isanalapsa @ 21.02.2022 13:20Man gan ir notetovētas tikai abas rokas, kas pieļauju ir nesāpīgākā daļa, bet katru procesu izbaudu,neko nejūtu sāpju ziņā,drīzāk ir pat patīkami. :D
Nekā īpaši negatavojos, jo eju pie sev zināmiem meistariem un stundas paiet kā minūtes.
Katram šis process var būt individuāls,jo sāpju slieksnis mēdz atšķirties. Jebkurā gadījumā nekas briesmīgs tas nav. Katru reizi gaidu ar prieku, jo vājprātīgi patīk process :D
Jā,zinu,ka tādi ir, bet nekad nav sanācis izmantot :D Noteikti,ja izdomātu tetovēt ribas vai citas vietas, šādu domu apsvērtu gan,jo skaidrs,ka tetovēt ribas nekad nebūs tas pats, kas rociņas :DLietus @ 21.02.2022 14:36
Man arī patīk process, kad tetovē :D kaifs. Pagaidām uz rokām tik. Sāpīgākais ir ribas,vēders, kakls, tur kur mazāk mīkstuma. Ir vēl tie speciāli krēmi, ko uzklāj pirms tetovēšanas, kas ādai liek atmirt kaut kā tā.
nuuuu.. ir kā ir ar tām pretsāpju, ir dzirdēts, ka nav ieteicams. Bet nu, ja tas strādā, tad why not. Labāk jau numbing cream pamēģināt, bet pirmajai reizei labāk visu izjust un saprast manuprāt, radīsies atkarība vai neradīsies. Es pēc pirmā izgāju laukā un jau domāju par nākamo. Pleca daļu tetovējot vienīgais, šķiet, varētu būt, ka nāksies sēdēt brīžiem 😁 sāpes arī mazina tetovētājs ar runāšanos, novirza domas. Un viss atkarīgs arī no tā, cik melnu taisīsi.Dollydoll @ 21.02.2022 12:20. Pirmais un galvenais ko es varu ieteikt - pirms tetovēšanas izdzer divus ibimetīnus. Man katra tetovēšanas reize ir bijusi no 4-6h, pie tik gara seansa vienmēr arī pa vidam, kad pauzīte, izdzeru vēl vienu tableti un nekad neesmu mocījusies ar sāpēm. Tetovētāji, tadi kārtīgi mužiki, vienmēr brīnās kā man var nesāpēt. (Nesāpēja pat tad kad tetovēja elkoni.) Paņem līdzi ūdeni un kaut ko uzkost. Sagatavo kādu filmu vai mūziku ko klausīties, lai gan 3h nav ilgs laiks (priekš manīm), bet tā pat ir jāatrod nodarbe, jo pirmo x kad biju tetovēties nebiju sagatavojusies un 5h sanāca blenzt sienā, gandrīz nojūdzos.