Bjork @ 11.05.2022 14:48pārlasi vēlreiz, es to attiecinu, ka tas ir domāts, ka visiem citiem jārunā viņam saprotamā valodā, jo redz viņš maksā nodokļus, t.i., kad man kā pārdevējam, autobusa šoferim būtu jākomunicē krieviski tikai tāpēc, ka maksā otrs nodokļus. Nekur neesmu minējusi, ka savā starpā nedrīkstētu runāt vai mājās savā dzimtajā valodā.
Ja izlasīji vairākus manus postus, tad arī minēju, ka bez galīgi naidīgi noskaņotiem(kuriem milzīgas grūtības un problēmas sagādā dzīvošana Latvijā, jo viss notiek latviešu valodā, tad vēl tā latviešu folklora un latviešu tradīcijas, ar kurām jāsastopās ikdienā), nebūtu nekādu problēmu arī pastāvēt krievu tradīcijām šeit un tās viņiem uzturēt. Gan uz teātri, koncertiem, deju priekšnesumiem apmeklētu arī latvieši.
Bjork @ 11.05.2022 15:45Par neadekvātajiem latviešiem ir pilnas diskusijas gan Salaspils, Daugavpils utt. FB grupās, ja gribētu viņus apspriest, dotos tur. Bet redz, lai arī es pasaku šeit, ka nav problēma, ka krievi lieto krievu valodu (par to tak Tev bija sāpe), bet Tev tāpat tas ir maz. Kāpēc man šajā konkrētajā diskusijā nāktos to apspriest? Atzīt? Es arī atzīstu homoseksuāļu tiesības, ja jaucam tagad visu kopā. Lai arī ir neadekvatu latviešu, viņu nav tādos daudzumos kā neadekvāto krievu, kas redzams 9.maijā. (neskaitu tos, kuri tiešām piemin, bez buhāšanas).
Bjork @ 11.05.2022 15:45Par neadekvātajiem latviešiem ir pilnas diskusijas gan Salaspils, Daugavpils utt. FB grupās, ja gribētu viņus apspriest, dotos tur. Bet redz, lai arī es pasaku šeit, ka nav problēma, ka krievi lieto krievu valodu (par to tak Tev bija sāpe), bet Tev tāpat tas ir maz. Kāpēc man šajā konkrētajā diskusijā nāktos to apspriest? Atzīt? Es arī atzīstu homoseksuāļu tiesības, ja jaucam tagad visu kopā. Lai arī ir neadekvatu latviešu, viņu nav tādos daudzumos kā neadekvāto krievu, kas redzams 9.maijā. (neskaitu tos, kuri tiešām piemin, bez buhāšanas).
Dzidra Zupa @ 11.05.2022 15:51
Cilvēks atnāca pakasīties, tas arī viss. Neņem viņu par pilnu.
Atradusi ko salīdzināt, latviešus ar krieviem.
Es kaut kā nezinu un neesmu dzirdējusi, ka latvieši kādā valstī ietu pie falla staba, liktu ziedus, dzertu, ceptu šašliku, saukātos un rīkotu nekārtības, rautu nost citu valstu karogus un kliegtu uz visiem FAŠISTI.
Krievs ir un paliek krievs, tāda ir tā viņu nācija, diemžēl nelabojama. Viņiem vienmēr vajag svešu mantu, bļaut un teikt, ka jūs bez mums nekas nebūtu. A kur atrodas pati krievija? Pilnīgā pakaļ*. Bomžu valsts. Nodzērusies nācija. Neizglītotība. Kādas ir krievu sādžas? Viss vienos dubļos. Kad paskatās bildes, liekas, ka krievijā karš bijis, bet nē, tādi viņi vienkārši ir. Ne pirksta nepakustinās, lai uzlabotu savu zemi, labāk ies pie citiem mēslot.
amoreamore @ 11.05.2022 15:54
Nomierini uzaci, trakā. Mans mērķis nebija kasīties, vienkārši atspēkoju to, ka normālos krievus nesūta uz Krieviju, ar faktu, ka sūta, vispār nešķirojot, vienkārši dzirdot krievu valodu uz ielas. Lasot jūsu ārprātā ģeniālos komentārus - ir skaids kāpēc. Kamēr jūs te ņaudēsiet forumā, izgāžot dusmas un pārvēršot citu cilvēku sacīto tā kā jums gribās, lai vēl vairāk uzkurinātu savus tīrasiņu organismus, paliksiet vecas tā arī neizbaudījušas dzīvi.
