Esam kopā 12 gadus. Ir bijuši periodi, kad strīdamies vairāk, bet, šķiet, neesam bijuši uz šķiršanās robežas. Bērna ienākšana ģimenē visādā ziņā ir pārbaudījums, un nestabilas attiecības visdrīzāk, ka salauzīs. Visvairāk strīdu laikam ir bijis par nesakritībām mūsu vēlmēs pēc tuvības. Man ļoti izteikti nav tam spēka, jo, barojot ar krūti, tas libido ir ekstra zems, esmu "touched out" un negribu, ka mani aiztiek. Ar pirmo bērnu šis vilkās pailgi. Ar otro arī izskatas, ka tā būs :D + tas, ka laika vienam priekš otra nav. Nu vienīgais brīdis, kad abi bērni guļ ir ap 22iem vakarā, un es esmu beigta jau tik vēlu.
Pēc kādu 3 gadu kopdzīves bija šausmīgi daudz strīdu par to, ka viņš daudz strādā un priekš manis neatliek laika. Bet nomainījās darbs, abi macijamies menedžēt laiku, lai sanāk arī kāds brīdis kopā mūsu aizņemtajas 20+ gadnieku dzīvēs.
Kaut kad ir bijusi strīdi par ballītēm un alkoholu, bet šis nav bijis aktuāli šaaaaausmigi sen. Līdz ar bērnu ienākšanu ģimenē, nekādas dižās ballītes vairs nenotiek, nav tas vecums :D