man arī šķiet, ka nekādas baigās reakcijas nebūs. Pateiks tikai to, ka kārtējais kara noziegums.Bjork @ 12.04.2022 07:05Atcerēsimies, ko darīja, kad Asads ar krievijas palīdzību pielietoja pret civiliedzīvotājiem zarīnu. Bija reakcija, kad ASV un laikam arī Francija nobombīja, ne daudz, jo nekas nav pielīdzināms tam, ko šobrīd dara krievija Ukrainā.
Bet man liekās, ka Pasaulē nebūs nekāda aktīva reakcija. Atkal pirkstu pakratīs, kādu ieliks sankciju listā un publiski nosauks par kara noziedzniekiem. Šobrīd ir vnk wtfāāāk??
jā, redzeju. @Realpotap arī liek IG audioierakstus. Tām krieveļu duņkām tā smadzenes uzskalotas, ka atbalsta izvarošanu un vēl saka to rēcot 🤮🤮Funny @ 13.04.2022 14:12Sievas RU lauj viriem rape:
https://m.youtube.com/watch?v=MF4TcWk9GpE
No kasjauns uzraku.
kapriza__ @ 12.04.2022 10:14Šodien izlasīju, ka utainie izvarojuši Bučas pagarabā vismaz 25 sievietes, to starp arī meitenes, kas jaunākas par 14 gadiem. 9 no tām ir stāvoklī. Un utainie esot teikuši, ka viņi sievietes izvaros tiktāl, ka viņas nekad vairs nevēlēsies seksuālas attiecības un tad nedzimšot ukraiņi... Ziņu avots Garklāva. Tas ir kaut kas prātam neaptverams, es esmu pēc dabas miermīlīga (ja man nedara pāri), bet pat es, goda vārds, viņiem vēlu mokošu nāvi. Nevis tā, ka lode pierē, bet lai savos pedējos elpas vilcienus izjūt tik ļoti, cik cilvēki tagad cieš. Zinu, ka arī šobrīd es izrādu agresiju, bet es domāju, ka ļoti liela pasaules daļa cilvēku gribētu tieši to pašu un te nemaz savādāk nevar.
ReReReRe @ 14.04.2022 10:40Es daudz no politikas nesaprotu, bet kāds var man izskaidrot, kā vispār ir iespējams, ka 2022.gadā notiek šādas šausmas? Kāda jēga no visiem NATO, UNO, unicef, un vēl visādām sistēmām un noteikumiem, Ja nevienam nav spēkos šo apturēt? Kā nevienam nav iespējams to smerdeli putinu nolikt pie vietas?
tāpēc, ka Vācijai ir naftas un gāzes atkarība no krievijas. Tāpēc vācieši bremzē embargo ieviešanu ES, lai aizliegtu šo dabas resursu iegādi no putlera, tādā veidā neturpinot atbalstīt ar naudiņu putina karu.Kaijulens @ 14.04.2022 13:10Kāpēc ukraiņi bija pret, lai vācietis atbrauktu uz Kijevu? Tas vispār ir labi, ka nostājās pret Vāciju? Tad jau Nato netikt.
Bjork @ 14.04.2022 13:31tāpēc, ka Vācijai ir naftas un gāzes atkarība no krievijas. Tāpēc vācieši bremzē embargo ieviešanu ES, lai aizliegtu šo dabas resursu iegādi no putlera, tādā veidā neturpinot atbalstīt ar naudiņu putina karu.
Vēl nesmukās krāsās ir Francija, kā arī Ungārija. https://www.instagram.com/p/CbpSHesudSP/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Šeit ir paskaidrots par Franciju, Ungāriju in Gruziju.
Man šis viss liek aizdomāties ne tikai par to, ka Pasaule negrib ziedot savu labklājību, bet arī izgaismo, cik patiesi dziļi ir izpletis putins savu atbalstu arī Vecajā Eiropā, kas man liek domāt, ka pat vecu vecās vērtības, kas bijušas mūžīgas var jebkurā brīdī palikt ļoti trauslas.
Redzams, ka putinam laizītāju varza ir gana liela, tie lien un lien, un lien ārā, izgaismojas, ka to ir tik f@@#€ng daudz, un ļoti ceru, ka cilvēku, valsts vadītāju ar veselo saprātu, ar patiesi cilvēciskām vērtībām ir tomēr vairāk kā šo slimo orku.
Kaijulens @ 14.04.2022 15:33
ha:) un, cik Vācija iegulda uzņemot, atbalstot ukraiņu bēgļus? Caur Ukrainu iet visas caurules. Ko netaisa paši ciet?
Man šķiet, ka nu jau paši vairs nezin, ko grib, un šeit visi jūk prātā
Es daudz no politikas nesaprotu, bet kāds var man izskaidrot, kā vispār ir iespējams, ka 2022.gadā notiek šādas šausmas?
Kāda jēga no visiem NATO, UNO, unicef, un vēl visādām sistēmām un noteikumiem
Kā nevienam nav iespējams to smerdeli putinu nolikt pie vietas?
kā lecās?29090 @ 14.04.2022 21:16
Ar ko 2022. gads tik īpašs, lai tas nenotiktu?
Pārsvarā naudas pelnīšana un atsevišķu valstu interešu bīdīšana.
Kā redzi, neviens neuzskata to par vajadzīgu. Ukraina pati sev sabiedrotos nespēja atrast, bet tāpat lecās ar Krieviju. Tagad tā ir Ukrainas problēma.