gabi717 @ 22.03.2022 16:33Heidy Super, noteikti izdosies tev!
Nu jāsaka, ka ar tiem ne-cukura saldinātājiem ir pašvaki, jo no viņiem arī veidojas pampums, ūdens aizture, īpaši no aspartāma, neiesaka pie svara nomešanas. Vislabākais variants ir stēvija.
Bet vispār, nekas traks nebūs, ja dienā izdzer kafiju ar vienu cukura karotīti! Tad varbūt atsakies no citiem saldumiem pa dienu. :)
Man viduklī ir 78 cm :( :(gabi717 @ 22.03.2022 16:34Man tas pats ar vēderu ?? bet tas tāpēc, ka tagad nesportoju kādu laiciņu, jāatsāk būs. Cik tev aptuveni cm ir viduklī? Heidy
Saprotuu, jātaisa mums abām kkādi vēdera treniņi 😁🏋Heidy @ 22.03.2022 16:38Man viduklī ir 78 cm :( :(
gabi717 @ 22.03.2022 16:40Nuu man ir šobrīd ķipa tā visstriktākā griķu diētas versija (ir tādas, kur ēd griķus, kefīru un ābolus), bet es ēdu vienkārši tikai griķus. bez sāls un tā. Ā, un 2 baltas kafijas dienā, jo bez tām dzīvot nevaru :D Bet es šitā tikai max 1/2 nedēļas, pēc tam back to normal. Kaloriju ziņā sanāk pietiekoši, neesmu badā necik.
gabi717 @ 22.03.2022 16:41Saprotuu, jātaisa mums abām kkādi vēdera treniņi ??
Man ar tā likās, bet, ja godīgi, iet viegli. Laikam tāpēc, ka nav sāls un cukurs uzturā, nerodas tā atkarība vai vēlme našķoties. Vnk paēd un ej tālāk darīt lietas.Heidy @ 22.03.2022 16:42
Hmm, interesanti. Es laikam tam esmu par vāju :D Vai Tu izdzer dienā 1,5-2l ūdens?
Es pirms laiciņa saņēmu dāvanā EQUA pudeli, nu ļoti skaista :D sākumā bija luste dzert to ūdeni, tagad no jauna jāiegūst šī luste :Dgabi717 @ 22.03.2022 16:48Man ar tā likās, bet, ja godīgi, iet viegli. Laikam tāpēc, ka nav sāls un cukurs uzturā, nerodas tā atkarība vai vēlme našķoties. Vnk paēd un ej tālāk darīt lietas.
Jap, ar ūdeni nav problēmu... Nopērc kkādu riktīgi smuko ūdens pudeli! Sinsay redzēju. Mosh motivēs vairāk dzert. ☺
es paskatījos, wow, man ar tādu vajag! 😁 jāpajautā draugam uz vārda dienu 🥳Heidy @ 22.03.2022 16:52Es pirms laiciņa saņēmu dāvanā EQUA pudeli, nu ļoti skaista :D sākumā bija luste dzert to ūdeni, tagad no jauna jāiegūst šī luste :D
jā, tur var arī savu vārdiņu iegravēt korķītī :)gabi717 @ 22.03.2022 16:56es paskatījos, wow, man ar tādu vajag! ? jāpajautā draugam uz vārda dienu ?
Heidy @ 22.03.2022 16:26Čaviņa!
Labprāt gribētos, lai šeit izvērstos diskusija un mēs apmainītos ar padomiem, pieredzi, receptēm, utt.
Es tagad tieši arī esmu sākusi ieturēties! Nu jau nedaudz par traku palaidos...
Mans augums: 173 cm
Svars: 69 kg
Mērķis: 60 kg
Kad nāk svars klāt, pirmās vietas kur pamanu ir uz vēderiņa :( un ciskām...
Nekad neesmu sēdējusi uz diētas, kaut kā liekas, ka pietikos ar to, ja nedaudz ierobežotu sevi un aizstātu dažus produktus ar kādu veselīgāku alternatīvu.
Man ļoti labumā iet, kad tiek ēsts daudz junks, miltu izstrādājumi. Par cik man grūti iet ar nečītošanu, esmu sev sastādījusi striktu ēdienkarti nedēļai uz priekšu. Starp citu, arī tā ietaupās naudiņa, ja strikti pieturās pie ēdienkartes un veikala saraksta.
Brokastīs ēdu pilngraudu maizi ar avokado vai mocarellu ar tomātiem, pesto un balzamiko.
Man topā ir tvaicēti vistas šķiņķīši ar svaigajiem salātiem. Apēdu 1 šķiņķīti. To es ēdu vakariņās.
Tik tokā redzēju, ka nedaudz apvāra brokoli, kad nedaudz apvārīti, tad liek cepamtraukā, pielejot olu kulteni klāt. Var pievienot sieru vēl klāt. Cep cepeškrāsnī. Sanāk kā sacepums. Man ļoti garšo un liekas viegla maltīte!
Pārsvarā cenšos ēst svaigus produktus. Salāti katru dienu.
Man grūti iet ar cukura samazināšanu. Arī nespēju iedzert kafiju bez cukura... Varbūt kādai ir pieredze ar aizvietotājiem?