es brīnos šo vienaldzību. Nu reāli. Mēs (domāta viss globāli) it kā pārdzīvojam par bērniem, veciem cilvēkiem, vienlīdzību, kokiem, lāčiem, atkritumiem, iznešiem, ozonu, ledajiem, neatjaunojamo vai fosilo enerģiju, izrakteņiem, vienreizlietojamajām lupatām, visādi peace, kas izrādās ir huiņa, jo ir nācija, kas visai pasaulei (jā, ne tikai Ukrainai) nodara krietni vairāk posta, kā tie, pret ko cīnās visas šīs organizācijas savās nišās, un paliek nesodīta, nu ta, ka pofig visiem, jo ir tik impotenti, ka var tikai ar pirkstu pakratīt un uzmanīt, lai kāds šo nāciju nemobingi ārpus viņu roģinas.Dzidra Zupa @ 03.04.2022 14:18
Redzot kas ir izdarīts Bucha pilsētā, es negribu redzēt kas ir Mariupole pilsētā. Murgi visu nakti rādījās pēc vakardienas bildēm.
Un kurš bija tas, kas te gudri pļūtīja un visas te nod..., ka krievu karavīri tikai darot savu darbu. Jebal (es atvainojos) paskatoties šodien reportāžas no Bučas utt. naids pret to nāciju kļūst arvien lielāks. Un tas nebija Putļers tie bij krievu tautas "dēli" (ja tos vispār spēj nodēvēt par cilvēkiem, jo nosaukt tos par lopiem, būtu apvainojums vārdam lopi) kurus krievu mātes ir izaudzinājušas...
Dzidra Zupa @ 04.04.2022 18:53Krievi Grieķijā.
Dzidra Zupa @ 04.04.2022 19:50
jā, nu slimu cilvēku netrūkst. Un saprotu arī kādēļ NATO neiejaucas utt utjp., bet otra manis daļa kategoriski atsakās saprast to, kā visa pasaule noskatās uz kara noziegumiem. Cik daudz vēl krieviem jāiznīcina, lai pietiktu pierādījumi atbildīgo notiesāšanai?Funny @ 05.04.2022 06:26Nu tiri teoretiski.
Pasaule var nakt paliga, RU ar savu atomu varbut 10-20% pakertu lidzi.
Tas ir aptuveni ka loterija, kurs bus tas neveiksminieks.
Ja runajam pat zveribam: Instinkts
Ja cilvekam ir forma + sajuta nesoditam + - kada pavele, + ka nav garantiijas ka netiks nosauts.
Iesledzas izdzivosanas instinkts, labak saut nefiltrejot, un sodit ka nak prata.
Nav pat uz karu jaskatas. Ir cilveki kam patik spidzinat, piemers Lv kur suni ar benzinu apleja un aizdedzinaja + filmeja.
didii5 @ 05.04.2022 00:22Kā to visa pasaule var noskatīties un neko nedarīt to es nesprotu un nesapratīšu, ja visa pasaule nāktu palīgā Ukrainai karā tak ātri to Krieviju noliktu pie vienas no kā baidīties??? Kad vairs trakāk nav kur ?