Lalooo @ 27.03.2022 13:40Ar tādu domu gājienu, varbūt vienkārši labāk nevajag tos bērnus? Mazums, pēctam būs nepatika pret viņiem, ka samaitāja tavu ideālo implantu formu.?
Kaijulens @ 27.03.2022 15:04Ne tikai krūtis, bet vēdera ādu, kāju, roku ādu. Viss atkarīgs no tā, cik pieņemsies svarā, cik kopsi ķermeni, kādi nostrādās gēni un kādi ir Tavi skaistuma standarti.
Man personīgi nav pieņemami svešķermeņi organismā, ja vien tam nav medicīnisku indikāciju. Bet mani skaistuma standarti ir labi kopts un uzturēts dabīgais skaistums.
Implanti nav modē, ja jas. Daudzas pasaulē slavenas sievietes ir izņēmušas un dzīvo laimīgi tālāk.
Val @ 27.03.2022 15:42Ieliku pusotru gadu atpakaļ, jo gribēju un nezināju cik drīz palikšu stāvoklī. Vēlaizvien bērns nav pieteicies un esmu priecīga, ka ieliku! Uzlaboja pašvērtējumu, patīku sev vairāk! Cik zinu, katrai savādāk pēc grūtniecības situācija ar krūtīm, ja kkas nepatiks, taisīšu korekciju. Tā vai tā ik pa 8-10 gadiem jāmaina implanti ?♀️
cmyk @ 27.03.2022 15:28
nav nav modē. ja jums ir ģenētiskas anomālijas krūšu zonā,tad arī neko nedariet lietas labā- jo nav modē?