es sāku lasīt, sapratu, ka par bērniem. Es nevaru lasīt, jo tad es pārdzīvoju nedēļām, var teikt apraudu un sēroju, atceros vārdus um dzīves gājumus. Bērni man ļoti sāpīga un jūtīga tēma, lai arī pieaugušu līķus neskaitāmas reizes redzējusi, bijis gandrīz vidu laiku bez emocijām. Bet bērni, kuri nespēj par sevi parūpēties, par kuriem pieaugušajiem jārūpējas nevis jānogalina, kā var pieļaut vesela tauta, ka tiek slaktēti bērni! Vesela pasaule to pieļauj! Ja saka, ka katrā vācietī bija hitlers, tad šobrīd man nemāc ne mazākās šaubas, ka katrā krievā ir putins.reina @ 16.03.2022 22:43Tiešām drausmīgi plēš iekšas ārā šis raksts...bet nu arī skaidrs par Mariupoli ??
https://apnews.com/article/russia-ukraine-war-mariupol-descends-into-despair-708cb8f4a171ce3f1c1b0b8d090e38e3
un vēl kāds idiots pamanās pateikt, paši vainīgi, uz jumtiem esot sēdējuši Ukraiņu karavīri. Un arī, ja tā. Tāpēc nogalināt nevainīgus civiliedzīvotājus? Ejiet vienkārši mājās. Par ko viņi tur cīnās? Viņi sev tādu jautājumu neuzdod?Bjork @ 16.03.2022 22:52es sāku lasīt, sapratu, ka par bērniem. Es nevaru lasīt, jo tad es pārdzīvoju nedēļām, var teikt apraudu un sēroju, atceros vārdus um dzīves gājumus. Bērni man ļoti sāpīga un jūtīga tēma, lai arī pieaugušu līķus neskaitāmas reizes redzējusi, bijis gandrīz vidu laiku bez emocijām. Bet bērni, kuri nespēj par sevi parūpēties, par kuriem pieaugušajiem jārūpējas nevis jānogalina, kā var pieļaut vesela tauta, ka tiek slaktēti bērni! Vesela pasaule to pieļauj! Ja saka, ka katrā vācietī bija hitlers, tad šobrīd man nemāc ne mazākās šaubas, ka katrā krievā ir putins.
Teātri nobombordēja ar 1200 cilvēkiem, peldēšanas centrs ar grūtniecēm un bērniem noslaucīts. Cik ilgi mums liks uz to noskatīties???
kāpēc ukraiņi tur nevarētu sēdēt,ne?? Viņi ir ukraiņi un Ukrainā, nav tiem utainiem jāprada, kur sēdēt, kā sēdēt un cik ilgi sēdēt, un ar ko sēdēt.Zinna @ 16.03.2022 22:56un vēl kāds idiots pamanās pateikt, paši vainīgi, uz jumtiem esot sēdējuši Ukraiņu karavīri. Un arī, ja tā. Tāpēc nogalināt nevainīgus civiliedzīvotājus? Ejiet vienkārši mājās. Par ko viņi tur cīnās? Viņi sev tādu jautājumu neuzdod?
Bjork @ 16.03.2022 22:52es sāku lasīt, sapratu, ka par bērniem. Es nevaru lasīt, jo tad es pārdzīvoju nedēļām, var teikt apraudu un sēroju, atceros vārdus um dzīves gājumus. Bērni man ļoti sāpīga un jūtīga tēma, lai arī pieaugušu līķus neskaitāmas reizes redzējusi, bijis gandrīz vidu laiku bez emocijām. Bet bērni, kuri nespēj par sevi parūpēties, par kuriem pieaugušajiem jārūpējas nevis jānogalina, kā var pieļaut vesela tauta, ka tiek slaktēti bērni! Vesela pasaule to pieļauj! Ja saka, ka katrā vācietī bija hitlers, tad šobrīd man nemāc ne mazākās šaubas, ka katrā krievā ir putins.
Teātri nobombordēja ar 1200 cilvēkiem, peldēšanas centrs ar grūtniecēm un bērniem noslaucīts. Cik ilgi mums liks uz to noskatīties???
par tiem ukraiņiem, ir krievi, kas saka, tā kā cik tur patiesības? Un vai no gaisa vispār var redzēt maskētus cilvēkus? Es tiešām nezinu.reina @ 17.03.2022 09:07
Jā, piekrītu, arī pati sevi ar šo spīdzinu.. ?
Nu tas Mariupoles svarīgums arī citviet aprakstīts. Šai rakstā man skaidrību ieviesa rindkopa par to, kāpēc speciāli civiliedzīvotājus terorizē:
1. Jo to var veikt pa gabalu. Nav 1:1 combat starp militārajiem, bet vnk bombī bumbas, īsti neskatoties, kas kur. Tas pats piemērs, pat ja tur ukraiņu kareivji uz jumta sēdēja. Pēc kaut kādiem "kara noteikumiem" varētu viņus novākt tiešajā sadursmē, bet pa gabalu uzbrucējam ir vieglāk. Nūjas otrs gals, ka arī ukraiņu kareivji tad lien uz ēkas, kur atrodas tik daudz civilo, jumta... (ja tā tiešām bija, bet nu arī paļuboi ukraiņu kareivji pa pilsētām, iespējams, veic aizsardzību, tāpat mazliet piesedzoties ar civilajiem...bet te jau aizplūdu savos spriedelējumos, tas nav rakstā).
2. Tā ir taktika jau no viduslaikiem, kas novājina pilsētas un armijai tādā ir vieglāk ieiet, nesastopas vairs ne ar kādu pretestību.
Un tas galvenais mesidžs, ka Mariupoli viņiem vajag, lai būtu sauszemes ceļš starp iepriekš jau okupētajām teritorijām. Tāpēc gatavi nafig nonest to pilsētu ar visiem iedzīvotājiem.
tas ir vecs videoKaijulens @ 17.03.2022 09:28ei, kas šis par sviestu?? FB kāds bija nošērojis, ko raida RU TV
https://www.facebook.com/1622783596/posts/10223165392436151/?d=n
Beigās vēl pateica, ka to aplaupīto māju esot nodedzinājuši līdz pamatiem…!
tājaugan @ 17.03.2022 13:55Noskatījos jaunāko Aizliegto paņēmienu. Laikam jau tas te ir teikts daudz reižu, bet papildus tam, ka Krievijā tiek stāstīts, ka ukraiņi bombardē ukraiņu mājas, Krievijas TV arī runā, ka tos humānos koridorus arī apšauda ukraiņi, ukraiņu karavīri ir aplenkuši pilsētas un neļauj ukraiņu bēgļiem bēgt.
Es, ja godīgi, nezinu, vai dzīvojot Krievijā tam visam pati neticētu, jo kā sapratu, tas tiek nepārtraukti šādi stāstīts. Pieļauju, ka teju visi angliski nerunājošie Krievijā uzskata, ka tā ir taisnība.