Mierz @ 30.03.2022 22:01
O, sis man ar cepi. Ienīst krievus, bet lamājas vinu valodā :D Nav tā kā divkosīgi? Kapēc neizmanto savu "miljo" ukraine Valodu?
var redzēt, ka latviešu valoda nav tava stiprā puse. Iemācies, ko nozīmē vārds savādāks. 😁😁😁😁
Mierz @ 30.03.2022 22:01
Saki ko gribi, bet lai izdomātu tik debilu nikneimu kā tavējais, tur ir spēcīgi jāpacenšas! Vai arī jābut dalbajobam pa dzīvi :D
Mierz @ 30.03.2022 22:03
Var redzēt ka smadzenes nav tava stiprā puse :D:D:D:D Savādāks, citādāks wadever, sūds kā gribi jomajo, ibio rio čimpin rimpinj
Mierz @ 30.03.2022 22:05Tāds vakara humors, iedomājos ja mēs visas satiktos būtu riktīgi labs grupniks ar krievijas himnu fonā :D
nevis kā gribi, bet gan kā pareizi. Wadevers. 😀 Kas norāvās sakāmais? Kaut kā paknapi sanāk, sūdīgs trollis esi. Daudz vēl jāmācās, jo neko citu, kā tuftu dzīt nejēdz un savu savādo viedokli
nav brīnums, ka krievija ir tur kur ir, ja orku līmenis tik zems. Tomēr Aivis krietni spējīgāks diskusijas biedrs, Lukrēcijs Burka arī, kuram bija plašas zināšanas kultūras vēsturē. Bet šitā siekala tāds apkaunojums.Dzidra Zupa @ 30.03.2022 22:04
Tad tu tā arī turpināsi te visus apsaukāt kā memmes dēliņš? Vai tomēr parādīsi mums to sarakstu ar zīmoliem kuri ir atgriezušies Krievijā? Un to NATO karti ar bāzēm kuras apdraud Krieviju?
Tev kādi smadzeņu bojājumi? Jau nez cik reizes teicis, ka trin prom, bet kā esi atpakaļ, tā atkal esi. Zelta zivtiņas atmiņa?Mierz @ 30.03.2022 22:11
Gramatiskais nazis ierunājās? Man viss zbis, izdzēsisu profilu un dzivošu tālāk savu dzīvi, komunicējot ar NORMĀLI domājošiem cilvēkiem ,kamēr jūs tē smirdināsiet forumu ar savu pretīgo nožēlojamo naidu :D
Pilnīgi žēl, ka tu tāds pašvaks trollis izrādījies. Tavs uzdevums bija mūs nokaitināt, nevis ļaut sevi apsmiet.
Bjork @ 30.03.2022 22:06
nevis kā gribi, bet gan kā pareizi. Wadevers. ? Kas norāvās sakāmais? Kaut kā paknapi sanāk, sūdīgs trollis esi. Daudz vēl jāmācās, jo neko citu, kā tuftu dzīt nejēdz un savu savādo viedokli
Tev kādi smadzeņu bojājumi? Jau nez cik reizes teicis, ka trin prom, bet kā esi atpakaļ, tā atkal esi. Zelta zivtiņas atmiņa?
Normāli domājošiem cilvēkiem.🤣🤣Mierz @ 30.03.2022 22:11
Gramatiskais nazis ierunājās? Man viss zbis, izdzēsisu profilu un dzivošu tālāk savu dzīvi, komunicējot ar NORMĀLI domājošiem cilvēkiem ,kamēr jūs tē smirdināsiet forumu ar savu pretīgo nožēlojamo naidu :D
Mierz @ 30.03.2022 22:16
Vispār es to biju teicis tikai 1x, tev izskatās ir halucinācijas vai pienem vēlamo par esošo, kā zeldenskis
cik reizes esi teicis, ka ar mums diskutēt nav jēgas? Matemātika arī nav tava stiprā puse.Mierz @ 30.03.2022 22:16
Vispār es to biju teicis tikai 1x, tev izskatās ir halucinācijas vai pienem vēlamo par esošo, kā zeldenskis
Mierz @ 30.03.2022 22:14
Palaizīsi man, ja fonā uzlikšu tomēr Ukrainas himnu?
cik reizes esi teicis, ka ar mums diskutēt nav jēgas? Matemātika arī nav tava stiprā puse.
Pastāsti, kas tev padodas? Jo no valodām neviena, matematika arī.
Dzidra Zupa @ 30.03.2022 22:04
Tad tu tā arī turpināsi te visus apsaukāt kā memmes dēliņš? Vai tomēr parādīsi mums to sarakstu ar zīmoliem kuri ir atgriezušies Krievijā? Un to NATO karti ar bāzēm kuras apdraud Krieviju?