Little_Minny @ 01.03.2022 18:06Meitenes bet ko jūs reāli darīsiet, kur brauksiet vai kur slēpsieties, ja pie mums arī kas tāds sāksies? Man ir panika par šo, ka nav kur slēpties, nav nekāda pagraba mums. Un liekas ka aizbraukt kautkur arī būs nereāli.
Dzidra Zupa @ 01.03.2022 18:13
Manas domas dotajā brīdī ar Tevi sakrīt! Es esmu gatava cieņpilni mirt, ja būšu nogalinājusi kaut vienu iebrucēju! Un aizbēgt īsti es pat nevarētu, man ir cieņa pret manu valsti, kā arī strādāju tādā darbā , kur mani mobilizētu!Dzidra Zupa @ 01.03.2022 18:09
Nekur nebraukšu. Kaut vai vienu okupantu, bet plikām rokām nositīšu.
Ja grib mukt, tad tas jādara jau tagad. Ja ienāk pie mums, tas būs ātri, krievi un baltkrievi nogriezīs ceļu uz Poliju. Vienīgi atliek jūras ceļš.
Lietus @ 01.03.2022 18:18
Kur vispār prezidents atrodas? Pie viņa nevar piekļūt tie salašņas? sorry, par stulbu jautājumu.
Meitenes bet ko jūs reāli darīsiet, kur brauksiet vai kur slēpsieties, ja pie mums arī kas tāds sāksies? Man ir panika par šo, ka nav kur slēpties, nav nekāda pagraba mums. Un liekas ka aizbraukt kautkur arī būs nereāli.
Little_Minny @ 01.03.2022 18:06Meitenes bet ko jūs reāli darīsiet, kur brauksiet vai kur slēpsieties, ja pie mums arī kas tāds sāksies? Man ir panika par šo, ka nav kur slēpties, nav nekāda pagraba mums. Un liekas ka aizbraukt kautkur arī būs nereāli.
Shayk @ 01.03.2022 18:33Tikko lasiju, ka krievu 'karaviriem' ediena rezerves iet uz beigam. Nez, vai NL International steigs paliga sagadat funkcionalo edienu.
bet kāpēc viņa klusē? Viņai ir daudz sekotāju, arī krievvalodīgie. Varēja savu platformu izmantot, lai viņiem parādītu, kas notiek patiesībā..Ļaunums @ 01.03.2022 18:40
Noskaties Saulietes storijus, beidzot runā, kāpēc krievi klusē
Shayk @ 01.03.2022 18:33Tikko lasiju, ka krievu 'karaviriem' ediena rezerves iet uz beigam. Nez, vai NL International steigs paliga sagadat funkcionalo edienu.
Zinna @ 01.03.2022 18:41bet kāpēc viņa klusē? Viņai ir daudz sekotāju, arī krievvalodīgie. Varēja savu platformu izmantot, lai viņiem parādītu, kas notiek patiesībā..
Lietus @ 01.03.2022 18:18
Kur vispār prezidents atrodas? Pie viņa nevar piekļūt tie salašņas? sorry, par stulbu jautājumu.