u.604737e44a238 @ 06.03.2022 00:34
Precīzi! :D
Pama @ 05.03.2022 21:51
Nu es arī ceru, ka Ukrainai izdosies noturēties, bet es tomēr tā akli nepaļautos uz viņu medijiem. Info karš notiek no abām pusēm, gan jau viņi arī tikai labo raksta un noklusē ne tik labus stāstus, lai negrautu ukraiņu cīņassparu
Krievija nevienu nav kolonizējusi? Tā, kas tā ir par valsti kurai man vajag pa pastu aizsūtīt Pasaules un Eiropas vēstures grāmatas? 😁
Krizdole @ 06.03.2022 00:40Kijeviete no sava balkona ar marinētu gurķu burku notriekusi Krievijas armijai piederošu dronu, vēsta Ukrainas Ārlietu ministrijas padomnieces Ļubovas Čibulskas ieraksts mikroblogošanas vietnē "Twitter". ?
tājaugan @ 06.03.2022 00:44
Ko var prasīt no Āfrikas valsts, ja LV pilsoņi ir šādi:
tājaugan @ 06.03.2022 00:44
Ko var prasīt no Āfrikas valsts, ja LV pilsoņi ir šādi:
es nespēju viņu paskatīties, bet kad teicāt, saticies ar stjuartēm, es domāju cik km attālumā lika tām sēdēt?Dzidra Zupa @ 06.03.2022 00:28
Pa dienu taisīju pusdienas un fonā uzliku šo Putina runu. Vēl nodomāju nafig viņam fonā botāniskais dārzs salikts. ?????? Izrādās zaļie augi salikti, lai noslēptu zaļā ekrāna efektus redzamos. Bet nuuuu.. Tagad skatoties vēlreiz tu uzrunu uz datora - FUCK! Tik sūdīga montāža. Bet nu ko var gribēt, kāda armija un tehnika, tādi Fotošopa speciālisti! ??????
Viņš taču nelaiž sev tuvumā nevienu, pat to, kurš 7dienas izolācijā sēdējis..
viņam no Covid bail.tājaugan @ 06.03.2022 00:53
Varbūt te jau bija rakstīts, bet vai ir kāds oficiāls skaidrojums tai distancei?
tājaugan @ 06.03.2022 00:53
Varbūt te jau bija rakstīts, bet vai ir kāds oficiāls skaidrojums tai distancei?
jā, tikpat labi tas Covid var būt oficiālais attaisnojums tai distancei..Dzidra Zupa @ 06.03.2022 00:56
It kā Covids. Bet ar Francijas prezidentu, pie garā galda, bija atruna, ka Makrons esot atteicies veikts Covid testu Krievijā, tāpēc Putins ievēros distanci. Bet viņš tak pat ar saviem padotajiem sēž 2km attālumā.
Tautā runā, ka esot neārstējami slims. Imūnsistēma esot čupā, baidoties no jebkuras baktērijas.
Dzidra Zupa @ 06.03.2022 00:56
It kā Covids. Bet ar Francijas prezidentu, pie garā galda, bija atruna, ka Makrons esot atteicies veikts Covid testu Krievijā, tāpēc Putins ievēros distanci. Bet viņš tak pat ar saviem padotajiem sēž 2km attālumā.
Tautā runā, ka esot neārstējami slims. Imūnsistēma esot čupā, baidoties no jebkuras baktērijas.
Zinna @ 06.03.2022 00:58jā, tikpat labi tas Covid var būt oficiālais attaisnojums tai distancei..
Viņi melo par visu, tāpēc sazin kas ir kas.
Vai nu arī baidās no atentāta