Hey_Lola @ 09.04.2022 19:04Pirmo reizi ienāku diskusijā un vienkārši gribas izgāzt žulti. Tas ir pi*ģets, ko okupanti dara Ukrainā, tieši saistība ar izvarošanu.. bērniem.. vienkārši trūkst vārdu, gribas raudāt un reizē tāda bezspēcība! Kaut šie okupanti nomirtu drausmīgā nāvē ???
Nevaru iedomāties, ka RU spēs no šī atgūties un, ka kāds tos cienīs..
Funny @ 09.04.2022 19:55Man gribetos detalizet, ka vini nosaka, ka bija izvarosana.
Neviens zinu dienests so info sikak nesniedz. A kur ari ir bernu bildes, vinas ir aizsmeretas.
Parastam ierindas pilsonim gribas vairak info.
vivii @ 09.04.2022 19:58
Daudzi politologi no Krievijas, Baltkrievijas un Ukrainas saka vienu - tie necilvēki, kuri aizbrauks atpakaļ uz Rus un būs nobaudījuši “asiņu garšu”, to turpinās darīt Krievijā, visu ko darīja Ukrainā. Līdz ar to, krievus drīzumā pašus sagaida drausmīgs noziedzības pieaugums un agresija pret vietējiem…
Funny @ 09.04.2022 19:55Man gribetos detalizet, ka vini nosaka, ka bija izvarosana.
Neviens zinu dienests so info sikak nesniedz. A kur ari ir bernu bildes, vinas ir aizsmeretas.
DaigaTaiga @ 09.04.2022 20:16
Arī kopumā būs daudz traumētu ukraiņu cilviliedzīvotāju un ukraiņu/krievu karavīru, kas droši vien pēc šī visa nodzersies vai tml.
aija93 @ 09.04.2022 20:52
Twitter bija ielikts pat video, kuru uzņēma pats krievu smerdelis pedofils, tajā filmē kā izvaro mazu bērnu, es nezināju, kas tur ir, atvēru video, jo domāju, ka tur būs par to pedofilu info cits, 3 s noskatījos un reāli raudu...b*e, mazs bērns!!!!! Komentāros lasīju, ka beigās viņš nošāva to bērnu.
Lalooo @ 10.04.2022 09:39
Es arī uzdūros uz to video.
Man nervi ir stipri, bet tas bija kaut kas drausmīgs, derdzīgs un ilgi acu priekšā stāvēs.
P.S. tai meitenei, kura grib redzēt bērnu izvarošanas pierādījumus: tā vairs nav veselīga pilsoņa interese. Tādas lietas parasts mirstīgais, bez profesionālas intereses nevēlas redzēt, vismaz nevajadzētu. Un neiesaku neko tādu arī meklēt...
izrauti?Funny @ 10.04.2022 15:40Uzgaju uz Polu zinam.
Kur Irpinas un Bučas bernus apsprieda vecakajam 14, slimnica 40 gab.
Ka sapratu no tulkosanas: Daudzi berni stastija, ka pirms vecakus nosaut RU karaviri pateica, ka bernus atstasim dzivus, lai zin kadi RU labi.
Visi berni bija izvaroti.
Visiem berniem zobi bija (pull out) so nezinu ka pareizi iztulkot.
Minelūše @ 11.04.2022 21:15https://www.la.lv/municijas-trukuma-del-mariupoles-aizstavji-gatavojas-pedejai-kaujai-par-pilsetu
Mariupoles aizstāvjiem, šķiet, klāsies smagi.