Dienu sāku ap 12-15 kad piecēļos. Jau ar galvas reiboņiem. Eju gulēt ap 5-6 rītā. Nedzeru nesmēķēju. Dzeru kafiju un neveslīgi ēdu. Nac spēka nomazgāt traukus vai pagatavot ēdienu. Piedevām normālai maltītei man nav naudas. Lai nopierktu produktus normālas maltītes pagatavošainai pāris reizēm ir jāiztērē 20 eiro.To nevau atļauties.
Nemazgājos. Nu varbūt reizi 3 dienā- nav spēja un tapēc ka dvieļi netīri. Drēbes neesmu mazgājusi 3 mēnešus- Vesalea kaudze un nav spēka to izdarīt. Netīrības un nekārtības dēļ nerosos- tas mani nokaitina. Un tāpēc ka kas cits nav sakārtosts izdarīts- nedaru ko citu. Piem. tāpēc ka drēbes un dvieļi nav izmasgātas, istabas iztīrītas nemazgājs. Jo nav aiziets uz veikalu,pagatavosts ēst, viss iztīrīts, samazgāts nemācos. Jo neizdarītais traucē.
Un lai izdarītu 1 dienas mājas darbus man vajag 3 dienas.
Un riņķis var sākties no gala.
DOmāju pie vainas ir tas ka neesmu attiecībās. Nav kas man ēst uztaisa. Istabas satīra, manas biksītes izmazgā utt. Vienmēr teicu, ka meklēju sev vīrieti māti. Un kā zināms, vīriešiem ir augstāks enerģijas līmenis.
Vēl kāpēc nav spēka, ir tas, ka lai es ko darītu, man vajag emocionālo piesaisti un aizraujošu vidi- uzdevumus. Tā nav. Dienu sāku ar emocionālo un intelektuālo piepldījumu. Bez tā neko nedaru. DIemžēl, tā kā tā nav iekdienā- nedzīvoju skaistā vidē ar sev patīkamiem cilvekiem meklējo sevi stimulējošu vidi internetā. Tas ir slikti jo varu nedēļu no vietas nosēdēt internetā. ejot gulēt 6 no rīta un ceļoties 12. Nemazgāt drēbes, telpas un galu galā sevi pašu. Ļoujot pa šo nedēļu sapūt produktiem, ko nopirku ēst gatavošanai.
Mani vispār aizrauj novitāte, kaut kā izpēte. Kad biju jaunās pilsētās, citās valstīs netā nesēdēju. Patika vazāties apārt visu izpētīt utt. Tam protams saistībā ar pirkumiem bija katastrofāls efekts uz finansēm un skandālu kalni tā dēļ.
Bērnībā nebiju atkarīga no zilajiem ekrāniem. Bet jau sākumskolā visas brīdienas tika pavadītas pie TV, tad datora utt. Tas bija interesantāk.
Jau bērnībā bija tā, ka 1. kl atnākot no skolas pārģērbos 2 stundas un staigaju apkārt ar vienu zeķubikses daļu jau noģērbtu un 1 kājās. Vai arī ģērbos 30 min no rīta un tad palika 5 ko paēst. Jo 5 min ģērbšanās pārvērtās par 30.
Neesmu motivēta. Neizjūtu neādu interesi par cilvekiem. Apkārtne mani karlaiko. Netolerēju garlaicību un prasības. Piemēram veikalu darba laiks. Nu un kā man līdz 10 ir jāpaspēj aiziet uz veikalu. Kāpēc nevar 12:30 naktī? Grūti paspēt līdz10 uz veikau, lai gan nemācos, nestrādāju un nedaru mājas darbus. Ciest nevaru tādas prasības un ierobežojumus. Tas man ir par daudz. Nepatīk ka mani steidzina. Pārtrauc manas noarbes. Piemēram, kad nternetā esmu atradusi kaut ko interesantu, ja mani jau dienas vidū traucē ar lūgumu izmazgāt traukus vai iztīrīt kaķa tualeti. Tas man traucē un liek pārtraukt to, ko es darbu. Kaķa tualeti tak var arī rīt iztīrīt, Padirsīs aizdirstā. Kāpēc mani jātraucē?Tā dēļ rodas daudz konfliktu.
Problēma laikam ir tāda, ka vidi sev apkārt neuztveru kā motivējošu un izklaidejošu. Ēst gatavošana mani dara nelaimīgu (bet ēst mīlu) īpaši vakarā. Vakarā mazgāt traukus vienai man tiešām ir mokas. Kāpēc kādu traucē netīru trauku kalni? Var taču izņemt no tā kalna vienu šķivi un dakšu un nomazgāt ja savajagas. Kāpēc kāds ir jāmoka ar trauku mazgāšanuun vēļ tā dēļ jāprovocē skandāli?
Ja nodarbe mani intelektuāli nestimulī- nav tās vēlmes izpētīt, iepazīt kaut kā tā, tad nespēju nedz to uztvert nedz pieņemt par esošu- rēķinātes.
Ja atceros janības gadus, tad pat kartupeļu vagā man blakus bija jāatrodas māsai un mani jāizklaidē. Ja viņas blakus nebija- tad nebija ko cerēt ka es kartupeļus rakšu. Reāli es izraku 5 x vairāk nekā viņa, bet ja viņas vai kā cita blakus kas mani izklaidētu nebija es viena pati to nedarītu.Viņa varbūt gan darītu.Un es viena pati nekad neraktu. Viss aizietu postā. Kā vispār kāds var viens pats kaut ko darīt. Es pat nevaru viena pati saņemties aiziet uz veikalu. vai traukus izmasgāt.
Tāpat man ir baigā noligšana un atlikšana darīt visu, ar ko es neesmu pazīstama kombinācijā ar to, ka nepaciešu garlaicību un vienmuļību un kopumā cilvēki mani vispār neinteresē necik. Ja ir neskaidrība, neziņa kā darīt, kāda būs atbilde, kur un kā mekēt risinājumu t.i. ir tukšums- nekas zināmā lauciņā tad vispār nedaru atlieku tik tālu, ka vispār nav jādara. Tomēr taja pašā laikā, ka jau teicu nepaciešu garlaicību un vinmuļību. Ļoti mīlu exāmenus un kontroldarbus, jo tas ir aizraujoši un stimuējoši. Nav galaicīgi un parasti ir zināmi noteikumi, ko darīt, kur meklāt atbildes utt. tāpēc tas man ir stimulējoši. Kaut gan tikai mazliet atšķirīgs ar vairumu nezināmo- piemēram cita valsts, pirmais KD citā valstī pie jauna pasniedzēja jau ir baigais NO NO... jo tā ir uncertainty un to es netolerēju.