pašā Krievijā viņi, diemžēl, lielākoties varēs maksāt. Viņiem cita sistēma (sava). Protams, viss kas piesaistīts pie jebkādas citas ārvalstu bankas - nedarbosies.Dzidra Zupa @ 27.02.2022 02:15
Krievi drīz varēs izdot savu iekšējo valūtu, izgrebtu koka ripās.
Amber @ 27.02.2022 02:18
Cik gadus viņai mamma dzīvo Latvijā? Es, latviete būdama, krievu valodu protu labāk nekā viņa latviešu, un es Krievijā nekad, pat kā tūrists, neesmu bijusi!
Anonymous nobloķēs arī faksus. 😁Dzidra Zupa @ 27.02.2022 02:31Ceru, ka krievi jau iepērk faksa aparātus!
Zinna @ 27.02.2022 02:28pašā Krievijā viņi, diemžēl, lielākoties varēs maksāt. Viņiem cita sistēma (sava). Protams, viss kas piesaistīts pie jebkādas citas ārvalstu bankas - nedarbosies.
Bet viņi ir nogriezti no jebkā starptautiska. Tūristi utt arī nevarēs nekādi norēķināties ar kartēm.
Bet visvairāk tas ietekmēs visa veida tirdzniecību. Var arī citādāk pārskaitīt naudu, bet tas ir kā 30gadus atpakaļ darīja... laikietilpīgi un dārgāk.
Jacqueline @ 27.02.2022 02:46Sāk mazliet uztraukt visas pasaules sacelšanās pret Krieviju (kas ir pareizi), bet ceru, ka tas nenovedīs Putleru uzspridzināt visu pasauli no dusmām. Viņš taču ir garīgi ne-vesels?
vivii @ 27.02.2022 02:22Starpcitu, varbūt kāda zin, es neesmu meklējusi info , bet skatoties Morgensterna jaunos klipus un instagram, saprotu, ka viņš nav bez iemesla pametis Krieviju.
Cik es nojaušu, tad viņam ir bijis konflikts ar Krievijas valdību un viņš šobrīd, īsti nevar braukt atpakaļ?! Un laikam arī negrib.
Kā Staķis teica Gobzemam, tad mūsu nostāja ir "PUTIN, vienkārši ATPISIES!"
Dzidra Zupa @ 27.02.2022 02:48
Ja Putļers nospiedīs pogu, tad to pašu saņems atpakaļ. Diez vai viņš grib, lai Maskavu noslauka no zemes virsas.
Bet galvā sists viņš ir, tas tiesa.
Maija ... @ 27.02.2022 02:48
Man ir nedaudz kauns, ka es to zinu, bet ? morgenšternam piedāvāja naudu par valdības atbalstīšanu - viņš atteicās, pēc kā sāka aktīvi meklēt iemeslu viņa arestam, pamatā meklēja narkotiku propagandu dziesmās - neatrada, bet atrada kaņepes tetovējumu, kas uzskatāma par narkotiku propagandu. Labi, ka laicīgi aiztinās.
Dzidra Zupa @ 27.02.2022 02:48
Ja Putļers nospiedīs pogu, tad to pašu saņems atpakaļ. Diez vai viņš grib, lai Maskavu noslauka no zemes virsas.
Bet galvā sists viņš ir, tas tiesa.
McSara @ 27.02.2022 02:54
Nebūtu notinies, sastādītu kompāniju Navaļnijam!
Nez ko Navaļnijs par visu šito domā?! Būtu interesanti paklausīties!
McSara @ 27.02.2022 02:54
Nebūtu notinies, sastādītu kompāniju Navaļnijam!
Nez ko Navaļnijs par visu šito domā?! Būtu interesanti paklausīties!