Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pirmā iemaksa NĪ iegādei

 
Reitings 37
Reģ: 02.06.2021
Sveikas, čikitas!
Man interesē pieredze ar kredītu priekš nekustamā īpašuma iegādes. Pirms diviem gadiem man bija nepatīkama pieredze, kad pieteicos bankā uz konsultāciju. Toreiz es gāju uzdot sev interesējošos jautājumus, bet bankas darbinieks gribēja jau 2 minūšu laikā sarunu beigt un lai dodos prom, jo man esot par mazu alga. Vēlāk aizpildīju pieteikumu un arī mamma aizpildīja līdzaizņēmēja pieteikumu, bet man atteica, jo es pateicu, ka nedzīvoju kopā, lai gan esmu tur deklarēta, bet maksāju īri no sava konta... Man toreiz pateica, ka kredīta līdzaizņēmējs var būt viena mājsaimniecība un es par to iesmēju, jo es dzīvoju "šērotā" dzīvoklī Rīgas centrā un jautāju vai man aizdos kopā ar dzīvokļa biedriem haha. Tad man saka,ka var būt vīrs vai draugs, bet es tolaik biju viena... tagad it draugs, bet viņš stroikā strādā, bet es sāku strādāt divos darbos. Jautājums sekojošs ja man teiksim māte palīdz sakrāt lielāku pirmo iemaksu vai banka atkal var iebilst, ka man kāds radinieks pārskaita naudu un man tas nav noformēts kā dāvinājums, ka tātad es nedrīkstu to naudu izmantot priekš pirmās iemaksas un ka mazums tās ir papildu parādsaistības kkādas?
Es vnk ceru, ka banka atkal neatradīs pie kā piesieties, ā jo iekrājumiem zeķē arī ir jābūt viņiem redzamiem. Tagad atvēru bezmaksas krājrīku swedbankā, kas liekas daudzreiz labāks nekā pirms tam krājkonts, kas bija maksas.
13.03.2022 13:52 |
 
Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Radiniekiem ir vieglāki nosacījumi saistībā ar naudas pārkaitijumu. Swedbank mājaslapā izlasi. Vienīgi, iespējams, ņemot aizdevumu un veicot šo pirmo iemaksu, būs jāpierāda naudas izcelsme.
13.03.2022 14:01 |
 
Reitings 72
Reģ: 17.04.2020
Sveika. Tikko ar vīru gājām tam visam cauri.
Mums pirmā iemaksa ir apmēram 10k, nauda bija skaidrā. Uzlika vīrs pusi uz konta, un es pusi, tad pārskaitīju, bet kredītlimits neļāva. Zvanīju uz banku, prasīja kāpēc jāpalielina un naudas izcelsme dāvinājums, uzkrājums vai kas cits. Teicu, ka uzkrājums.
Vīram prasīja par naudas izcelsmi, teica, ka sakrāts un viss
13.03.2022 14:20 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits