Marcipaaans @ 13.03.2022 22:36Alex Hook neko nav licis. Ceru, ka dzīvs!
galvenais, ka dzīvs.Dzidra Zupa @ 13.03.2022 22:42
Ja nemaldos, tad aizvakar bija live Tik Tok.
In a CNN interview, US National Security Adviser Jake Sullivan said they were "communicating directly, privately to Beijing that there will absolutely be consequences for large-scale sanctions evasion efforts or support to Russia to backfill them.
"We will not allow that to go forward and allow there to be a lifeline to Russia from these economic sanctions from any country, anywhere in the world."
29090 @ 14.03.2022 08:56Par Ķīnu runājot,
interesanti, ko viņi darīs? Sankcionēs vēl arī Ķīnu, kas ražo praktiski visu priekš Rietumiem? Un tāpat kā Krievija, Ķīna Rietumus sankcionēs pretī?
domāju, ka Ķīna vadīsies tikai pēc tā, kā viņiem labāk. Bet kā tas ir, to rādīs Ķīnas lēmums.joselyn @ 14.03.2022 10:39
Un ko tu iesaki? Ļaut Ķīnai iesaistīties un palīdzēt putinam slaktēt cilvēkus?
Bet vispār šis punkts nu ir crazy. No Ķīnas nekad neko nevar zināt. Ķīnas lēmumam viennozīmīgi būs nozīme tālākajos attīstības scenārijos.
joselyn @ 14.03.2022 10:39
Un ko tu iesaki? Ļaut Ķīnai iesaistīties un palīdzēt putinam slaktēt cilvēkus?
Bet vispār šis punkts nu ir crazy. No Ķīnas nekad neko nevar zināt. Ķīnas lēmumam viennozīmīgi būs nozīme tālākajos attīstības scenārijos.
Makroo @ 14.03.2022 13:34Hmm, izskatās ka viņiem nav atgriezts instagrams.?
viss - через задницу!Dzidra Zupa @ 14.03.2022 13:55
Utaino okupantu IT speciālisti neprot atslēgt IG. ?? Ejot caur mobilajiem datiem - IG nestrādā. Ejot caur WiFi - IG strādājot. ???
Dzidra Zupa @ 14.03.2022 13:55
Utaino okupantu IT speciālisti neprot atslēgt IG. ?? Ejot caur mobilajiem datiem - IG nestrādā. Ejot caur WiFi - IG strādājot. ???
Biete @ 14.03.2022 17:15Teorētiski ne par karu šis, bet tomēr te rakstīšu- NLiete Bondarčuka savā Telegram kanālā šobrīd aģitē krievus pirkt Bulgārijas pilsonību. 7tk maksā. Viņai pašai tūlīt esot jābūt gatavai Rumānijas pilsonībai (7tk sapiķoja, 200vārdus iemācījās rumāņu valodā un esot viss forši). Bulgārijas esot tagad vieglāk jo kārtot dokumentus var sākt esot Krievijā. Caur viņu varot tikt pie cilvēkiem, kas to izdara. Un ES esot ieinteresēti, ka krievi grib dabūt ES pilsonību. Un krieviem tad visa pasaule atvērta.
Tas tiešām tik viegli izdarāms?
Biete @ 14.03.2022 17:15Teorētiski ne par karu šis, bet tomēr te rakstīšu- NLiete Bondarčuka savā Telegram kanālā šobrīd aģitē krievus pirkt Bulgārijas pilsonību. 7tk maksā. Viņai pašai tūlīt esot jābūt gatavai Rumānijas pilsonībai (7tk sapiķoja, 200vārdus iemācījās rumāņu valodā un esot viss forši). Bulgārijas esot tagad vieglāk jo kārtot dokumentus var sākt esot Krievijā. Caur viņu varot tikt pie cilvēkiem, kas to izdara. Un ES esot ieinteresēti, ka krievi grib dabūt ES pilsonību. Un krieviem tad visa pasaule atvērta.