AuhorX @ 27.02.2022 16:53Pēc pēdējo minūšu jaunumiem ir kamols kaklā, jo nav vairs garantijas, ka vispār kāds uz zemes izdzīvos, ja viss aizies par tālu.
Zinu tikai to, ka pēc pēdējo dienu bailēm un stresa par to, kas notiek mums blakus, ja viss nomierināsies un pasaule kļūs atkal draudzīga, es vairs nesūdzēšos par savu dzīvi un dzīvošu tā it kā rītdiena var arī nepienākt. Zinu, ka izklausās banāli, bet tā ir…
Iesaku visiem izmantot katru dienu un darīt to, ko sirds kāro ❤️ Novēlu izturību Ukrainai un mums visiem!!❤️
Dzidra Zupa @ 27.02.2022 17:01
Kādas vēl pārrunas? Ukraina netaisās padoties Krievijas ultimātiem.
Mani māc šaubas, ka Putins būs ar mieru tāpat vien zaudēt. Visu vai neko.
++29090 @ 27.02.2022 16:34Tāpēc es arī rakstu, ka cilvēkus vada akls naids pret Krieviju, bez reālas izpratnes par to, uz ko Ukraina ir gadiem ilgi gājusi, kādiem riskiem ar savu rīcību pakļāvusi arī citas valstis, un uz ko mēs visi kopā ejam tagad. Krievijas pazemošana Ukrainā var vest pie kodolkara, lai gan es nedomāju, ka tā varbūtība ir augsta (bet tā katrā ziņā pieaug). Play stupid games, win stupid prizes.
Krizdole @ 27.02.2022 16:45
Nu paldies, lūdza taču, lai nomierina ?
Maija ... @ 27.02.2022 17:14
Putins jau zaudē, bet kodolkaram viņš nav gatavs, ja arī ir, tad viņš tiks aizvākts no prezidenta krēsla, tagad viņam vajag atrast veidu kā bez kauna aiziet no Ukrainas. Zelenskis sēdīsies pie pārrunu galda - jautājums tikai ir kādi būs viņa nosacījumi, jo būsim reāli šis karš var ilgt gadiem, uz to neviena pusē nav gatava.
series @ 27.02.2022 12:43Sveikas.
No visas sirds apbrīnoju Ukrainas prezidentu. FB redzēju video ko ļoti gribas nošērot, bet sievietei, kam bija pievienots ir teksts par mūsu pajoļiem, ko gribetu izdēst. Varbūt kāda kaut kur ir redzējusi oriģinālu?https://failiem.lv/f/sftpwnekp
Dzidra Zupa @ 27.02.2022 18:26Palasīju komentārus zem Busuļa un PV sociālajiem kontiem. OMG cik daudz viņu sekotāju ir Putļera režīma atbalstītāji.
Par PV man pohuj, vienmēr ir riebusies viņu mūzika. Bet uz Busuļa koncertiem gāju. Busulis nu ir manā melnajā sarakstā, redzot kādiem cilvēkiem viņš Putļera zemē ir dziedājis.
Jau pēc Krimas ieņemšanas, man riebās, ka mūsējie brauc uz to zemi uzstāties un pelnīt naudu.
Ja Busulis un PV turpinās koncertēt Krievzemē pēc visa šī, tad nedod Dievs es viņus satikšu uz ielas, iespļaušu sejā!