Putins šodien zvanījis Makronam, neko neesot sarunājuši, jo Putins nosauca Ukrainu par nazi, un pateica, worst is ye to come 😞vivii @ 03.03.2022 21:16Šo video ar Pļūtleru redzējāt?
Man tikko draudzene atsūtīja, es vienkārši esmu šokā, goda vārds, es esmu viens no miermīlīgākajiem cilvēkiem, bet es viņam izdurtu acis pat ar neasu zīmuli…
https://youtube.com/shorts/yfZiFXFR6Zo?feature=share
jā, tāds gals ir neizbēgams. Tikai sirds asiņo par tiem cilvēkiem kas zaudē dzīvības, kamēr tas mirklis pienāks.Dzidra Zupa @ 03.03.2022 21:21Krievi Krievijā drīz badā varēs mirt. Simtiem tūkstošu cilvēku palikuši bez darba, es pat pieļauju, ka skaits būs miljonos, visas rūpnīcas kuras ārzemnieki aizvēra ciet, lidostas, ekonomisti, finansisti, brokeri, bankas, veikali, saloni. Žopa tur ir. Tikai vidējais krievs to neapjēdz. To saprot tikai tie kuri seko arī ārzemju ziņām un redz, ka viņi ir nonākuši Ziemeļkorejas diktatora režīmā. Putins vēl ierēc par tām sankcijām. Viņš laikam domā, ka sankcijas būs uz mēnesi un tad viss ieies parastajās sliedēs. Da neies tur neviens ar savu biznesu vēl ilgi, noēdis bez sāls, ja kāds līdīs atpakaļ uz krievu zemes biznesu taisīt. Un ko krievi paši ražo? NEKO. Nebūs ne imports, ne eksports.
Lai Krievija atgūtos no šīm sankcijām, būs jānomainās vairākām paaudzēm.
Kurš ar Krieviju tagad gribēs ielaisties darīšanās? Ķīna? Noteikti nē. Ķīna riskē pazaudēt tirgu ar Ameriku, ja atmiņa neviļ, Amerika Ķīnai gada laikā ienes ap 670-680 miljardiem. Krievs atdos Ķīnai daļu savas zemes, ja palīdzēs finansiāli? Da ko Ķīna darīs tajā mūžīgajā sasalumā. Un krievs konkrēti apčakarēja ķīniešus, solīja neiebrukt Ukrainā līdz 28.martam, solījumu lauza.
Krieviem nav daudz variantu. Augšējā kliķe ļoti labi saprot, ka ir jātiek vaļā no Putina, jo viņi ar katru dienu grimst ar vien dziļākos sūdos. Krieviem ir vai nu pašiem jānovāc Putins, vai Putinam ir pašam jānošaujas.
Lalooo @ 03.03.2022 21:45https://www.instagram.com/tv/CapzPlwg0o9/?utm_medium=copy_link
Zelenskis pēdējā runā izskatās kaut kā galīgi ne kā vajag, no rīta bija savādāks. Šķiet, ka vai nu totāls spēku izsīkums(visticamākais) vai arī kaut ko štengrāku iešāvis. ?
es domaju, ka viņš ir nenormāli pārguris, jo pardzīvo par savu tautu, par katru dzīvību, nez vai maz nedēļu gulējis, kamēr putins guļ savā bunkurā un vienīgais, kas viņu uztrauc ir viņa ego. Dvēsele sen pardota velnam, sirdsapziņa sen nomērdēta vai noslīcināta žultī, kas putinam ir pret visu pārējo Pasauli.Lalooo @ 03.03.2022 21:45https://www.instagram.com/tv/CapzPlwg0o9/?utm_medium=copy_link
Zelenskis pēdējā runā izskatās kaut kā galīgi ne kā vajag, no rīta bija savādāks. Šķiet, ka vai nu totāls spēku izsīkums(visticamākais) vai arī kaut ko štengrāku iešāvis. ?
Bjork @ 03.03.2022 21:54es domaju, ka viņš ir nenormāli pārguris, jo pardzīvo par savu tautu, par katru dzīvību, nez vai maz nedēļu gulējis, kamēr putins guļ savā bunkurā un vienīgais, kas viņu uztrauc ir viņa ego. Dvēsele sen pardota velnam, sirdsapziņa sen nomērdēta vai noslīcināta žultī, kas putinam ir pret visu pārējo Pasauli.
Krieveļi raud, ka nevar izturēt šo bullingu, ka nelaiž kafenē, kamēr ukraiņi lūdz tikai beigt bumbot šos.
Lalooo @ 03.03.2022 21:45https://www.instagram.com/tv/CapzPlwg0o9/?utm_medium=copy_link
es domāju, ka viņš ir izmisuma pilns.Mazaa15 @ 03.03.2022 22:01
Visticamāk pārguris, negulējis un ka vispār var pagulēt tai valstī, ja nezini, kur vispār uzbruks vai pamodīsies.
Man mazliet viņa runa likās nedaudz līdzīga Putinam. Ja nedosiet to un to, nedarīsiet kā saku, mēs zaudēsim un skarsies klāt Baltijas valstīm. Viņiem jau sniedz palīdzību, bet uz šādiem Zelenska noteikumiem, tiešām skarsies vēl klāt tālāk.
Zinna @ 03.03.2022 22:03es domāju, ka viņš ir izmisuma pilns.
Cilvēki mirst, pilsētas tiek pārvērstas drupās..
Man arī liekas, kāpēc nu kāpēc,nevar kaut kā šo visu murgu apturēt.
Zinna @ 03.03.2022 22:03es domāju, ka viņš ir izmisuma pilns.
Cilvēki mirst, pilsētas tiek pārvērstas drupās..
Man arī liekas, kāpēc nu kāpēc,nevar kaut kā šo visu murgu apturēt.