Ja Tu gribi tiešām gardu kafiju, iesaku nemaz neskatīties uz šķīstošo kafiju. Agrāk tādu dzēru un nevarēju saprast nafig jādzer maltā, likās lieks čakars. Kad nopirku kafijas aparātu, sāku dzert malto - nu pilnīgi cita pasaule. Es vispār nevaru iedomāties sevi dzerot vairs šķīstošo labprātīgi tā uzlejot ūdeni pa virsu, pienu un aidā. :D
Ja parastajā aparātā tad pašlaik dzeru Dallmayr prodomo, ļoti garda tā, kā es taisu sev, vismaz. Ja kapsulu aparātā, tad iesaku karameļu latte, kas ir oranžā paciņā (Dolce Gusto) vai nopērc vairāk lietojamās kapsuliņas, iepildi malto kafiju un būs okey.
+ es tiešām ieteiktu nopirkt kafijas automātu, Tu ieekonomēsi naudu un varēsi mājās taisīt lattes, cappuccino un ko tik vēl ne. Galvenais manuprāt ir saprast tās proporcijas un kā Tu gribi lai Tev garšo kafija, bez eksperimentiem nekādi. :)