Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Liktenis

Reitings 8
Reģ: 08.03.2022
Labdien. Tiko runāju ar dziednieci Ilonu Ozolu. Palika daudz smagāk, kaut teica būs vieglāk. Izstāstīju visu situāciju. Kaut ko pateica. Par bērnību nedaudz, bet ne korekti. Teicu ka ar mīļoto strīdamies par niekiem. Viņa teica ka "esam dvēseles cilvēki, bet būsim kopā līdz noteiktam vecumam. Un ka mums nav īsta mīlestība, jo strīdamies. Ka cilvēku pieņem tādu kāds tas ir utt. Un tad ir īstā mīlestība."
Bet mēs mācāmies viens no otra un strīdu paliek mazāk. Es nezinu cilvēkus kas vispar nestrīdās.Es jautāju vai var mainīt savu likteni, viņa teica ka nē. Man ir bail. Vai tad viss ir ierakstīts? Jums ir atsauksmes par šo astrologi un vai ticat, ka viss ir jau ierakstīts un neko nevar mainīt? Man nepatika ka es tur raudāju, bet viņa pasmējās. Neko negribu sliktu teikt. Bet vai tad cilvēks nevar mainīt savu likteni?
08.03.2022 18:54 |

Reitings 1126
Reģ: 15.02.2022
Var, ja apzināti izvēlas. Tad jau mēs būtu nolemti.
Kāpēc gāji pie tās dziednieces?
08.03.2022 19:04 |

Patīk
Reitings 3319
Reģ: 10.08.2019
Pusaudžu gados mamma mani ir vedusi pie dziednieces, nekas no tā, ko viņa pateica nav tā noticis. Neticu šitādām muļķībām.
Iegooglēju tavu minēto dziednieci. Nu baigā dāma, reklamē NL biodroniņu. 😂
08.03.2022 19:07 |

Reitings 434
Man mammai viena shitada tante pateica, ka es (vińas meita) piepildišu lietas par ko vińa agrāk sapńoja un dzivošu dzivi kādu vińa vēlas. Bet nezinu vai vińas lielais sapnis bija būt stay at home mum 😂
08.03.2022 19:20 |

Patīk
Reitings 2089
Reģ: 22.05.2019
Apzinātas izvēles un darbības var mainīt dzīvē dzko.
Par ticamību dziedniecēm nemacēšu teikt,jo neesmu pie tādas bijusi.
08.03.2022 19:21 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
1. Par astroloģiju un savu nākotni nav jāprasa dziedniekam.
2. Ja tiešām gribi zināt savu tuvāku vai tālāku nākotni, ir jāiet pie kāda, kam tiešām uzticies. Sākumā ar maziem jautājumiem. Ja tie piepildas, tad ar lielākiem. Nav ko tērēt savus nervus, naudu un laiku.
08.03.2022 20:01 |

Reitings 413
Reģ: 06.02.2022
Kāpēc vispār pie tādiem jāiet? Aizejat labāk pie pāru psihologa vai psihoterapeita, ja jau tie strīdi tik briesmīgi un gribas palikt kopā.😂
Es nebrīnīšos, ja saklausījusies tās šarlatānes murgus, Tu tiešām sevi noskaņosi uz šķiršanos, jo, redz, pēc viņas teiktā jūs kopā būsiet noteiktu laiku.😂
08.03.2022 20:19 |

Reitings 8
Tagsd izrunāju visu ar savu mīļoto. Lai piedod mani dziedniece, bet es ticēšu savai dzīvei. Es viņai daudz ko stāstīju. Daudz kas bija vēl cits. Un es tgd sapratu ka viņa neko nepateica no malas. Ja esi labs psihologs izrietoši to var no mana teiktā salikt. Un vēl es esmu ļoti emocionālā, man pie psihologa vajadzētu labāk. Es palasīju forumus, ka īstenībā katrs dziednieks saka, ka likteni var mainīt, ka katrs tavs dzives gājiens uzreiz visu maina. Karoch iešu pie psihologa, vēl vairāk sabojāju psihi.
08.03.2022 21:25 |

Patīk
Reitings 3319
Reģ: 10.08.2019
Kateeliza @ 08.03.2022 21:25
Tagsd izrunāju visu ar savu mīļoto. Lai piedod mani dziedniece, bet es ticēšu savai dzīvei. Es viņai daudz ko stāstīju. Daudz kas bija vēl cits. Un es tgd sapratu ka viņa neko nepateica no malas. Ja esi labs psihologs izrietoši to var no mana teiktā salikt. Un vēl es esmu ļoti emocionālā, man pie psihologa vajadzētu labāk. Es palasīju forumus, ka īstenībā katrs dziednieks saka, ka likteni var mainīt, ka katrs tavs dzives gājiens uzreiz visu maina. Karoch iešu pie psihologa, vēl vairāk sabojāju psihi.

