Maxim. Nopērkams aptiekās. Efekts reāli maģisks. Kopš sāku lietot, jūtos kā cits cilvēks.
Stefania @ 17.03.2022 14:36
+++
Lietoju šo jau vairākus gadus un vairs neatceros, ko nozīmē sasvīdušas paduses. 1x nedēļā iesmērēju un laimīgi dzīvoju. Vienalga, vai ārā karsts, vai tu sporto, vai streso... paduses sausas kā tuksnesis ?
" Vienmēr maiciņai pa virsu vilku tumšu jaciņu, lai neredz, ka paduses izsvīdušas līdz gurnam. "
Sun.shine @ 17.03.2022 15:29Man arī aktuāli, turklāt tā kā esmu diezgan salīga, pārsvarā vienmēr ir auksti vai vēsi, tad parādās aukstuma sviedri,kuru smaržiņu citreiz parastais dezītis nenosedz pilnībā ...diezgan nepatīkami.?
Kā arī, kad satraucos, tad sāk svīst pēdas un rokas paliek miklas. Kā ar to cīnīties? Varbūt vēl kādai ir kaut kas līdzīgs??
Ģimenes ārstam esmu teikusi,bet man atbildēja, ka tas esot normāli, ka man vienkārši esot tāda veģetatīvā nervu sistēma ?
BlueMeg @ 17.03.2022 17:15
Neesi vienīgā, kurai svīst plaukstas un pēdas. Pat ne no kā. Neteiktu, ka man 24/7 ir kkāds stress, bet rokas man vienmēr ir mitras.
Prasīju ģimenes ārstei, teica, ka visticamāk tas saistīts ar veģ. nervu sistēmu vai arī, ka man vienkārši organismā tā ir norma, ka vairāk svīstu nevis caur padusēm, bet plaukstām un pēdām.
sla @ 17.03.2022 18:24Zinu, ka ir procedūra, kur iešpricē un vairs nesvīst paduses, tik kā viņu sauc, kāds zin?
Zinu, ka ir procedūra, kur iešpricē un vairs nesvīst paduses, tik kā viņu sauc, kāds zin?
tājaugan @ 17.03.2022 18:30
Botulīna injekcijas. Laikam tas, kuru spricē sejai.
Esmu veikusi vairākas reizes, vienu reizi gan nelabi sanāca - saspricējos dienā, kad bija +30 grādi un pēc procedūras braucu mājās 2 stundas ar vilcienu. Vilcienā varbūt bija visi +40. 300 EUR vējā, laikam visu botulīnu vilcienā izsvīdu, jo tiešām efekta nebija. Ja piesargās un cik tur tās dienas nesakarst un nedzer alko, tad efekts dažus mēnešus ir :)