Krievu modeles sūdzas, ka Ukrainas kara dēļ bloķētas "OnlyFans" platformā: "Man nav naudas iztikai"
Nemierīgā @ 16.03.2022 00:23
Nemāku noformulēt savu domu, bet man ir sajūta, ka viss ir pakaļā un ww3 ir sācies. Tāpat kā man ir sajūta, ka ja Putinam vajadzētu Ukrainu, viņš sen jau viņu būtu ieguvis, es nezinu kas notiek, bet man tas nepatīk, un es vairs neizjūtu simpātijas ne pret vienu augstāk stāvošo cilvēku. Iespējams manas sajūtas ir normālas vai nenormālas šādos kara apstākļos, bet tas viss kas notiek, man liekas sireāls, un manuprāt, mēs vēl nespējam īsti aptvert, ka nav jēga slēpties vai bēgt, šis viss ir aizgājis par tālu. Protams iespēja nr2 ir , ka šis viss aizies līdz Sīrijas līmenim, un visiem paliks vienalga par karu kaut kur Ukrainā, un dzīvosim tālāk tik ziņās ik pa laikam izlasīsim par kritušajiem, ieņemtām pilsētām un piegādātiem ieročiem, tieši tā, itkā tas notiktu uz citas planētas, nevis pārsimts kilometru attālumā no mums.
29090 @ 15.03.2022 23:29Atsauksmes no viena brīvprātīgā amerikāņa: https://media.gab.com/system/media_attachments/files/101/640/768/original/869a5359f0ad320d.mp4 Viņš bija vienā no tām bāzēm, kuras krievi pirms dažām dienām bombardēja.
tīri loģiski spriežot, Putins gribētu sev Baltijas valstis, lai tiktu pie Baltijas jūras
Pama @ 16.03.2022 08:53
Šis ir kaut kur verificēts? Jo ir ļoti daudzi, kas uz šo visu ķer haipu un ir arī angliski runājoši krievu propagandisti
Man vienīgajai sāk tas karš izskatīties pēc kaut kāda samākslota sviesta ? Kaut kā viss nelīmējas kopā, īpaši šodienas Zeļinska tikšanās. Es vienmēr esmu un būšu Ukrainas pusē, bet kaut kā sāk likties viss uzspēlēts. Protams ne mirušie cilvēki, ne tās parast iedzīvotāju- bēgļu ciešanas, bet tas viss izskatās pēc saplānota teātra , tiem augšējajiem cilvēkiem, diemžēl neticu vairs nu jau nevienam . Un sāk šķist aizdomīgi, kāpēc tieši Zeļinskis, un kāpēc tieši viņš ir aktieris. Piedodiet man, bet nejūtos vairs droša par to ko redzu un dzirdu. Tādas man šobrīd sajūtas. Atsekoju arī Garklāvai un Montatalkssecurity.
Funny @ 16.03.2022 10:10Tados brizos labak ir ar aizturi likt, lai publicejas bildes.
The documents show that Zelensky and his partners in a television production company, Kvartal 95, set up a network of offshore firms dating back to at least 2012, the year the company began making regular content for TV stations owned by Ihor Kolomoisky, an oligarch dogged by allegations of multi-billion-dollar fraud.
The documents show that just before he was elected, he gifted his stake in a key offshore company, the British Virgin Islands-registered Maltex Multicapital Corp., to his business partner — soon to be his top presidential aide. And in spite of giving up his shares, the documents show that an arrangement was soon made that would allow the offshore to keep paying dividends to a company that now belongs to his wife.
.......
In the heat of the campaign, a political ally of incumbent President Petro Poroshenko published a chart on Facebook purporting to show that Zelensky and his television production partners were beneficiaries of a web of offshore firms that allegedly received $41 million in funds from Kolomoisky’s Privatbank.
That ally, Volodymyr Ariev, didn’t provide evidence, and his accusations have never been proven. But the Pandora Papers show that at least some of the details in this alleged scheme correspond to reality. The leaked documents show information on 10 companies in the network that match structures detailed in Ariev’s chart.
.......
Two of Zelensky’s associates in the offshore network, who were also part of his TV production company, now hold powerful positions. Serhiy Shefir is Zelensky’s top presidential aide, while Ivan Bakanov heads the Security Service of Ukraine.
Bjork @ 16.03.2022 10:54Valeria vīrs saka ukraiņiem a vam ņe zapadlo pet na russkom?
Nez, pašiem krieviem ņe zapadlo, ka putina bērni dzīvo Šveicē, ka paši dzied angļu valoda, ka € un $ pašiem labāk patīk. Ka brauca atpūsties nevis uz sočiem vai galendži, bet gan uz Turciju, Ēģipti. Ka biezie dzīvo Spānijā un AAE, ?
Bjork @ 16.03.2022 11:17Nevis par aktiermākslu to sauktu, bet gan par oratora dotībām.
Uzrunas viņi paši neskricelē, bieži vien to sagatavo speciāli cilvēki un viņš ir atradis ļoti labus un viņš tic, tam, ko saka. Teikt taisnību ir vieglāk kā melot.
Nav pliks aktieris, bet arī studējis tieslietas, nācis no inteliģentas ģimenes.
Tikai ar vati galvā var domāt, ka krievijas konfektes ir gardākas.
29090 @ 16.03.2022 10:15
:D
Tieši tāpēc pārsvarā armijniekiem ne tikai telefoni, bet vispār profili soctīklos ir aizliegti... Ukrainā nav. Sākumā jau bija skandāls ar vienu ukraiņu karavīru, kurš FB iepostoja selfiju ar citiem armijniekiem no random skolas, ko viņi bija sākuši izmantot kā bāzi. Uzreiz internetā paklīda baumas, ka 30min pēc tam krievi sāka tajā reģionā bombardēt visas skolas. Vairāk gan izskatās, ka šis pēdējais nebija patiesība (un krievi arī pirms tā selfija zināja par skolām), bet tas mierīgi var notikt, un aiztures tur neko nemainīs.