Sarma1986 @ 24.03.2022 20:33Lūdzu jums izvarota bēgle, labdarīgs letiñš izvarojis:
https://nra.lv/latvija/riga/376376-riga-izvarota-ukrainas-kara-begle.htm
Savukārt krievu zaldāti Ukrainā šauj un bombardē, izvarojuši nav nevienu, tas tā, feiku izplatītājai, kas te murgoja par izvarotām ukrainietēm Ukrainā.
tas tev sagādā kaut kādu labsajūtu?Sarma1986 @ 24.03.2022 20:33Lūdzu jums izvarota bēgle, labdarīgs letiñš izvarojis:
https://nra.lv/latvija/riga/376376-riga-izvarota-ukrainas-kara-begle.htm
Savukārt krievu zaldāti Ukrainā šauj un bombardē, izvarojuši nav nevienu, tas tā, feiku izplatītājai, kas te murgoja par izvarotām ukrainietēm Ukrainā.
Bjork @ 25.03.2022 12:10Žirinovskis atstiepis kājas.
gan jau reinkarnēs kā Šoigu.Dzidra Zupa @ 25.03.2022 12:12
RU Veselības ministrija noliedz Žirinovska nāvi.
Bjork @ 25.03.2022 12:16gan jau reinkarnēs kā Šoigu.
Norvēģi raksta, ka Mariupoles teātra bombardēšanā gājuši bojā aptuveni 300 cilvēku, pamarojoties, uz ziņām, ko sniedzis pilsētas mers.
Bjork @ 25.03.2022 17:55krievijas valdība laikam nav joprojām izlēmusi, kas ar žirinovski galu galā noticies ? ?
tas ir reāli Krievijas progpgandas stilā.Dzidra Zupa @ 25.03.2022 18:02
Nevar izlemt:
a) Corona vīruss vainīgs
b) pakārās dēļ smagas slimības
c) izveseļojās un pameta Naša Raša
d) ir pie apziņas un veseļojas
Zinna @ 25.03.2022 18:27tas ir reāli Krievijas progpgandas stilā.
Vispār jau viņš bija baigi slims ilgi, ar sliktām prognozēm. Varbūt grib "piešūt", ka ukraiņi viņu novāca ar tiem saviem bioloģiskajiem ieročiem.
Bjork @ 25.03.2022 12:16gan jau reinkarnēs kā Šoigu.
Norvēģi raksta, ka Mariupoles teātra bombardēšanā gājuši bojā aptuveni 300 cilvēku, pamarojoties, uz ziņām, ko sniedzis pilsētas mers.
aha 😁 negribēju visas kārtis izlikt.Dzidra Zupa @ 25.03.2022 18:38
Tu domās tās trennētās zosis kuras gaisā atrod RU lidmašīnas un triecas tikai viņām virsū? ??????
man tv nav mājās vismaz gadus 5, līdz ar to es ziņas personīgi neskatos vispār.reina @ 25.03.2022 21:00Es paturpināšu ietekmelēs iesākto diskusiju. Zinna un Bjork atbildēja (bet tā tak ne tā diskusija, bik nebiju pamanījusi ?)
Ir ļoti daudz nokrāsu šobrīd tam pretējam viedoklim, ko es biju pieminējusi tikai ar vienu piemēru "ka Ukraina sagroza info". Pēc būtības jau tas ir sinonīms "piekrītu Putina ziņām". Un tādus nu jau sāk nosodīt, vismaz sociāli un publiski noteikti. Es domāju, var iet uz priekšu arī.
Vnk paliek pretējo viedokli zem "fake ziņu" izplatīšanas un tev piegriež skābekli.
Bet nu...kā jau teicu. Es daļēji saprotu, kāpēc tas tā ir. Tostarp tā kanālu aizliegšana. Jo pretinieks jau sen, pārdesmit gadus, nodarbojas ar fake ziņām, apzinātu sabiedrības kūdīšanu un sava naratīva zombēšanas.
Es tikai par to...šis var būt kā domino sākums. Kad un kur būs tā robeža, kad aizliegtās ziņas patiesi ir sabiedrības labā? Jo par to jau izlemj cilvēki. Mūsu vietā. Un kaut kādiem viedokļiem piegriež skābekli. Bet varētu strādāt skaidrojoši, izglītojoši, informējoši vēl vairāk. Tas būtu grūtāk, bet tomēr pa īstam demokrātiski.
Un Bjork, es pilnīgi neapstrīdu, ka ukraiņiem ir jābļauj. Ir jāatspoguļo viņu prasības, lūgumi un jāpalīdz, jāpalīdz, jāpalīdz.
Manis minētais "par traku" ir domāts par pretējo, nu kaut vai propogandistiski nozombēto viedokļu aizliegšanu demokrātiskās valstīs. Augstāk minēto iemeslu dēļ.
Bet nu īsais rezumē. Informācijas karš ir savā ziņā jauna fronte, kur, iespējams, arī izkristalizējas, ka tāda īsta demokrātija nespēj pastāvēt. Jo arī "pareizajai" pusei ir jākļūst autoritatīvai un jāņem ieroči "rokās"..
Bail vnk, vai tas neizvērsīsies kaut kā uz priekšu. Sākām ar kovida fake ziņām, tagad krievu fake ziņas...mūsu vietā tad reāli jau noteic, ko drīkstam vai nedrīkstam domāt. Tikai domāt!!! Kamēr tas notiek miermīlīgi (bez iepriekšējā komentārā minētahiem piemēriem - uz agresijas aicināšanu, kara slavināšanu utt., Kas tiešām arī šobrīd ir aizliegts).
Uhh...gara filozofiska atkāpe no saistošākajiem kara notikumiem.