Jacqueline @ 01.03.2022 14:09Varbūt, ar ekonomisko karu pret Krieviju būtu iespēja apstādināt nemierus??
Avots : montatalkssecurity ig
Lula @ 01.03.2022 14:06
Jā, es arī šodien nevaru normāli pastrādāt.
Viss iet pa viļņiem, tad mierīgi, tad bail. Itkā liekas, ka dziļi iekšā ir sajūa, ka būs labi, bet visu laiku kaut kas izsit no sliedēm
Mazaa15 @ 01.03.2022 14:16
Man tieši tas pats.Pat ēstgriba pazudusi.
Sirdī pašai ari liekas, būs labi, bet nav iespējams nomierināties. Jo, kāda būs tālākā Putina rīcība nav zināms.
Nemierīgā @ 01.03.2022 13:46
Tas gan, es vienkārši domāju, ko iesāktu es! Godīgi nav ne jausmas, bet man liekas instinktīvi muktu kaut kur zemāk, tālākajā mājas stūrī. Vispār briesmas , šausmas! Tas nav normāli .
MikaR @ 01.03.2022 14:32Man arī reāli ir sajūta, ka Putins ies līdz galam. Viņš drīzāk savu tautu nomērdējs badā, nekā padosies. Jau šobrīd ir tik liela posts nodarīts un tas jau būs jāsedz Krivijai un par to maksās vēl daudzas paaaudzes. Es pie sevis tiešām nodomāju un novēlu Putinam aizrīties ar kartupeli un atdot galus..
kāpēc šis hakeris anonymous neizlaiž krievu telefonu numuru datu bāzi un visiem nenosuta ziņu linkus, video, ka atdzīstas sagūstītie karavīri un mirst ukraiņi
Brīžam gribas būt tupai ka saulietei un neuztraukties ne par ko, jo ir jādomā kur, kā rīkoties, ja nu kaut kas notiek. .
Shayk @ 01.03.2022 14:34Visai pasaulei vajag samesties un uzlikt bounty uz Putina galvu. Kurs pirmais novaks, dabus visu naudu! Butu forsi, ne.
Cik labas zinas, ko Dzidra Zupa tikko ielika. Atsaldetais Putins un Co negaidija tadu reakciju no parejas Pasaules!!
Pama @ 01.03.2022 14:43
Laidīs vien to atomeni, stūrī iedzīts pamatīgi, bet pēdējais vārds būs viņam.
Lalooo @ 01.03.2022 14:54Man Putins sāk asociēties ar teroristu-pašnāvnieku. Vai ar tādu ir ko iespējams sarunāt? Nē!
Kāds mērķis? Paķert pēc iespējas vairāk nevainīgu dzīvību līdzi. Es domāju, ka grimstot viņš raus līdzi visu, ko spēs, jo atpakaļ ceļa viņam nav nekāda vairs.
Lula @ 01.03.2022 14:12Meitenes, ja ir bail, vai nezinat ko darīt, tad runājam. Pastāstiet, kopā izrunāsim. Šai laikā jāturas kopā.
Dzidra Zupa @ 01.03.2022 14:56Man gribētos cerēt, ka šis viss ir labi izplānots Amerikāņu plāns kā noņemt Putinu no ceļa un stiprināt savu ieteikmi Eiropā un Āzijā.
Lula @ 01.03.2022 14:56
Ieelpo, izelpo. Nesēj paniku. Ja esi tik ļoti sabijusies, labāk saraksti plānu ārkārtas situācijai, kur dosies, ko ņemsi līdzi.