Bērnība bija laimīga, lai gan bija grūti laiki, bija brīži kad nebija ko ēst, ēdam mannu ar ūdeni, auzu pārslas ar ūdeni, bija laiks kad dzīvojām tumsā, jo atslēdza elektrību, bija laiks kad mēs mazi bērni dzīvojām vieni, jo vecāki strādāja citā pilsētā, lai saņemtu kaut cik normālu algu. Agri kļuvām patstāvīgi, gados 7-8 jau stāvēju pie plīts un mazgāju ar rokām veļu, bet tā pat nevaru sūdzēties. Attiecības ar vecākiem ir labas. Vecāki izšķīrās jau sen, bet ir palikuši ļoti labi draugi un tas ir pats labākais kas var būt. Mammīti es uzskatu par ļoti stipru sievieti, jo tajā laikā viņa lielākoties vilka visu viena pati, cīnījās, pelnīja naudu, pati bieži neēda lai lai tikai mums paliktu vairāk, tētis arī palīdzēja , bet nu reti, ļoti reti… Kā mūs audzināja? Varēja uzšaut ar slotas kātu kad mēs bērni savā starpā kavāmies. un redz, izaugām normāli cilvēki, viss ok. 😁 Es palīdzu mammai finansiāli, jo viņa ir cīnījusies lai mūs izaudzinātu, lai mēs būtu paēduši un dzīvotu komfortā, es uzskatu to kā pienākumu. Viņa mūs uzaudzināja, tad nu tagad es varu mammai atvieglot dzīvi un palīdzēt finansiāli, lai gan viņa to nelūdz.