Ebigeila @ 02.03.2022 20:37Es pieņemu,ka daudz ko izpērk arī,lai sūtītu uz Ukrainu. Ir taču cilvēki,kas vāc drēbes, konservus, sauso pārtiku un.c. lietas,lai vestu uz turieni.
Lietus @ 02.03.2022 21:08
Tik tokā video ievietoja pirms 2 dienām, visi raksta, ka dzīvs
Dzidra Zupa @ 02.03.2022 20:41Abramoviču sirdsapziņa sāk grauzt!
OnlyHuman @ 02.03.2022 19:49Mans stāvoklis svārstās no - Latvijā viss būs mierīgi, man nevajag satraukties, te karš nebūs - līdz stāvoklim, kad esmu gatava iet un pirkt visas tās lietas un sēdēt uz somas, jo te tomēr būs auzas
ShortCut @ 02.03.2022 21:26
Vienkārši gribēju padalīties ar savām domām par to, ka pagaidām mūsu zemē karš nedraud, lai nedaudz nomierinātu jau tā nokaitēto nervu sistēmu.
Neesmu politiķis un vēsturnieks arī ne, bet…
1. Šobrīd galvenais mērķis ir Ukraina, tur šobrīd tiek vērsti visi esošie spēki, un tie paši no sevis nevairojas - ne munīcija, ne karaspēks. Nav iespējams tā krasi pārgrupēties un nākt uz citu debess pusi, turklāt visi resursi tiek izsmelti.
2. Ja lielais lācis plānos mums uzbrukt, mūs par to brīdinās - ir jāizvieto karaspēks un jāveic kaut kādas darbības no Krievijas puses. Šobrīd, manuprāt, NATO vēro katru kustību un mēs, visticamāk, tiksim brīdināti jau laicīgi
3. Pagaidām nav iemesla un motīva uz šejieni nākt, turklāt Putlers baidās no NATO, un cerams, ka apjēdz, ka te vajag max stratēģiju un pat ar to, te būtu ļoooti smagi kaut ko pieveikt. Mums ir svarīgi neraustīt nevienu aiz ūsām… BET, ja vara nemainīsies, tad ilgtermiņā gan varam sagaidīt savas auzas :(
Es sev šo skaidroju katru reizi, kad mani kāds izsit no līdzsvara ? būs labi meitenes, bet pagaidām lūgsim un gaidīsim cerību starus visā šajā diktatora marazmā ?
ShortCut @ 02.03.2022 21:26
Vienkārši gribēju padalīties ar savām domām par to, ka pagaidām mūsu zemē karš nedraud, lai nedaudz nomierinātu jau tā nokaitēto nervu sistēmu.
Neesmu politiķis un vēsturnieks arī ne, bet…
1. Šobrīd galvenais mērķis ir Ukraina, tur šobrīd tiek vērsti visi esošie spēki, un tie paši no sevis nevairojas - ne munīcija, ne karaspēks. Nav iespējams tā krasi pārgrupēties un nākt uz citu debess pusi, turklāt visi resursi tiek izsmelti.
2. Ja lielais lācis plānos mums uzbrukt, mūs par to brīdinās - ir jāizvieto karaspēks un jāveic kaut kādas darbības no Krievijas puses. Šobrīd, manuprāt, NATO vēro katru kustību un mēs, visticamāk, tiksim brīdināti jau laicīgi
3. Pagaidām nav iemesla un motīva uz šejieni nākt, turklāt Putlers baidās no NATO, un cerams, ka apjēdz, ka te vajag max stratēģiju un pat ar to, te būtu ļoooti smagi kaut ko pieveikt. Mums ir svarīgi neraustīt nevienu aiz ūsām… BET, ja vara nemainīsies, tad ilgtermiņā gan varam sagaidīt savas auzas :(
Es sev šo skaidroju katru reizi, kad mani kāds izsit no līdzsvara ? būs labi meitenes, bet pagaidām lūgsim un gaidīsim cerību starus visā šajā diktatora marazmā ?
Filomena @ 02.03.2022 22:03Man gribētos uzdot Jums meitenes jautājumu. Kura valsts pec Jūsu domam būtu visdrošākā Eiropā uz kuru butu droši bēgt , ja putins uzbruktu?
Filomena @ 02.03.2022 21:41Man jau sāk šķist, ka putins sēž bunkurā un ir izolets no visa. Tik rada viņam krievu sadomatas ziņas un šis savos šizofrēniķa murgos tik dzīvo. Pec visa spriežot vins ir talu no realitātes.