isanalapsa @ 18.02.2022 21:48starpcitu, savu niku šeit izveidoju paskatoties uz dušas želeju drogās un uz lapsas bildīti. Tam nav ne mazākā sakara ar mani , vienkārši bija kaut kas jāieraksta :D Tolaik, kad tas tika darīts, nebija nojausma, ka šeit kaut reizi kaut kas tiks nokomentēts, jo nav īsti to pierasts darīt anonīmi. Šeit mainītos vide, ja to cilvēki darītu no sava īstā vārda? :D Esmu par to domājusi diezgan daudz
Sisenis @ 18.02.2022 19:10
Es visu šito gribētu redzēt. ?
isanalapsa @ 18.02.2022 19:3430 gadi, 170cm, tieva, bet ne kalsna, 52kg , notetovētas rokas, tumši, gari mati, ļoti jauneklīga seja un bez mākslīgiem uzlabojumiem, bet arī neiebilstu,ja būtu. Visam savs laiks,šobrīd nav nepieciešamība.
Riebjas tukšas sarunas pieklājības pēc. Šausmīgi neiecietīga esmu pret slinkiem cilvēkiem, kuri neko paši nedara, dzīvojot citiem uz kakla. Nav pa ceļam ar cilvēkiem, kuri uzskata, ka viņiem viss pienākas. Nebaidos no sava viedokļa, neatkarībā no tā, vai tas ir anonīms vai no mana vārda, tas manu viedokli nemaina.Ļoti bieži apsveru domu pat nomainīt niku uz īsto vārdu,uzvārdu. :) Necenšos nevienu aizvainot apzināti un negūstu kaifu,ja kādam ir pateikts slikts vārds. Dzīvē esmu ļoti par elementāru pieklājību sveicināt cilvēkus pie kasēm,apsargus, kuri pārbauda qr kodus un atvadīties. Vienmēr būšu par taisnību pat,ja man no tā nebūs nekāds labums. Vienmēr esmu spējīga atvainoties, ja man nav bijusi taisnība. Vienmēr cenšos iepriecināt sev tuvos cilvēkus ar foršiem pārsteigumiem,dāvanām tāpat vien. Nepatīk saņemt dāvanas, bet patīk tās tikai dāvināt, pat bez iemesla. Milzīga pedante,manā mašīnā nekad neviens neēdis kaut ko,kas smakos vai nobirs uz grīdas. :D Dievinu braukt, varētu to darīt caurām dienām.
Dabas cilvēks. Taustāmām lietām šajā dzīvē man nav nozīme pat tad,ja patīk un neatsakos no foršām lietām, bet laimi tas nenes. Ceļojumi, daba,miers, klusums ir mana tēma.
Nekad dzīvē uz nevienu neturēšu ļaunu prātu. Ja kāds kādreiz būs pateicis kaut ko nelabu vai nesaskanējis viedoklis, tas nenozīmēs, ka man tas cilvēks nepatiks, jo būs citas tēmas par ko viedoklis sakritīs.Katrā vienmēr var atrast kaut ko labu pat pēc vislielākajām nesaskaņām! Nekad nedomāju, ko citi par mani domā, jo tam nav nekāda nozīme. Mani ir gandrīz neiespējami sadusmot tā pa īstam. Pie tā gan esmu smagi strādājusi, pateicoties smagajai pagātnei.
Mūzikas gaume dažāda,jo augu ar smago mūziku savā ģimenē, bet ikdienā varu klausīties visu. Sirds,protams,pieder kaut kam smagākam vai kvalitatīvam 80s, 90s rokenrollam.
Nav mērķis izpatikt citiem, galvenais ir būt patiesai.
Jacqueline @ 19.02.2022 02:16
Viņa kaut kad te rakstija, ka meklē XXXXL zeķubikses, kur var iegādāties. Te pēkšņi augums kā million dollar beibei aprakstā?
sla @ 18.02.2022 17:06Blonda, 163, uzskatu, ka esmu maza auguma, 54 kg, nelielas krūtis, liels dibens, smalks viduklis, jeb siržu lauzēja, bad bitch stils kā Megan Fox. Stila iedvesmu un skaistumlietas gūstu no Vogue žurnāliem. Esmu šopaholiķe, makeup mīļotāja. Neesmu nevienu plastiko procedūru saistībā ar izskatu taisījusi, bet vēlos piešķirt savam augumam lielākas krūtis. Pretējam dzimumam (un ne tikai) vienmēr ir patikusi mana figūra, bet es vēlos uztaisīt procedūru tikai priekš sevis.
bumbu @ 19.02.2022 12:42Man ir 24 gadi. Esmu gara auguma - 1,77. Agrāk bija tieva, ar slaidām garām kājām, perfektu vidukli. Tagad ir puncis neliels, kājas ar resnākas (tas viss pēc grūtniecības. ) Agrāk svēru 54kg un tagad 70kg. Tākā ye. Mācos sevi iemīlēt šādu, bet arī strādāt pie sevis, lai justos labāk.
Agrāk stils bija high waist džinsi ar cropp topiem, tad tagad vēl savu stilu neesmu atradusi. Nesaprotu vēl īsti, kas man piestāv.
Mūzika manuprāt ir viena no galvenajām lietām. Tieši raksturojot kādu un saprotot, vai būsu uz viena viļņa. Augu es vairāk klausoties smago mūziku. Tad pārgāju vairāk uz 70s mūziku (led zeppelin ir still viena no labākajām grupam). Un tagad klausos vairāk tādu soul music ar repa garšu. Patīk arī veidot pašai bītus. Ar draugu taisam mūziku kopā for fun.
Esmu noteikti suņu cilvēks. Un es ticu tam, ka šis arī daudz ko maina. Nekad neesmu sapratusies ar cilvēkiem, kam patīk kaķi.
Esmu veģetāriete un aizstāvu dzīvnieku tiesības, piedalos protestos un akcijās.
Patīk skatīties seriālus un visādu showus netflixā. Tagad skatos love is blind. Reāli labs.
Lietus @ 19.02.2022 14:22
Pēdējie 2 teikumi - yesss!! (Es gan vegāne). Tie netflix šovi ir pastulbi, bet tāpat piesaista :D
Esmu 164cm kaut kur, svars normas robežās. Matu krāsa latviešu pelēkā. Ir tetovējumi. Ausīs tuneļi nelieli. Introverta, ļoti patīk būt vienai. Ar īstajiem draugiem esmu crazy,fun. Patīk sarkasms. Neinteresē brendi,kosmētika,karekļi. Nuu man stils ir vienkāršs bikses hūdiji,ērti apavi bez papēža. Un njā, man ir 30 gadi. Patīk daba. Arī cenšos zaļāk dzīvot. Sāk interesēt growing off grid dzīvesveids, ja to tā var nosaukt. Esmu izpalīdzīga,labestīga, patīk kārtība, bet ne tik ļoti ,lai berztu māju katru dienu. Riteņbraukšana,yoga. Strādāju ar bērniem, bet pati es nevēlos bērnus.
Bišķu iemetu par sevi, kaut gan neesmu aktīva ļoti.
Nemierīgā @ 19.02.2022 17:13Es esmu pumpaina nūģene ar netīriem matiem, apgrauztiem nagiem , sēžu katru dienu forumā un ēdu puņķus lasot par Kivičiem, ietekmelēm, un Didrihsoni, uzbudinos no Naura Didrihsona Deguna izmēra, man nav draugu, dzīvoju bolderājā omes dzīvoklī, no loga man ir skats uz maximu , kad nesēžu forumā , vēroju bomžus un tirgus tantes, pie sienas lepni karājas sarkanais , ornamentiem bagātais paklājs, kurš tur karājās vēl pirms biju piedzimusi , un noteikti karāsies, līdz māja tiks nojaukta vai sabruks. Vēl man uz aienas ir pāris plakāti, un biblenē izprintētas dažu ietekmeļu bildes, mana mīļākā ir Karadžanas bilde protams. Es sapņoju kaut man būtu tāda pati istaba kā Karadžanai, bet viss ko varu atļauties, ir tirgus pļūtenes un maximas krokšu čības.
Rakstu es protams šo sēžot pie sava datora kuru man uzdāvināja kad sākās covids, un man bija jāmācās no mājām, dators ir vecs, rūc skaļāk par manas omes krācieniem, pilns ar putekļiem, bet vismaz monitors ir tīri ollrait, un Didrihsona degunu saskatu ļoti labi, protams man ir brilles, un higienas ziņā esmu tikpat tīrīga kā Elīna no Buttarflay jeb Naurīša sieva !