turies ❤
08.03.2022 21:28 |

Reitings 8
Lalooo @ 08.03.2022 20:19
Kāpēc vispār pie tādiem jāiet? Aizejat labāk pie pāru psihologa vai psihoterapeita, ja jau tie strīdi tik briesmīgi un gribas palikt kopā.?
Es nebrīnīšos, ja saklausījusies tās šarlatānes murgus, Tu tiešām sevi noskaņosi uz šķiršanos, jo, redz, pēc viņas teiktā jūs kopā būsiet noteiktu laiku.?
nav vispar nekādi briesmīgie strīdi. Nu tādi par sikumiem bet katru reizi mazak un mazāk. Es vienakrsi viņai ieminējos. Gāju par citu problēmu. Nevis gāju bet runāju videozvanā
08.03.2022 21:38 |

Reitings 8
Zinna @ 08.03.2022 19:04
Var, ja apzināti izvēlas. Tad jau mēs būtu nolemti.
Kāpēc gāji pie tās dziednieces?
es gāju jo man bija stresa. Bija daudz slikta bērnībā un vienu periodu. Es laikam pati nevarēju ar to sadzīvot tāpec tas viss.
08.03.2022 21:39 |

Reitings 1126
Kateeliza @ 08.03.2022 21:39
es gāju jo man bija stresa. Bija daudz slikta bērnībā un vienu periodu. Es laikam pati nevarēju ar to sadzīvot tāpec tas viss.
iesaku labāk psihoterapeitu.
Var ģimenes sistēmas kārtot ar Helingera metodi. Bet joprojām, iesaku sākt ar terapiju.
08.03.2022 22:56 |

Reitings 413
Reģ: 06.02.2022
Kateeliza @ 08.03.2022 21:25

👏👏👏
08.03.2022 23:31 |

Reitings 8
Tagad lai sevi mierinātu palasīju foršus tekstus, es negribu neko sliktu teikt ezotēriķei, bet nu neviens ezotēriķis tevī paskatoties pa video nepateiks, kāda būs tava nākotne. Daudz kas atkarīgs arī ir no tā, kāda ezotērikim ir nostāja, dzīves redzējums. Un labs ezotēriķis neteiks tev lietu, kas tevi sāpina kā neizbēgamu, bet gan centīsies rast ceļu. Nevis es raudu tur histēriski bet viņa tikai saka = nē nebūsiet kopā. Tad es nesaprotu kāpēc ir jāattīra karma, kaut kādas karmiskās saitnes jācērt uttm ja neko nevar izmainīt????Es ceru, ka viss būs labi. Pati neiesaku doties pie tiem cilvēkiem, jo es biju stulba. Es pati visu izstāstīju un no tā pateica karmiskās lietas. No tā visa es ieguvu daudz slikta 1. Man bija sajūta, ka vēlos izlekt pa logu, tagad man slikti ir, no stresa (ceru, ka ne pesteļi) sāp krūtīs 2. Es sevī radīju nepārliecību, 3. Es tagad paliku greizsirdīgāka un vairāk uztraukta, 4. Man ir tukšuma sajūta iekšā tagad pēc raudāšanas, 5. Daudz tarakānu pa galvu. 6. Nepalika vieglāk un miegs nenāk kā viņa teica. 7. Sāku domāt par dzīvi kuras nav nevis tagadējo brīdi. 8. Neapēdu cielaviņu, vēders sāp, bet ieēst neko nevar.
Tomēr ir plusi :1. Es izrunāju visu ar savu mīļoto, katru pēdējo tarakānu, viņš teica, ka nodzīvojit cik daudz laika, cik daudz kopā parciešot, un redzot ka katru dienu viss ir tikai briniškigāk kādā sakarā mums būs jāšķiras pēc nez cik tur gadiem. ( kā teica ezotēriķe, jo būsim sapratuši kā ir jāmīl un riktīgi viens otru mīlēsim un tad izškirsimies ). 2. Man palika vieglāk tajā aspektā, ka es sapratu ka man ir psiholoģiskas problēmas un es baidos visu laiku. Kādā sakarā jaunam cilvēkam ir jādomā par nākotni nebaudot tagadni. 3. Es iešu pie psihologa vai psihoterapeita. 4. Es mēģināšu no visas sirds saprast, ka dzīvoju te un tagad un viss. 5. Es mēģināšu tikt galā ar saviem murgiem un ceru ka mani stāsti palīdzēs kādai. 6. Es iereģistrējos beidzot te.
Es negribu neko sliktu teikt par ezotēriķes kundzi, bet vienalga karma utt, bet ir cilvēciskais faktors. Es biju psiholoģiski samīdīta es raudāju, viņai smaids, es lūdzu vai nevar kaut ko labot, viņa NĒ. Nākotni veidojām mēs paši, es ļoti mīlu savu cilvēku un viņš mani. Es apzinos pati, kas manā dzīvē bija un kāpec tas bija, bet tikai tāpēc, jo pārcietu vēl lielākas sāpes tagad. Programmēt cilvēku nav neviena rokās.
P.s. Es zinu, ka esmu vispār tik manipulējams cilvēks, paliku pēdējo 2 nedēlu laikām ka tagad es nopirktu tvshop produkciju gan jau)). Bet uzreiz pēc vizītes es pieteicu sev taro kārtis lai izliek, redzēs ko rīt pateiks, bet viņa teica vismaz ka likteni pats cilvēks maina.
09.03.2022 00:18 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits