Ieva333 @ 26.02.2022 21:59un ko darit, ja uznemums Latvija pieder krieviem Latvijā? Iet no darba prom?
sis jau iet pa taalu... es saprotu, ka ir karsh, bet man arii savi berni jabaro....
Ieva333 @ 26.02.2022 22:19Beigas ta pat ciesham mes. ir tik daudz ologarhu uznemumu latvija, nu tik...
Tadai saulietei ir peteris, bet agrita ir viena un 4 berni. vina nevar sobrid vnk nestradat... un es vinu saprotu. ko vinai darit? iet prom? meklet darbu? varbut kada aizdomasies, ka jamekle darbs, bet est vajag sodien. sausmiga agresija.
rimciks iznems tos krievijas konservus un pec menesa ieliks atpakal, nekadi zaudejumi.
Ieva333 @ 26.02.2022 22:19Beigas ta pat ciesham mes. ir tik daudz ologarhu uznemumu latvija, nu tik...
Tadai saulietei ir peteris, bet agrita ir viena un 4 berni. vina nevar sobrid vnk nestradat... un es vinu saprotu. ko vinai darit? iet prom? meklet darbu? varbut kada aizdomasies, ka jamekle darbs, bet est vajag sodien. sausmiga agresija.
rimciks iznems tos krievijas konservus un pec menesa ieliks atpakal, nekadi zaudejumi.
pag, bet ja maksā nodokļus, tad jau var stāties bezdarbniekos..aaa, pareizi nemaksā neko. Nu tad vismaz uz tā rēķina, atlikt naudu. Aaa, pareizi jābrauc uz Dubaju par savu naudu..Ieva333 @ 26.02.2022 22:19Beigas ta pat ciesham mes. ir tik daudz ologarhu uznemumu latvija, nu tik...
VIP @ 26.02.2022 20:26Es gan ceru, ka visas šīs sankcijas saniknos rus tautu. Daudz kur jau raksta, ka gāzst varu ir tikai tautas spēkā, ne eiropas, nato vai ukrainas.
Iedomajaties, krievi dusmīgi, iziet ielās, uztaisa apvērsumu, tai skaitā militārais sektors, valdībai vairs nav ar ko manipulēt un tiek gāzta.
Kakis vau @ 26.02.2022 22:53
Ja agritai ir 4 bērni, tad no valsts viņa saņem 400 eiro. Ja viņā ir viena tad no vīra saņem 600 eiro bērnu alimentos. Tie ir 1000 eiro bez nodokļiem pat nestrādājot. Bet var taču arī strādāt algotu darbu. Latvijā 1500 (lai saņemtu 1000 uz rokām) saņem neliela daļa iedzīvotāju. Bet iztiek arī ar mazāku summu.
Susurrrrrs @ 26.02.2022 23:38Te veel nepielec, ka Putinam pie dirsas tas, vai juus peerkat vai nepeerkat krievu zobu pastu, makaronus un veel k.kaadu hrenj. Putins saaktu satraukties, ja uz Kremli kaads noteemeetu kodolrakjeti. Nu kur taads naivums. Rietumu naivums arii ir novedis situaaciju liidz taadai, kaada taa ir tagad. Oi, blokjeesim kontus, neljausim aizbraukt uz rietumu dachu un krievi klaniisies, smiekliigi, nekaadas nojeegas par krievu mentalitaati un par Krievijas agresora aarpolitiku.
P.S. NL suudi buutu jaaizliedz taapeec ka tie ir suudi, nevis taapeec ka tie naak no rashas.
NL Eiropa ir reģistrēts Kanādā. Tur nekas nav apturēts (pagaidām).Love @ 27.02.2022 01:45Visa komunikācija un produktu apraksti ir KRIEVISKI
Amoralās safiltrotas k*ces , ka tā nav krievu kompānija
SWIFT būs banned, good luck saņemt savu “algu”
Zinna @ 27.02.2022 02:35NL Eiropa ir reģistrēts Kanādā. Tur nekas nav apturēts (pagaidām).
Neviena exbitite gan neatzīstās kas par kompāniju tos algu čekus apmaksāja..