Filomena @ 02.03.2022 22:03Man gribētos uzdot Jums meitenes jautājumu. Kura valsts pec Jūsu domam būtu visdrošākā Eiropā uz kuru butu droši bēgt , ja putins uzbruktu?
Hjugo Boss @ 02.03.2022 22:12Esmu daudz stāstus dzirdējis par to ka Ukraini paši šauj raketes pa savējiem, ne no viena vien cilvēka esmu dzirdējis to. Un vēl esmu dzirdējis, kad Putinam aizgāja ciet pēc tā , ka Zelenskis esot draudējis Krievijai ar atombumbu un ja tā ir patiesibā, tad karu principā sāka viņš nevis Putins...
Hjugo Boss @ 02.03.2022 22:12Esmu daudz stāstus dzirdējis par to ka Ukraini paši šauj raketes pa savējiem, ne no viena vien cilvēka esmu dzirdējis to. Un vēl esmu dzirdējis, kad Putinam aizgāja ciet pēc tā , ka Zelenskis esot draudējis Krievijai ar atombumbu un ja tā ir patiesibā, tad karu principā sāka viņš nevis Putins...
Dzidra Zupa @ 02.03.2022 18:50
Uztaisīt no sāls apli un sēdēt tajā, varbūt pasargā. ?
Dzidra Zupa @ 02.03.2022 21:53Lai jums prāts mierīgāks. Varbūt vizuāli vieglāk uztvert.
Krievi pret vienu ASV ir kā pirdiens jūrā.
ukrainai nav atombumbu, sāksim ar to. Turpini vien skatīties krievu propagandu.Hjugo Boss @ 02.03.2022 22:12Esmu daudz stāstus dzirdējis par to ka Ukraini paši šauj raketes pa savējiem, ne no viena vien cilvēka esmu dzirdējis to. Un vēl esmu dzirdējis, kad Putinam aizgāja ciet pēc tā , ka Zelenskis esot draudējis Krievijai ar atombumbu un ja tā ir patiesibā, tad karu principā sāka viņš nevis Putins...
Hjugo Boss @ 02.03.2022 22:22Es noteikti neesmu krievijas pusē, un nosodu ko tas vecais psihopāts tgd dara! Vienkārši gribēju padalīties ar šo informāciju, jo to esmu dzirdejis ne no viena vien cilvēka, tātad iespēja tā ir taisnība un varbūt kāda lietotāja šeit ir dzirdējusi ko līdzīgu.
Vajag skatīties plašāk, Putins pats sevi un savu valsti tgd norok, bet iespējams arī paši nav nekādi svētie, es pats to nezinu, tikai stāstu ko esmu dzirdējis, mēs neviens nezinam kas tur patiesībā notiek..
Filomena @ 02.03.2022 22:03Man gribētos uzdot Jums meitenes jautājumu. Kura valsts pec Jūsu domam būtu visdrošākā Eiropā uz kuru butu droši bēgt , ja putins uzbruktu?
noteikti, ja arī liktu katram parādīt to ukrainieti, kuras brālēns esot teicis, ka Ukrainas valdība aizbēgusi uz Poliju, būtu vismas 40 Kijevas apriņķī (kas laiž pīli, tu to skaitā)Hjugo Boss @ 02.03.2022 22:22Es noteikti neesmu krievijas pusē, un nosodu ko tas vecais psihopāts tgd dara! Vienkārši gribēju padalīties ar šo informāciju, jo to esmu dzirdejis ne no viena vien cilvēka, tātad iespēja tā ir taisnība un varbūt kāda lietotāja šeit ir dzirdējusi ko līdzīgu.
Vajag skatīties plašāk, Putins pats sevi un savu valsti tgd norok, bet iespējams arī paši nav nekādi svētie, es pats to nezinu, tikai stāstu ko esmu dzirdējis, mēs neviens nezinam kas tur patiesībā notiek..
kur tu dzīvo, Purčikā? Tur noteikti var sastapt tos kuri citē Kremļa propagandu.Hjugo Boss @ 02.03.2022 22:22Es noteikti neesmu krievijas pusē, un nosodu ko tas vecais psihopāts tgd dara! Vienkārši gribēju padalīties ar šo informāciju, jo to esmu dzirdejis ne no viena vien cilvēka, tātad iespēja tā ir taisnība un varbūt kāda lietotāja šeit ir dzirdējusi ko līdzīgu.
Zinna @ 02.03.2022 22:31kur tu dzīvo, Purčikā? Tur noteikti var sastapt tos kuri citē Kremļa propagandu.
Smadzenes, pieslēgt vajag. (Nu kam, protams,ir)