,bet pārējais ir pieejams.
blacke @ 29.03.2022 14:17
Jau vairākas reizes esmu redzējusi gan šeit forumā, gan citur tekstus,ka nav sāls un griķi veikalā. Es nevaru saprast, es dzīvoju alā vai citi dzīvo alā? Visos veikalos kuros es ieeju ir gan sāls, gan griķi. Vēl 7dien tieši sāli pirku,jo bija beidzies, šodien pusdienām griķus nopirku. Neesmu redzējusi,ka veikalos būtu viss izpirkts. ?
blacke @ 29.03.2022 14:17
Jau vairākas reizes esmu redzējusi gan šeit forumā, gan citur tekstus,ka nav sāls un griķi veikalā. Es nevaru saprast, es dzīvoju alā vai citi dzīvo alā? Visos veikalos kuros es ieeju ir gan sāls, gan griķi. Vēl 7dien tieši sāli pirku,jo bija beidzies, šodien pusdienām griķus nopirku. Neesmu redzējusi,ka veikalos būtu viss izpirkts. ?
YaeMiko @ 29.03.2022 14:53Labi ja taisa tās rezerves tad kur viņas lieka? Privātmājā okey, bet dzīvojot Rīgā dzīvoklī, man jau tā maz vietas, kur nu vēl nodrošināt ēdienam attiecīgos glabāšanas apastākļus.
Un cik tad ilgam laikam var sapirkt uz priekšu tās rezerves?
Daži cilvēki ir panikas cēlāji , tā pat kā ar covid, kad visu izpirka.
Un ne jau ēdiens ir tas kas trūkst kara gadījumā, bet ūdens. Ja tos griķus nopirksi, tad kur vārīsi? var jau ēst sausā veidā, bet nu jā...
Cik ir redzams,veikalos ir pieejami produkti,izņemot sāls,griķi,bet pārējais ir pieejams
Sveiki!
Vai ir daudz tādu, kas sapirkās lielas pārtikas rezerves krīzei? Versijas ir dažādas, dzirdēju, ka varbūt krīze nebūs uz 10 gadiem, varbūt pēc gadiņa viss pamazām atgriezīsies, tik jāpārdzīvo nākamā ziema... Kādas jūsu domas?
PeonyPeony @ 29.03.2022 15:03Kāda jēga vispār iepirkt to sāli tādos kvantumos? Ēdīs vienu pašu sāli? Produkti taču svarīgi, sāls vispār var nebūt, tas ir vienkārši pieraduma pēc garšas pastiprināšanai. Dīvaina tā sāls sabiedrības masa. :D
Jo sāls ir konservants, palīdz ilgāk uzglabāt pārtiku, piemēram, gaļu