Vai ukraiņi pelnījuši to, ka tiek iznīcināti?
šeit regulāri tikts uzsvērts, ka neviens visus nebāž vienā maisā, bet paši krievijas aizstāvji izliekas to neredzam, jo tā viņi ir saimnieku apmācīti. Citādāk nevarēs uzturēt savu haipu, cik visu heitoti ir.Mierz @ 29.03.2022 20:19
Strīdīgs jautājums, bet Pajautāšu pretī vai krievi ir vainīgi ka viņus tagad heito dēlj divu valstu nesaskanām? Tava atbilde ari būs mana atbilde uz tavu jautājumu!
šeit regulāri tikts uzsvērts, ka neviens visus nebāž vienā maisā, bet paši krievijas aizstāvji izliekas to neredzam, jo tā viņi ir saimnieku apmācīti. Citādāk nevarēs uzturēt savu haipu, cik visu heitoti ir.
Tad ukraiņi ir pelnījuši, ka viņus tā nogalina nešķirojot-iznīcina visus pēc kārtas?
Pietika ar vienu teikumu no Mierz "caurejas" - "Ukraiņi kaitināja Krieviju"... bļ*ģ, ko?
Visu labu! Neraksti glupības! Ieslēdz smadzenes un domā, filtrē, ko lasi, dzirdi no citiem.
Mierz @ 29.03.2022 20:35
Ak tā ja? Tad na*ujam šeit regulāri visi krievi tiek saukti par utainiem okupantiem??? Un tikko viena lietotāja uzrakstija ka gribetu lai Krievija tiktu izpostīta jo kipa esot to pelnijusi...
N*huj draudēt bija ne tam komikiem narikam vai ne ?? Jāfiltrē ko runā, tagad uz vina sirdsapzinjas tas viss.
es pilnīgi noteikti neesmu pret visiem krieviem. Visu cieņu tiem, kas ir tik drosmīgi un patrioti, iet un protestē, neskatoties uz tā fašista noteiktajām sankcijām, ka neviens pat nedrīkst pateikt vārdu "karš" Krievijā. Visu cieņu visiem drosmīgajiem krieviem. Ceru, tad kad Krievija sabruks, viņus amnestēs un izmaksās kompensācijas.Mierz @ 29.03.2022 20:19
Strīdīgs jautājums, bet Pajautāšu pretī vai krievi ir vainīgi ka viņus tagad heito dēlj divu valstu nesaskanām? Tava atbilde ari būs mana atbilde uz tavu jautājumu!
Mierz @ 29.03.2022 20:19
Ukraiņi pašlaik tiek iznīcināti. Krievijas iedzīvotājiem pašlaik nekas nav- dzīvo un fano par savu Putinu.
kāda ir ukraiņu vaina?Mierz @ 29.03.2022 20:56Un atkal pierādās ka šajā debilāja diskusijā nav iespējams DISKUTĒT un izteikt CITĀDĀKU viedokli. Automātiski būsi Putina kuna dirslaiža un vēl sutis uz Krieviju...Jūs taču tiešām esat debīlas un saklausījušas pārāk daudz arzemju huinju kur Krievus cenšas nomelnot un padarīt launākus nekā ir patiesībā... Šākat izmantot tač smadzenes un filtrēt ko skatātties, un ierubaties bleg beidzo ka te NAV tikai BALTS un MELNS. Ukraini ne tuvu nav bez vainas tajā kas tur notiek un tas ir liels neapgāzāms fakts!!!!
kāda ir ukraiņu vaina?
Mierz @ 29.03.2022 21:04
Nevajag līst kur nevajag un draudēt ar to, ko nevajag. Es domāju ja TEV kaut nedaudz ir smadzenes un esi lietas kursā par patieso situāciju, saproti par ko es runaju.
tad par to, ka viņi līda tur kur nevajag, atbilstošs sods bija mest bumbas uz patversmes,kur slēpās bērni (ar milzīgiem burtiem uzrakstīts bija), vai bombardēt bērnu slimnīcu, lai grūtniece nomirst, vai mammai nomirst bērniņš, jo nav elektrības, lai nodrošinātu nepieciešamo aprūpi?Mierz @ 29.03.2022 21:04
Nevajag līst kur nevajag un draudēt ar to, ko nevajag. Es domāju ja TEV kaut nedaudz ir smadzenes un esi lietas kursā par patieso situāciju, saproti par ko es runaju.