Bjork @ 24.02.2022 17:02Dzidra zupa, mums ne tikai Ždanoka, bet arī Pliners, Elksniņš, Ušakovs, Aivis Vasilevskis, td vēl atcerēsimies kangarus- Kalvīti, Godmaņus, Savicki, Šleseru. Vnk pilna pakaļa, kas gatavi krievam pat savu māti notirgot.
Lula, Atcerēsimies, kas notika Baltkrievijā pēc prezidenta vēlēšanām ar protestējošajiem cilvēkiem. Domāju, ka tie bija tikai "ziediņi" ar to, kā pret saviem iedzīvotājiem vērstos Putina režīms.
Dzidra Zupa @ 24.02.2022 17:06
Mēs pat nevaram stādīties priekšā kā izrīkotos Putins ar savu cilvēku, ja tas vērstos pret viņu un Krieviju. Labākajā variantā tā būtu ātra nāve.
Neviens Krievijas sabiedrības krējums vai uzņēmējs neuzdrošināsies atvērt muti, jo ļoti labi apzinās, ka riskē ne tikai ar savu naudu, bet dzīvību.
Vai tad jau cilvēki aizmirsuši Ļitviņenko, Navaļniju?
McSara @ 24.02.2022 17:11
?
Navaļnijs joprojām ir ieslodzījumā
sla @ 24.02.2022 17:11Briesmas. Es neticu nekādai NATO palīdzībai vai cilvēku glābšanai. Kāpēc tad Baidens neuzņem ukraiņus, neaizved uz ASV? Kāpēc tiem nelegāļiem iedeva uzturēšanos atļauju, bet kad tik tiešām bombardē mierīgos iedzīvotājus, tad tik kladzina, ka var paļauties uz NATO?
Lula @ 24.02.2022 17:13
Pēc visa šī teiktā es pilnīgi jūtu, kur tu lasi un skaties ziņas. Viena pasaciņa, kas tiek malta uz riņķi.
nu nebija viss tā. Valstis evakuēja savus pilsoņus.sla @ 24.02.2022 17:17
Nē, bet Ukraina tiek bombardēta, kāpēc tad nestāv lidmašīnas, lai pārvestu cilvēkus uz ASV. Es atceros kā afgāņus glāba, viņus veda uz Eiropu, ASV.
sla @ 24.02.2022 17:17
Nē, bet Ukraina tiek bombardēta, kāpēc tad nestāv lidmašīnas, lai pārvestu cilvēkus uz ASV. Es atceros kā afgāņus glāba, viņus veda uz Eiropu, ASV.
Dzidra Zupa @ 24.02.2022 17:12
Un es šaubos, ka viņš iznāks ārā.
un nav jau tā, ka visi grib kaut kur braukt. Pamest visu, savas mājas, īpaši, ja vēl ir mierīgi un braukt kaut kur sazin kur, ne jau visi arī māk valodas...Es domāju, ka cilvēkiem joprojām ir cerība, ka tas neturpināsies..Dzidra Zupa @ 24.02.2022 17:26
Kāpēc nestāv lidmašīnas un neved ārā cilvēkus? Jo gaisa telpa tur ir slēgta, notiek uzlidojumi no gaisa, tiek apšaudīts viss kas lido.
Kā tu iedomājies ar lidmašīnās izvest 44 miljonus iedzīvotāju?
Minelūše @ 24.02.2022 17:33Labā ziņa ir tāda, ka lai cik visvarens viņš arī nebūtu, Putins tomēr galu galā ir tikai cilvēks, turklāt jau diezgan cienījamos gados. Pienāks agrāk vai vēlāk arī viņa laiks doties pie Pētera. Tad var cerēt, ka nākamais Krievijas prezidents būs kaut cik saprātīgs.
Dzidra Zupa @ 24.02.2022 17:26
Kāpēc nestāv lidmašīnas un neved ārā cilvēkus? Jo gaisa telpa tur ir slēgta, notiek uzlidojumi no gaisa, tiek apšaudīts viss kas lido.
Kā tu iedomājies ar lidmašīnās izvest 44 miljonus iedzīvotāju?
vivii @ 24.02.2022 17:37
Nezinu vai to raksta arī LV ziņās, bet vācu ziņās runā, ka daudz Ukrainas lidostas ir sabombardētas?
Uz robežām garas rindas, cilvēki brauc ārā ar vieglajiem auto.
Bet vistrakākais ko tikko izlasīju spiegel.de, ka krievu karaspēks ir ieņēmis Černobiļas aizliegtās zonas teritoriju, kur glabājas visi kodolatkritumi.
vivii @ 24.02.2022 17:37
Nezinu vai to raksta arī LV ziņās, bet vācu ziņās runā, ka daudz Ukrainas lidostas ir sabombardētas?
Uz robežām garas rindas, cilvēki brauc ārā ar vieglajiem auto.
Bet vistrakākais ko tikko izlasīju spiegel.de, ka krievu karaspēks ir ieņēmis Černobiļas aizliegtās zonas teritoriju, kur glabājas visi kodolatkritumi.