es labprāt lasītu Zinas par coviduganeša @ 24.02.2022 20:03Kovids vairak zinas nefigure. ?
.Eksperte. @ 24.02.2022 20:42Sveiki visām.
Man grūti noskatīties uz to, kas notiek Ukrainā. Visu dienu sekoju līdzi.
Taču gribu ielikt savu update. Negribu nevienu baidīt, taču manam partnerim pirms īsa laika zvanija no zemessardzes ar jautājumu, cik ātrā laikā viņš varētu ierasties vajadzības gadijumā Latvijā. Minu, ka viņš zemessardzē aktīvi nepiedalās, taču pa cik no tās nevar izstāties, viņš paliek rezervistos. Es nezinu kā man justies. Secinājumus izdariet pašas.
Taču gribu ielikt savu update. Negribu nevienu baidīt, taču manam partnerim pirms īsa laika zvanija no zemessardzes ar jautājumu, cik ātrā laikā viņš varētu ierasties vajadzības gadijumā Latvijā. Minu, ka viņš zemessardzē aktīvi nepiedalās, taču pa cik no tās nevar izstāties, viņš paliek rezervistos. Es nezinu kā man justies. Secinājumus izdariet pašas.
Lula @ 24.02.2022 21:31
Droši vien būs mācības. Arī ja esam drošībā tāpat jāgatavojas visam.
tāpēc jau Putins, saka, ka viņš neuzbrūk. Viņa prātā viņš atbrīvo. No drausmīgā NATO un rietumu domāšanas.Bjork @ 24.02.2022 21:39Norvēģu mediji raksta, ka militārie eksperti paredz, ka mērķis ir Kijeva, gāzt valdību un iecelt vietā jaunu. ?
Un ja tā, kur tur ir "savējo aizstāvēšana"?
Tur tik paredzams pēc tam referendums par pievienošanos, kur būs 100% JĀ.
Bjork @ 24.02.2022 21:52Es sekoju vienam motociklistam, kurš stāsta par drošu braukšanu, nu karoč normāls vecis, @gav_an ,pat viņš stāsta par notiekošos, ka cilvēki raud, slēpjas metro, ka notiek reāls karš, tur nav nekādas politiskās spēlītes. Vienkārši prātam neaptverami tam, kas notiek un cik tālu debilais ir gatavs iet.
gribi teikt, ka Ukraina gribēja sadoties rociņās ar Krieviju un iet to pašu nabadzības ceļu, kuri iet tagad Baltkrievija? Vai tomēr tuvoties Eiropai un civilizācijai? Nez kāpēc tie, kas tikuši Eiropā, krievi pie savas matuškas neraujas atpakaļ. Visi Putini un Peskovi savus bērnus laiduši studēties "slikatajā" Amerikā un "sapuvušajā" Eiropā.29090 @ 24.02.2022 21:56Ja zina Ukrainas vēsturi, šo reģionu vēsturi, kuros Krievija iebruka, Ukrainas dekādēm ilgus tukšus solījumus tiem piešķirt speciālus statusus, ASV mērķtiecīgi veiktu Ukrainas valdības destabilizāciju 2014. gadā un aizvietošanu ar pašas ASV atlasītu administrāciju, jo esošā valdība gribēja sadarboties ar Krieviju, NATO centienus arvien tuvāk pietuvoties Krievijas robežai caur Ukrainu utt. utt., tad Krievijas ''agresija'' nav nemaz tik iracionāla un nepamatota. Nevar dekādēm ilgi provocēt valsti kā Krievija un nesaskarties ne ar kādām sekām. Bet es domāju, ka ASV un NATO visas šīs provokācijas uzskatīja par riska vērtām... jo tās neko nezaudē. Kāda ASV un NATO daļa gar tādu Ukrainu? Nu iebruks Krievija tajā, pabombardēs, iegrūdīs dekādēs ekonomiskas bedres - kāda starpība? No tā zaudē tikai Ukraina. Nu un nosacīti vēl dažas tuvumā esošas post-padomju valstis. Nevienu tas neinteresē.
NATO ir tieši pie Krievijas robežas - Latvija, Igaunija un Lietuva. Ko tur var pirst par kacināšanu. Ukraina ir neatkarīga valsts un viņai savi mērķi nav jāsaskaņo ar Krieviju. Protams, Putinam labpatiktu tāds pats vadītājs kā batkja, kurš paklausa visam ko Putins saka.. Bet Baltkrievija nav neatkarīga un brīva valsts. Vai Ukrainai tādu pašu likteni būtu jāpiedzīvo?29090 @ 24.02.2022 21:56Ja zina Ukrainas vēsturi, šo reģionu vēsturi, kuros Krievija iebruka, Ukrainas dekādēm ilgus tukšus solījumus tiem piešķirt speciālus statusus, ASV mērķtiecīgi veiktu Ukrainas valdības destabilizāciju 2014. gadā un aizvietošanu ar pašas ASV atlasītu administrāciju, jo esošā valdība gribēja sadarboties ar Krieviju, NATO centienus arvien tuvāk pietuvoties Krievijas robežai caur Ukrainu utt. utt., tad Krievijas ''agresija'' nav nemaz tik iracionāla un nepamatota. Nevar dekādēm ilgi provocēt valsti kā Krievija un nesaskarties ne ar kādām sekām. Bet es domāju, ka ASV un NATO visas šīs provokācijas uzskatīja par riska vērtām... jo tās neko nezaudē. Kāda ASV un NATO daļa gar tādu Ukrainu? Nu iebruks Krievija tajā, pabombardēs, iegrūdīs dekādēs ekonomiskas bedres - kāda starpība? No tā zaudē tikai Ukraina. Nu un nosacīti vēl dažas tuvumā esošas post-padomju valstis. Nevienu tas neinteresē.