Bjork @ 28.02.2022 10:30Vēl tikko skatījos Karpochova pēdejo video, ka viņš domāja, ka pārtika pietiek vairākiem mēnešiem, bet beigās viņa mājā ir 15 cilvēki un pārtikas rezerves izsīkst.
Teica, ka pirms nedēļas neticēja, ka krievija var iebrukt Ukrainā, bet pēc šī tic, ka putins var arī izmantot kodolieročus.
Labāk sagatavoties sliktākajam scenārijam. Nu labi, kodolarsenāla pielietošanai, tur nav ko sagatavoties, protams.
Es brauktu uz Latviju aizstavētu Latviju, lai bērni nedomā, ka esmu gļēvule, kaut ja arī mani nogalinātu pirmajās 15 minūtēs. Ieročus gana daudz esmu pielietojusi dzīvē, precīzi šauju. Es arī ar traktoru varu braukt, noraktu visus ceļus, vectēva bisi izvilktu.
Dzidra Zupa @ 28.02.2022 10:39Ukrainas pārstāvji ir ieradušies uz pārrunām pie Baltkrievijas robežas ar krieviem. Ļoti šaubos, ka šīs pārrunas ko dos. Ceru, ka bez asinsizliešanas vismaz visi aizbrauks prom.
Putins ir mīzals! Pats baidās ierasties! Sēž savā bunkurā.
Krizdole @ 28.02.2022 10:45
Tagad? Vakar rakstīja, ka izgāzušās pirms vispār sākušās, jo krievs pēdējā brīdī pieprasījis, lai Ukrainas armija vispirms noliek ieročus
es domāju, ka mēs ne mazāk aizstāvētu savu zemi, mums nav ne mazāk spīta kā ukraiņiem. Sadotu jebkuram utainajam. Mūsu atmiņās ir vecvecāku likteņi, kas tikuši izsūtīti uz Sibīriju, tie stāsti dzīvo manī, mūsos- joprojām. Pirms divi gadi nomira mana vecmamma, kuru mīlēju tik ļoti, kas no tēva nošķirti, kuru aizsūtīja uz nometni un tur mira, kad viņai bija 7 gadi un ar mammu un divām māsām izsūtītas Sibīrijā, Omskas apgabalu, tur piedzima mans tētis, atgriezusies bez vienas māsiņas, kas tur mira, un joprojām bija savās mājās tautas ienaidnieki. Nē, nē, viņu sāpes nav ciestas par velti, nāves nav bijušas par velti, tās ir, lai mums būtu sava zeme, brīva no okupantiem un darīšu visu, lai tā paliktu arī turpmākajām latviešu paaudzēm.Krizdole @ 28.02.2022 10:37
Parāvi tagad vaļā manu pinkšķa vārstu ar to savu uz Latviju braukšanu ?
Padlas.Valdet @ 28.02.2022 11:03Kijevaa tagad trauksmes signals. ?
Lietus @ 28.02.2022 10:51Nepanikojām, tas neko nedos un sliktāko scenāriju fantazēšana???
Kā būs, tā būs.
Bumbu patversmes ir no padomju laikiem, bet nezinu kur.
Lietus @ 28.02.2022 10:51Nepanikojām, tas neko nedos un sliktāko scenāriju fantazēšana???
Kā būs, tā būs.
YaeMiko @ 28.02.2022 11:28Neuzskatu to par panikošanu, ja cilvēki domā kur doties ja nu kaut kas notiek. Ir cilvēki kuri tur mājas jau gatavas somas un plānus kur doties. Vai tie arī paniko? Vnk gatavi situācijai.
Man personīgi par pirms Ukrainas bija aptuvena nojausma ko darīt.
Panuju ceļ tie kuri tvīto un saka ka tūliņ putniņš uzlaidīs pasauli gaisā.
Visi jau aizmirsa ka pirms Ukrains bija Gruzija kur viņš darīja to pašu? Atbalstīja seperātistu grupas, tad tās izveidoja karu un savas netkarīgās terirtoijas.