tā poga jau būs (ir) atslēgta no padeves. 😬Amber @ 27.02.2022 02:58
Es ticu, ka viņš būtu spējīgs to izdarīt. No sērijas, ja nav man, tad nebūs nevienam!
Love @ 27.02.2022 03:03Šeit ir vēl viens Twitter live updates, ko ukraiņu draugi izmanto @ua_industrial
vivii @ 27.02.2022 03:00
Es arī par to iedomājos, ko par to domā Navaļnijs?
Pāris dienas atpakaļ, kaut kur lasīju, ka viņam tikko bija tiesa vai būs(?)
Bet nekur citur neatradu info, uzreiz iedomājos - nu ja, Navaļnijam tieši tagad tiesa, kad pasaule ir aizņemta ar karu Ukrainā, sakritība vai plāns…
Dzidra Zupa @ 27.02.2022 03:04Ukraina ir atvērusi tālruņa numuru, kur Krievijas karavīru piederīgie var zvanīt un uzzināt informāciju vai viņu dēli, vīri, brāļi nav gājuši bojā.
Nekad neesmu redzējusi tik humānus cilvēkus kā ukraiņus, it sevišķi šādos apstākļos! ?????
McSara @ 27.02.2022 03:07
Man kaut kā sajūta, ka patiesībā Putinam ir bail no tā Navaļnija, jo viņš ir ar viedokli, ir līderis, spēcīgs pretinieks Putinam. Jo ilgāk Navaļnijs būtu brīvība, ari Putina pozīcijas sāktu šķobities!
Ticu, ka tik jaudīgs cilvēks ka Navalnijs būtu labs prezidents Krievijai!
Ha, pasapņoju, jo tronī joprojām sēž kaščejs!
McSara @ 27.02.2022 03:07
Man kaut kā sajūta, ka patiesībā Putinam ir bail no tā Navaļnija, jo viņš ir ar viedokli, ir līderis, spēcīgs pretinieks Putinam. Jo ilgāk Navaļnijs būtu brīvība, ari Putina pozīcijas sāktu šķobities!
Ticu, ka tik jaudīgs cilvēks ka Navalnijs būtu labs prezidents Krievijai!
Ha, pasapņoju, jo tronī joprojām sēž kaščejs!
Maija ... @ 27.02.2022 03:09
Lai nu kas, ticu, ka Navaļnijs ir ASV produkts un karš ir laba piār akcija viņam, jo cita līdera Putina aizvietošanai jau nav. Alternatīva esot Kadirovs kā pagaidu aizvietotājs, kam es īsti Neticu.
Jacqueline @ 27.02.2022 03:08Jap, Ukraiņi šobrīd ļoti aktīva mēģina krievu karavīrus nogādāt atpakaļ uz mājām - dzīvus. Viņi nav muļķi atšķirība no kaimiņiem, kuri dejo pēc cara stabules.
Dzidra Zupa @ 27.02.2022 03:13
Pa dienu bija video, kur Ukraina prasa starptautisko palīdzību, lai krievu karavīru līķus nogādātu viņu piederīgajiem, lai vecāki un sievas var viņus pienācīgi apglabāt. ?
Ukraiņi domā ne tikai par dzīvajiem, bet ar godu izturas pret mirušajiem. Pret tiem, kuri iesūtīti viņus nogalināt un atņemt valsti.
Zinna @ 27.02.2022 03:13Putinu tūlīt Hāgā apsūdzēs pēc tā paša panta kā nacistus pēc 2.pasaules kara.
vai tad viņam klāt jābūt? Notiesās bez viņa klātbūtnes.McSara @ 27.02.2022 03:15
Tikai viņam neviens netiek klāt, un nav kas aizstiepj uz Hagu!