Biete @ 10.03.2022 21:15
Visi, ko esmu lasījusi, paredz mierīgākas fāzes iestāšanos pēc 12., 14. marta...bet tie ir datumi, ko pirmajās kara dienās mans vecis karavīrs paredzēja..Krievs smagi zaudēs un ar laiku tāda Krievija kā tagad vairs nebūs, sadalīsies. Viņš klusi cer, ka Abreni agrāk vai vēlāk dabūsim atpakaļ...
varbūt tāpēc, ka karš ir Eiropā, varbūt tāpēc, ka Eiropā esam mēs? Salīdzināji lielvalsts Krievijas iebrukumu neatkarīgā valstī ar civilkaru vienā Jemenas teritorijā, kur valdības karo. Un vispār runā arī par to - tikai ne visi tam pievērš uzmanību, jo tiešā veidā neskar. Ja Tu par to nelasi, tas nenozīmē, ka par to nerunā. Ja Ukrainā valdības savā starpā karotu, diez vai Eiropa iesaistītos.Funny @ 10.03.2022 21:39Kapēc par Jemenā kur karš no 2014 neviens nerunā?
240 000 kritušie, kaudze sieviešu izvarotas.
Humana palidziba, berniem nepietieksams uzturs.
MjauMjau @ 10.03.2022 21:34
Kam to Abreni? Vēlas viņu glābt kā Krievija Ukrainu?
Aha. Es arī kādas 100 lapas atpakaļ "prognozēju" ka šis viss novedīs pie Krievijas sabrukuma un Krievijai nesanāks ilgstoša un nopietna karadarbība, jo viss ir izsaimniekots.Dzidra Zupa @ 10.03.2022 21:50Vai tiešām cilvēki tic visām šitām taro kārtīm, Vangām, Eiženam Finksam, Nostradamusiem?
Neviens no viņu pareģojumiem konkrētas lietas nekad nepasaka. Viņu teiktais tiek iztulkots tikai jau pēc notikušā, tiek pavērsts par labu gribošajam.
kad nomirst tuvinieks, mēs ejam uz bērēm, mums sāp, jūtam līdzi un par zaudējumu, bet tāpēc mēs neejam meklēt svešas bēres. Ukraina tomēr ir krietni, krietni tuvāka un "īpašas" attiecības ar krieviju.Funny @ 10.03.2022 21:39Kapēc par Jemenā kur karš no 2014 neviens nerunā?
Manuprāt par to mierīgāko posmu pat nav jēgas taro kārtis likt. Jau pirms vairākām dienām, paskatoties uz krievu armijas loģistiku, primārās nepieciešamības resursiem u.tt. varēja saprast, ka nekas dižs nav gaidāms.
Dzidra Zupa @ 10.03.2022 21:50Vai tiešām cilvēki tic visām šitām taro kārtīm, Vangām, Eiženam Finksam, Nostradamusiem?
Neviens no viņu pareģojumiem konkrētas lietas nekad nepasaka. Viņu teiktais tiek iztulkots tikai jau pēc notikušā, tiek pavērsts par labu gribošajam.
Funny @ 10.03.2022 21:39Kapēc par Jemenā kur karš no 2014 neviens nerunā?
AuhorX @ 10.03.2022 21:57
Man par to stāstīja kara 3.dienā, bet es tāpat gaišreģiem neticu.
CERU, ka šoreiz būs taisnība un būs miers!!
Biete @ 10.03.2022 21:46
Senču mājas tur bija Latvijas laikā.
Nevis glābt, bet lai krievs atdod atpakaļ.
MjauMjau @ 10.03.2022 22:04
Vēsturi zinu, paldies! Ko tieši mainīs Abrenes pievienošana Latvijai?
Tu esi arī pret vakcināciju?Funny @ 10.03.2022 21:39Kapēc par Jemenā kur karš no 2014 neviens nerunā?
Dzidra Zupa @ 10.03.2022 22:01
Acīmredzot tu neizproti atšķirību starp pilsoņu karu un karu kur Krievija iebrūk neatkarīgā Ukrainas valstī.
Pastudē vēsturi, varbūt tad sapratīsi atsķirību. Bet īsāk sakot, karš Jemenā nav tas pats, kas karš Ukrainā. Karš Jemenā ir starp pašiem jemeniešiem un to pastarpinātiem ieinteresētiem cilvēkiem. Krievija brutāli iebruka Ukrainā, vēloties atņemt viņu zemi.