Latvijā nav nemaz sūdīgi. Jo vairāk ceļo, jo vairāk to saproti.
oi, no atbildības es arī ceru, ka šoreiz neizmuks. Bet, ka beigs slepkavot..Bjork @ 10.03.2022 17:55Es gan gribu, lai krievija atzīst, ka zaudēja karā. Protams, vairāk, lai ātrak beidzas asinsizliešana. Bet piegriezies, ka krieveļi hitražopinkie vienmēr izkruķījušies visu laiku. Pēc 100 gadiem teiks, vot nezaudējām, jo tur vienā vietā mēs vēl bijām vai kādu citu huijnu
Cik gadus Latvijā ir demokrātijas principi? Cik krievijā? Kur ir abas valstis? Atšķirībs jūtama. Šobrīd Latvija nav dirsā, dirsā ir daži cilvēki, kuriem ir slikti mūžīgi, jo nevar tālāk par degunu paskatīties un uzskata, ka visu jāpienes, tādiem slikti ir Latvijā, Vācijā, UK un Norvēģijā un viņiem vajag visu tagad un tūlīt
Lūk man arī ir tāda sajūta. Jo vairāk uzzini kā ikdienā dzīvo 'bagātās nācijas', jo vairāk saproti, ka patiesībā Latvijā jau arī ir laba dzīve, nemaz ne tik ļoti atšķirīga, bet cilvēki to daudz par maz novērtē. Un tā vietā, lai izbaudītu savu ikdienas dzīvi, dzenas pēc kaut kādiem 'bet par britu algu es varētu nopirkt ne tikai šito, bet vēl arī to'.
o man arī interesēAmanda_Anna @ 10.03.2022 18:33Noteikti kādam tas liksies muļķīgi lūgums scrollot tālāk- bet ko saka pareģojumi? varbūt kāda ir lasijusi. Vai viss iezīmēsies vēl drūmākās krāsās?
Amanda_Anna @ 10.03.2022 18:33Noteikti kādam tas liksies muļķīgi lūgums scrollot tālāk- bet ko saka pareģojumi? varbūt kāda ir lasijusi. Vai viss iezīmēsies vēl drūmākās krāsās?
esmu vairākus pareģojumus netīši lasījusi un visi kā viens apgalvo, ka Krievija šo karu neuzvarēs. Un kā lielvalsts beigs pastāvēt, tā sadalīsies. Kāds paredz īsu karu, kāds pat līdz augustam.Amanda_Anna @ 10.03.2022 18:33Noteikti kādam tas liksies muļķīgi lūgums scrollot tālāk- bet ko saka pareģojumi? varbūt kāda ir lasijusi. Vai viss iezīmēsies vēl drūmākās krāsās?
visi šamaņi nogulēja šo, jo priecājās par zemes pāriešanu nākamajā līmenī.Amanda_Anna @ 10.03.2022 18:33Noteikti kādam tas liksies muļķīgi lūgums scrollot tālāk- bet ko saka pareģojumi? varbūt kāda ir lasijusi. Vai viss iezīmēsies vēl drūmākās krāsās?
Noteikti kādam tas liksies muļķīgi lūgums scrollot tālāk- bet ko saka pareģojumi? varbūt kāda ir lasijusi. Vai viss iezīmēsies vēl drūmākās krāsās?
AuhorX @ 10.03.2022 20:58
Pati neesmu meklējusi, bet esmu dzirdējusi 2 pareģojumus, ko man citi stāstīja. Abos sakrita tas, ka pēc aptuveni 10.marta iestāsies mierīgāka fāze. Vienā no pareģojumiem teica, ka beigu beigās Krievija sadalīsies. Un otrā no pareģojumiem bija teikts, ka Putins kritīs 2023-2024 gadā, bet kopumā Krievijai vajadzēs aptuveni 10-15gadus, lai atkoptos no šī un vispārīgi no diktatūras
Amanda_Anna @ 10.03.2022 18:33Noteikti kādam tas liksies muļķīgi lūgums scrollot tālāk- bet ko saka pareģojumi? varbūt kāda ir lasijusi. Vai viss iezīmēsies vēl drūmākās krāsās?