debīliķi. Riktīgi dalbojobi.Biete @ 11.03.2022 15:45https://failiem.lv/u/nhr66twxx
Zombiju paaudze..??
Bjork @ 11.03.2022 16:30debīliķi. Riktīgi dalbojobi.
Man pēdējā laikā atmiņā iespiedusies tā māte ar diviem bērniem, kas vēlējās evakuēties, bet tika nošauti. Domāju par bērniem, par māti, par bailēm, par ticību, ka izglābsies, un kropļi vienkārši viņus nošauj, neaizsargātus ļaudis, bērnus. Dēļ kā??? Dēļ kā?? Kas viņiem vispār nekādas cilvēcības nav? Protams, nav. Bet kāpēc viņi tad prasa no citiem kādu sapratni???? Un bla visi krievi kā strausi sēź Latvijā un īd, ka perebor ar Ukrainas karogiem un visa pārējā. Pēkšņi interesēties sākuši par Valodas likumu, vai maz var izmantot saukli krievu valodā. Bļag pošļi viņi visi nahuj uz parašu, vagonā iekšā un prom.
Bjork @ 11.03.2022 16:30debīliķi. Riktīgi dalbojobi.
Man pēdējā laikā atmiņā iespiedusies tā māte ar diviem bērniem, kas vēlējās evakuēties, bet tika nošauti. Domāju par bērniem, par māti, par bailēm, par ticību, ka izglābsies, un kropļi vienkārši viņus nošauj, neaizsargātus ļaudis, bērnus. Dēļ kā??? Dēļ kā?? Kas viņiem vispār nekādas cilvēcības nav? Protams, nav. Bet kāpēc viņi tad prasa no citiem kādu sapratni???? Un bla visi krievi kā strausi sēź Latvijā un īd, ka perebor ar Ukrainas karogiem un visa pārējā. Pēkšņi interesēties sākuši par Valodas likumu, vai maz var izmantot saukli krievu valodā. Bļag pošļi viņi visi nahuj uz parašu, vagonā iekšā un prom.
Amanda_Anna @ 11.03.2022 14:18Krievija izvietos modernus ieroču kompleksus un pārvietos armijas daļas rietumu robežas aizsardzībai, paziņoja Krievijas aizsardzības ministrs Sergejs Šoigu.
Lēmums saistīts ar to, ka NATO pastiprina savu klātbūtni Polijā un Baltijas valstīs. (LETA)
Minelūše @ 11.03.2022 16:59
Nu tas ir baigi nepatīkami, ka viņi ar saviem sūdiem rāpo jau uz šo pusi.
AnneBelle @ 11.03.2022 18:41Dzidrā zupa, Tev nešķiet, ka vērtīgāk (un labāk) sekot rietumu ziņām nevis ukraiņu? Mēs tāpat pie šīs informācijas tiekam it visur, visu laiku un bez apstājas, un daļa no tā, diemžēl, nav izrādījusies taisnība. Es nesaku, ka viss, ko ukraiņi saka, ir dezinformācija vai meli, bet pārpostot, manuprāt, labāk ir pārbaudītu informāciju.
Nesen montatalkssecurity IG profilā bija ielikts story ar krieviem rindā pie McDonalds un secinājums, ka, redz, kaut kā jau ziņas pie viņiem nonāk, tātad izvēlas, kurām ziņām ticēt. Tas nekas, ka krievu ziņas katru mirkli informē par visiem uzņēmumiem, kas apstādinājuši savu darbību vai izlēmuši aiziet no krievu tirgus. Tagad jo īpaši svarīgi, pirms publicēt, pārbaudīt, pārliecināties, izsvērt.
lūk Tev no rietumiem ziņas…AnneBelle @ 11.03.2022 18:41Dzidrā zupa, Tev nešķiet, ka vērtīgāk (un labāk) sekot rietumu ziņām nevis ukraiņu? Mēs tāpat pie šīs informācijas tiekam it visur, visu laiku un bez apstājas, un daļa no tā, diemžēl, nav izrādījusies taisnība. Es nesaku, ka viss, ko ukraiņi saka, ir dezinformācija vai meli, bet pārpostot, manuprāt, labāk ir pārbaudītu informāciju.
Nesen montatalkssecurity IG profilā bija ielikts story ar krieviem rindā pie McDonalds un secinājums, ka, redz, kaut kā jau ziņas pie viņiem nonāk, tātad izvēlas, kurām ziņām ticēt. Tas nekas, ka krievu ziņas katru mirkli informē par visiem uzņēmumiem, kas apstādinājuši savu darbību vai izlēmuši aiziet no krievu tirgus. Tagad jo īpaši svarīgi, pirms publicēt, pārbaudīt, pārliecināties, izsvērt.
Dzidra Zupa @ 11.03.2022 18:59
Tavai zināšanai, es seko līdzi kā Ukrainas medijiem, tā Amerikas, tā arī Izraēlas un Lielbritānijas.
Ja tev sagādā problēmas un uzticēšanās Ukrainas medijiem, nelasi, neskaties.
Marcipaaans @ 11.03.2022 19:00lūk Tev no rietumiem ziņas…
https://www.bbc.co.uk/news/technology-60709208
AnneBelle @ 11.03.2022 19:02
Jautājums nav tikai par sekošanu, bet par informācijas verificēšanu un tās tālāko pārpublicēšanu.
sanāk, ka jāverificē tas, ko jau ziņu dienesti ir verificējuši? 😀AnneBelle @ 11.03.2022 19:02
Jautājums nav tikai par sekošanu, bet par informācijas verificēšanu un tās tālāko pārpublicēšanu.