vivii @ 05.03.2022 23:07
Par Putina vai Kremļa mediju, vai visvareno patiesības nesēju ???
Amanda_Anna @ 05.03.2022 23:10Vai Latvijā vel notiek tās militārās mācības? Pirms apmeram pusotras stundas redzeju LV militāru kolonnu pārvietojamies no Lilastes pretēji Rīgas virzienam. Diez gan biedējoši šajos laikos.. (merkis nav celt paniku)
Maija ... @ 05.03.2022 01:08Tā kā man vairākas uzdeva līdzīgu jautājumu, tad atbildēšu visām uzreiz - es esmu par Ukrainu, ko vairākkārt jau esmu šajā diskusijā teikusi, bet to, ka Zelenskis lieto redzu pēc pieredzes, zinu kā koka šņaucēji izskatās, nezinu ko tur vairāk komentēt. Es vispār narkomānus pa gabalu redzu, tādus kā Gobzems, Brēmanis, Šlesers, Stendzenieks u.c.
Cik tur bija tās draudzīgās valstis? 5?
Dzidra Zupa @ 06.03.2022 00:20Oi! Tik labs! Iesaku visiem noskatīties!
Izrādās šodienas tikšanās ar stjuartēm ir video montāža! ??? Putins noteikti sēž bunkurā bikses piemīzis!
https://twitter.com/didzisdejus/status/1500176233027579905?s=21
Lalooo @ 06.03.2022 00:22
Hahah, pēkšņi pēc Zelenska aicinājuma apsēsties blakus un parunāt kā vecim, sācis ar cilvēkiem vairs distanci neievērot(vismaz montāžā).???
ar vīru par šito runājām, nu montāža. Parasti sēž nez cik metrus viens no otra, pat ar saviem drauģeļiem. Un te čiksītes,gandrīz klēpī.Dzidra Zupa @ 06.03.2022 00:20Oi! Tik labs! Iesaku visiem noskatīties!
Izrādās šodienas tikšanās ar stjuartēm ir video montāža! ??? Putins noteikti sēž bunkurā bikses piemīzis!
https://twitter.com/didzisdejus/status/1500176233027579905?s=21
tājaugan @ 06.03.2022 00:21
40 valstis ANO balsojumā vai nu atturējās vai balsoja pret rezolūciju, kurā nosoda Krievijas iebrukumu. Šodien DW rādīja vienu Āfrikas valsti, kas atturējās, un tās valsts vadītāji teica, ka viņi grib veidot ciešākas attiecības ar Krieviju, jo Krievija, atšķirībā no, piemēram, Francijas, nekad nevienu valsti nav kolonizējusi. Tajā DW raidījumā arī teica, ka vispār Āfrikai patīk Krievija. Ņemot vērā, cik iedzīvotāju ir Ķīnā un Āfrikā kopā, kas ar atplestām rokām pieņemtu vairāk Krievijas produkcijas, es mazliet šaubos, vai Krievija būs tik nenormāli izolēta un finansiāli sabruks.
Dzidra Zupa @ 06.03.2022 00:31Putins laikam ar Ļenku Kiviču vienā gadā beidza Mākslas skolas datorgrafikas dizaina nodaļu! ???????
Makroo @ 06.03.2022 00:32ar vīru par šito runājām, nu montāža. Parasti sēž nez cik metrus viens no otra, pat ar saviem drauģeļiem. Un te čiksītes,gandrīz klēpī.
tājaugan @ 06.03.2022 00:21
40 valstis ANO balsojumā vai nu atturējās vai balsoja pret rezolūciju, kurā nosoda Krievijas iebrukumu. Šodien DW rādīja vienu Āfrikas valsti, kas atturējās, un tās valsts vadītāji teica, ka viņi grib veidot ciešākas attiecības ar Krieviju, jo Krievija, atšķirībā no, piemēram, Francijas, nekad nevienu valsti nav kolonizējusi. Tajā DW raidījumā arī teica, ka vispār Āfrikai patīk Krievija. Ņemot vērā, cik iedzīvotāju ir Ķīnā un Āfrikā kopā, kas ar atplestām rokām pieņemtu vairāk Krievijas produkcijas, es mazliet šaubos, vai Krievija būs tik nenormāli izolēta un finansiāli sabruks.