OnlyHuman @ 01.03.2022 22:30Kā ir ar psiholoğisko pusi? Kā jūs nomierinat sevi šajos apstākļos? Personīgi lasu ziņas, bet neskatos šausminošos video. Bet tāpat visu laiku nemiers, liekas ka jāskrien jau pagrabā sēdēt
Jacqueline @ 02.03.2022 00:24Starpcitu,padalīšos ar nelielu šīs dienas sarunu ar pazīstamo no Maskavas, viņš pats ir armijnieks. Sarunas gaitā no laikapstākļiem aizpeldējam līdz Ukrainai. Apmainijos ar to, ko zinu es, aizsūtiju karavīru sarakstu utt utt., uz ko man atbildēja, ka tas ir feiks un vispār - mūsu visu izskalotās smadzenes ir laiks atgriezt atpakaļ mājās, tas ir - SSSR (kas esot laika jautājums.) Otra lieta, ko minēja - nākamais pēc Ukrainas būšot NATO bāzes, ko spridzinās. Runājot par kodolraķešu draudiem,teicu, ka visticamāk (pagaidām) tā ir tikai iebiedēšanas taktika, uz ko atbildēja, lai pārāk ātri nesapriecājos, Kremlī visi jau bija gatavi. Un gaida prezidenta tālākās pavēles.
Goda vārds nezinu, ko uz to visu atbildēt. Man vienkārši nolaidās rokas.
Jacqueline @ 02.03.2022 00:24Starpcitu,padalīšos ar nelielu šīs dienas sarunu ar pazīstamo no Maskavas, viņš pats ir armijnieks. Sarunas gaitā no laikapstākļiem aizpeldējam līdz Ukrainai. Apmainijos ar to, ko zinu es, aizsūtiju karavīru sarakstu utt utt., uz ko man atbildēja, ka tas ir feiks un vispār - mūsu visu izskalotās smadzenes ir laiks atgriezt atpakaļ mājās, tas ir - SSSR (kas esot laika jautājums.) Otra lieta, ko minēja - nākamais pēc Ukrainas būšot NATO bāzes, ko spridzinās. Runājot par kodolraķešu draudiem,teicu, ka visticamāk (pagaidām) tā ir tikai iebiedēšanas taktika, uz ko atbildēja, lai pārāk ātri nesapriecājos, Kremlī visi jau bija gatavi. Un gaida prezidenta tālākās pavēles.
OnlyHuman @ 02.03.2022 00:30
Bet vai nav tā, ka ja stāsies pret NATO, tad vuspār viņiem beigas? Jo jau par Ukrainu bija runa, ka jau otrajā dienā viņi lūkojās pēc Baltkrievijas palīdzības, jo pašiem ir grūtāk kā sākumā varēja likties
protams, palika dir**na. Krievija viena pati nav spējīga stāties pretī NATO. Putins savos slapjajos sapņos var ko tādu redzēt tikai..OnlyHuman @ 02.03.2022 00:30
Bet vai nav tā, ka ja stāsies pret NATO, tad vuspār viņiem beigas? Jo jau par Ukrainu bija runa, ka jau otrajā dienā viņi lūkojās pēc Baltkrievijas palīdzības, jo pašiem ir grūtāk kā sākumā varēja likties
OnlyHuman @ 01.03.2022 22:30Kā ir ar psiholoğisko pusi? Kā jūs nomierinat sevi šajos apstākļos? Personīgi lasu ziņas, bet neskatos šausminošos video. Bet tāpat visu laiku nemiers, liekas ka jāskrien jau pagrabā sēdēt
Miaa @ 02.03.2022 00:38
Varbūt izklausīšos pēc briesmīga cilvēka, kurš nav apveltīts ar spēju izjust empātiju, taču tā nav. Mani, tāpat kā jebkuru normālu cilvēku šajā situācijā, sāpina notiekošais, tāpat kā daudzi, pēc pamošanās un pirms gulētiešanas, izlasu jaunākās ziņas, un, tāpat kā daudzi citi, novēlu izturību ukraiņiem, taču neļauju esošajai situācijai ietekmēt manu dzīvi vai veselību. Es, tāpat kā vienmēr, eju uz darbu, guļu, ēdu, atpūšos, priecājos par to, cik skaists ārā laiks un ka no zemes izspraukušies pirmie sniegpulkstenīši. Es neizjūtu bailes, es nekrītu panikā, es neraudu. Kāpēc? Jo ar savām žēlabām un vaimanāšanu es nekādi nepalīdzēšu Ukrainas cilvēkiem. Jo, dzīvodama bailēs, es nespēšu priecāties par šo mirkli - šeit un tagad. Tāpēc, tā vietā, lai domātu par to, ka jāiegādājas pārtikas rezerves, jāmeklē tuvākais bunkurs, kurā noslēpties vai plānotu bēgšanas ceļu kara gadījumā, es izvēlos izbaudīt to mirkli, kurš katram no mums dots šodien. Izvēlos apskaut vecākus un vecvecākus, izvēlos lieku reizi atgādināt mīļotajam cilvēkam to, cik ļoti viņu mīlu, izvēlos iziet garā pastaigā, pasmaidīt, redzot spīdošo sauli un dienas beigās pateikties augstākiem spēkiem par kārtējo nodzīvoto dienu. Saprotu, ka katrs cilvēks pārdzīvo un konkrēto situāciju uztver pa savam un tas ir tikai normāli, taču dzīvošana pastāvīgās bailēs, stresā un šausmās par to, ka varētu notikt kaut kas slikts, ilgtermiņā nevienam no mums nenāks par labu. Jo šis "kaut kas slikts" var notikt rīt, parīt, pēc mēneša vai var nenotikt vispār. To nezina neviens no mums. Tāpēc labāk izmantot katru jaunu dienu un dzīvot to, kā pēdējo, mīlot, apskaujoties, skūpstoties, smaidot un priecājoties kaut vai par katru jaunu saullēktu, kuru piedzīvojam. Izturību visiem! Es ticu, ka viss būs labi.
Jacqueline @ 02.03.2022 00:43Un ar tādu viedokli ir daudzi Krievijā, viņiem ir pateiks, ka ir vareni un neuzvarami. Labākas valsts par Krieviju nav. Tieši šādus vārdus saņēmu.