sla @ 19.04.2022 11:28
Izvarotām LV iedzīvotājām arī vajadzētu piedāvāt bezmaksas abortus. Bet tās, kas pašas neuzmanības dēļ iekritušas, lai maksā. Un to visu pārbaudīt ļoti viegli, izvarota sieviete uzreiz brauc uz slimnīcu, ziņo, tiek pārbaudīta uz HIV, saņem antibiotikas utt. Es esmu par vienlīdzību, jo neviens cilvēks nav vainīgs, ka ticis izvarots, ne bēglis, ne vietējais, visi ir vienlīdz pelnījuši palīdzību.
blacke @ 19.04.2022 13:36https://www.apollo.lv/7503618/zurnalisti-atradusi-krievu-karaviru-un-vina-sievu-kura-telefonsaruna-atlava-izvarot-ukrainu-sievietes
superīga ģimenīte..un vēl pašiem mazs bērniņš, lieliski..
Minelūše @ 19.04.2022 14:08
Tas vispār ir kaut kas šaušalīgs. Kā sieviete var kaut ko tādu pateikt? Sieviete!
DaigaTaiga @ 19.04.2022 12:00
Piemēram, Airbnb pirms īres rezervācijas apstiprināšanas nav redzama potenciālā īrnieka bilde, lai izīrētājs nevarētu redzēt ādas krāsu, bet lēmumu pieņemtu, balstoties tikai uz atsauksmēm.
Es gan ceru, ka nē. Katrs ar savu privātīpašumu var darīt ko vien grib. Tā tik vēl trūka, ka kāds noteikts, kam un kā tev ir jāizīrē SAVS īpašums.
29090 @ 20.04.2022 08:38Bet ja paskatāmies uz kavētu īres apmaksu ASV 2021. gadā pēc īrnieka rases.... hmmmm.....
sla @ 20.04.2022 08:59
Jo viņu algas arī ir mazākas nekā baltajam amerikānim. Daļa darba devēji tur arī ir rasisti, kas atalgo baltos visaugstāk, melnos un latīņus viszemāk.
Vēl nesen bija cepiens zinās, ka 2 ukrainieties sašutušas,ka atteikuši dzīvokli īrēt kā uzzināja ka ukrainietes
Ieva333 @ 22.04.2022 22:30
Nuuu... es ari neiziretu Ukrainiem, bet ne jau delj ta ka vinji no Ukrainas, bet tadel, ka pastav liels risks, ka neatradis darbu, nespes nomaksat iri... iespejams, ka izdomas parvakties,atkal jamekle jauni irnieki, tur nav nekadas garantijas. Ar musejiem ari nav garantijas, bet caur pazinjam vienmer veiksmigi esam tikusi pie uzticamiem irnieki.
Maija ... @ 23.04.2022 00:37
Protams, business first, nekādu kavējumu no kara aizmukušajiem, tā nav tava problēma, tāpat kā tu nebūsi, ja kaut kas ar tevi notiks ? Karma is a bitch.
.Eksperte. @ 23.04.2022 08:55
Ja tu dzīvē būtu kādam izīrējusi kaut vienu dzīvokli, tu saprastu, cik daudz enerģijas, laika un līdzekļu tas prasa. Neviens normāls īpašnieks nesēž dīvānā un neizkustas tikai dienā, kad jāsaņem lielais piķis. Pēc katra īrnieka aiziešanas, un es pavisam nopietni, pēc katra, ir jāieliek atkal nauda dzīvoklī, jo kaut kas ir noskrāpēts, noplēsts, nošvīkāts, noliets, nolauzsts. Kādu reizi tie būs 50€, kāds cits to dzīvokli aizdirsīs līdz 700€. Es saprotu, ka visiem dzīvokļu īpašnieki ir ļaunie onkuļi un tantes, kas prasa tavu sūri un grūti nopelnīto naudu. Taču tik pat sūri un grūti dzīvokli vispār iegādā, izremontē un uztur kārtībā, lai citiem nav jādzīvo bomžatņikā. Tāpēc arī es ļoti pārdomātu vai izīrēt Ukrainim vai nē. Atkarīgs no dzīvokļa atrašanās vietas un stāvokļa.
Minelūše @ 23.04.2022 09:23
Bet vai tieši tādas pašas problēmas nevar būt arī pēc latvieša, krieva vai jebkādas citas tautības īrnieka? Kāpēc tieši ukraiņi būs tie, kuri lauzīs un plēsīs?
bet nedomāju, ka tas, la lauzīs un plēsīs ir iemesls, kāpēc atsaka. Termiņš ir svarīgs, jā arī vai ir darbs. Tautība kā arguments drīzāk būtu krieviem iemesls atteikt ukraiņiem.Minelūše @ 23.04.2022 09:23
Bet vai tieši tādas pašas problēmas nevar būt arī pēc latvieša, krieva vai jebkādas citas tautības īrnieka? Kāpēc tieši ukraiņi būs tie, kuri lauzīs un plēsīs?