Tagad lai sevi mierinātu palasīju foršus tekstus, es negribu neko sliktu teikt ezotēriķei, bet nu neviens ezotēriķis tevī paskatoties pa video nepateiks, kāda būs tava nākotne. Daudz kas atkarīgs arī ir no tā, kāda ezotērikim ir nostāja, dzīves redzējums. Un labs ezotēriķis neteiks tev lietu, kas tevi sāpina kā neizbēgamu, bet gan centīsies rast ceļu. Nevis es raudu tur histēriski bet viņa tikai saka = nē nebūsiet kopā. Tad es nesaprotu kāpēc ir jāattīra karma, kaut kādas karmiskās saitnes jācērt uttm ja neko nevar izmainīt????Es ceru, ka viss būs labi. Pati neiesaku doties pie tiem cilvēkiem, jo es biju stulba. Es pati visu izstāstīju un no tā pateica karmiskās lietas. No tā visa es ieguvu daudz slikta 1. Man bija sajūta, ka vēlos izlekt pa logu, tagad man slikti ir, no stresa (ceru, ka ne pesteļi) sāp krūtīs 2. Es sevī radīju nepārliecību, 3. Es tagad paliku greizsirdīgāka un vairāk uztraukta, 4. Man ir tukšuma sajūta iekšā tagad pēc raudāšanas, 5. Daudz tarakānu pa galvu. 6. Nepalika vieglāk un miegs nenāk kā viņa teica. 7. Sāku domāt par dzīvi kuras nav nevis tagadējo brīdi. 8. Neapēdu cielaviņu, vēders sāp, bet ieēst neko nevar.
Tomēr ir plusi :1. Es izrunāju visu ar savu mīļoto, katru pēdējo tarakānu, viņš teica, ka nodzīvojit cik daudz laika, cik daudz kopā parciešot, un redzot ka katru dienu viss ir tikai briniškigāk kādā sakarā mums būs jāšķiras pēc nez cik tur gadiem. ( kā teica ezotēriķe, jo būsim sapratuši kā ir jāmīl un riktīgi viens otru mīlēsim un tad izškirsimies ). 2. Man palika vieglāk tajā aspektā, ka es sapratu ka man ir psiholoģiskas problēmas un es baidos visu laiku. Kādā sakarā jaunam cilvēkam ir jādomā par nākotni nebaudot tagadni. 3. Es iešu pie psihologa vai psihoterapeita. 4. Es mēģināšu no visas sirds saprast, ka dzīvoju te un tagad un viss. 5. Es mēģināšu tikt galā ar saviem murgiem un ceru ka mani stāsti palīdzēs kādai. 6. Es iereģistrējos beidzot te.
Es negribu neko sliktu teikt par ezotēriķes kundzi, bet vienalga karma utt, bet ir cilvēciskais faktors. Es biju psiholoģiski samīdīta es raudāju, viņai smaids, es lūdzu vai nevar kaut ko labot, viņa NĒ. Nākotni veidojām mēs paši, es ļoti mīlu savu cilvēku un viņš mani. Es apzinos pati, kas manā dzīvē bija un kāpec tas bija, bet tikai tāpēc, jo pārcietu vēl lielākas sāpes tagad. Programmēt cilvēku nav neviena rokās.
P.s. Es zinu, ka esmu vispār tik manipulējams cilvēks, paliku pēdējo 2 nedēlu laikām ka tagad es nopirktu tvshop produkciju gan jau)). Bet uzreiz pēc vizītes es pieteicu sev taro kārtis lai izliek, redzēs ko rīt pateiks, bet viņa teica vismaz ka likteni pats cilvēks maina.