Lula @ 23.02.2022 22:28Nopirku. Nu, manuprāt, tas darbojas. Vismaz ar nelieliem mērķiem man ir izdevies, un ļoti precīzi kā iztēlojos. Ar lielām vēlmēm iet lēnāk, bet iet.
Vienīgi pēc viņas izaicinājumiem sāku meklēt vēl papildus info citur, padziļinātāk
Varbūt var īsumā pastāstīt, kā tas viss notiek? Tas nav apmēram tā, ka skaidri un gaiši definē savas vēlmes un katru dienu to atkārtojot sevi uz to ieprogrammē un tad arī viss it kā notiek? 🤔
Krizdole @ 23.02.2022 22:51
Varbūt var īsumā pastāstīt, kā tas viss notiek? Tas nav apmēram tā, ka skaidri un gaiši definē savas vēlmes un katru dienu to atkārtojot sevi uz to ieprogrammē un tad arī viss it kā notiek? ?
99% kuri tiešām nopelna no manifestācijām, ir to veidotāji.😂😂😂
Labāk kādus valodu kursus paņemiet, lai celtu savu vērtību darba tirgū.
Ieva333 @ 23.02.2022 23:23
kadus kursus? sie kursi maksa 10-20 euro. kur var anglu valodu par 20 euro dabut?
Lalooo @ 23.02.2022 23:32
Lielākā daļa dāmu, kuras pavelkas uz visiem šitiem pozitīvās domāšanas un manifestāciju kursiem, visbiežāk neaprobežojas ar 1x iepirkšanos, bet pērk patstāvīgi visādus sūdus.
Un cenas pie kaut kādām Zanēm neesmu skatījusies, bet par 20eur neko labu gaidīt nevar.?
Lielākā daļa dāmu, kuras pavelkas uz visiem šitiem pozitīvās domāšanas un manifestāciju kursiem, visbiežāk neaprobežojas ar 1x iepirkšanos, bet pērk patstāvīgi visādus sūdus.
Dzidra Zupa @ 23.02.2022 23:02
Strādāt vajag nevis manifestēt, tad arī naudu nopelnīsi.
Ieva333 @ 23.02.2022 23:34
tapec Liene ir Bali, bet tu esi tikai dievietes forumaa
Tavuprāt dzīves augstākais sasniegumu punkts ir sēdēt Bali?
Un vispār, Bali ir ļoti lēta dzīvošana. Ja viņa tagad sēdētu Šveices Alpu kūrortā, tad es vēl padomātu, ko dzīvē nepareizi daru.😂
Ieva333 @ 23.02.2022 23:40
Tu domā, ka Šveice ir kaut kas wooow?
labi, jums ir labi kā ir... cilvēks jautā pēc kursiem, ja jums neinteresē, ko nu? ir cilvēli, kuriem vajag to iedvesmu, vini vinu sane ursos un maksa par to naudu. kur jums tieis problema kur es savus 20euro iztereju?
No manis komentāri slēgti par šo tēmu.
Ieva333 @ 23.02.2022 23:46
nu taa vajadzeja sakuma - nemaz nevert knaabiiti valja :)) j
Mīļā sirds, Tu noteikti nebūsi tā, kura teiks, kad vērt knābīti un, kad nevērt vaļā.😄
Diskusijas ir domātas tam, lai izteiktu savu viedokli un argumentus par un pret.
Kaut kas nepatīk no mana teiktā, neatbildi,dzīvo savā puķainajā pasaulē, kur manifestācija palīdzēs kļūt par Dubaijas princi.😂