Jaukiņu visām dieniņu, beibes
tev par vienu, tu par ko citu.
Bjork @ 11.05.2022 16:06
Pati sāka ne pa ķeksi runāt, pēc tam abižojas un sauc par šaurām pierītēm. Pašai ar tik viena rieva, tā pati no lāpstas.
uz argumentàciju, kuru pati nepareizi saprati.amoreamore @ 11.05.2022 16:08
Tu normāla esi? Es atbildēju uz tavu apšaubāmo argumentāciju! :D vai arī šeit drīksti izpausties tikai tu un zupa? :D
amoreamore @ 11.05.2022 16:08
Tu normāla esi? Es atbildēju uz tavu apšaubāmo argumentāciju! :D vai arī šeit drīksti izpausties tikai tu un zupa? :D
BlackPill @ 11.05.2022 16:20
Tavā vietā netērētu ar viņām laiku. Tie ir neglābjami cilvēki...
BlackPill @ 11.05.2022 16:20
Tavā vietā netērētu ar viņām laiku. Tie ir neglābjami cilvēki...
Dzidra Zupa @ 11.05.2022 16:39
Kas tieši manī ir neglābjams? Tas, ka esmu savas Valsts patriote? Tas ir kas slikts? Es dzīvoju Latvijā un Valsts valoda šeit ir latviešu, kā arī, jāievēro Latvijas likumi. Tas, ka krievi nevar vairāk kā 30 gadus iemācīties runāt Valsts valodā kurā viņi mitinās, norāda tikai un vienīgi uz viņu zemo intelektu. Man netraucē, ja "normāli" krievi savā starpā runā krieviski, bet, ja latvietis latvietim sāk aizrādīt kaut ko par to, ka kāds izsaka savas domas par šo, tad nu labāk būtu paklusēt. Ja latvieši nestāvēs par savu zemi un valodu, tad gan Valsts, gan valoda izzudīs.
amoreamore @ 11.05.2022 16:53
Vārds "valsts" rakstās ar mazo burtu, valodas un Latvijas patriot :)
Dzidra Zupa @ 11.05.2022 16:58
Tu proti tikai kasīties, ja?
P.S. Ja es vēlos kādam vārdam piešķirt īpašu nozīmi, tad vārdu Valsts, es varu rakstīt ar lielo burtu. Latviešu valodā to sauc par īpašu cildinājumu.
Kas tieši manī ir neglābjams? Tas, ka esmu savas Valsts patriote? Tas ir kas slikts? Es dzīvoju Latvijā un Valsts valoda šeit ir latviešu, kā arī, jāievēro Latvijas likumi. Tas, ka krievi nevar vairāk kā 30 gadus iemācīties runāt Valsts valodā kurā viņi mitinās, norāda tikai un vienīgi uz viņu zemo intelektu. Man netraucē, ja "normāli" krievi savā starpā runā krieviski, bet, ja latvietis latvietim sāk aizrādīt kaut ko par to, ka kāds izsaka savas domas par šo, tad nu labāk būtu paklusēt. Ja latvieši nestāvēs par savu zemi un valodu, tad gan Valsts, gan valoda izzudīs.
amoreamore @ 11.05.2022 17:00
Nē, nesauc gan :)
Es nekasos, bet man patīk, ja cilvēks saka, ka mīl valsti un valodu, tad viņš ciena valodu un tās gramatikas likumus :)
BlackPill @ 11.05.2022 17:11
Es tikai devu draudzīgu padomu amoreamore. Pārāk bīstami izteikt savu viedokli...