jā, precīzi.vivii @ 08.03.2022 00:32
Topošie kolhozņiki ???
Dzidra Zupa @ 08.03.2022 00:47
29090 @ 08.03.2022 00:37
Tu rakstīji, ka ar Krievijas 650k armiju ''ir par maz reālām karam'', uz ko es arī atbildēju. Tā kā to diskusiju zaudēji, tagad jau izdomā kaut ko citu :D Nu jā, finansiāli man ir grūti spriest, cik ilgi un cik daudz viņi varētu karot. Bet te jau ir tikai vispārīgas frāzes - nepietiks karotāju, nepietiks naudas, nepietiks kvalitātes. Nav neiespējami, bet arī nav pārliecinoši. Jo īpaši tas, ka visas nācijas - čečeni, sīrieši, kazahi, ķīnieši, izraēlieši, kas tik vēl ne - sadosies rokās un ies karot ar Krieviju. Viņi arī viens otru izslaktētu, un Ķīna labprāt piebeigtu tos, kas beigās vēl būtu palikuši dzīvi.
29090 @ 08.03.2022 00:37
Tu rakstīji, ka ar Krievijas 650k armiju ''ir par maz reālām karam'', uz ko es arī atbildēju. Tā kā to diskusiju zaudēji, tagad jau izdomā kaut ko citu :D Nu jā, finansiāli man ir grūti spriest, cik ilgi un cik daudz viņi varētu karot. Bet te jau ir tikai vispārīgas frāzes - nepietiks karotāju, nepietiks naudas, nepietiks kvalitātes. Nav neiespējami, bet arī nav pārliecinoši. Jo īpaši tas, ka visas nācijas - čečeni, sīrieši, kazahi, ķīnieši, izraēlieši, kas tik vēl ne - sadosies rokās un ies karot ar Krieviju. Viņi arī viens otru izslaktētu, un Ķīna labprāt piebeigtu tos, kas beigās vēl būtu palikuši dzīvi.
ne velti krievi vicina kodolieroču kārti, jo tas ir viņu vienīgais trumpis
Manis rakstītajā nav vispārinājumi, bet fakti
Tu tā arī neatbildēji uz jautājumu, ko uzdevu - ja uzskati, ka Krievija tika izprovocēta - ko Ukrainai vajadzēja darīt, lai kara nebūtu?
Dzidra Zupa @ 08.03.2022 01:29
Ar to cik krievi var ilgi karot - tur ir daudz aspektu, mājās viņi bez rezultāta aizbraukt nevar, bet propagandas mašīnas un karš maksā dārgi, papildus tam vēl ekonomikas kritums - ilgi nevarēs.
vo, vo, tieši par to domāju, ka krievijai akmens laikmets būs ilgi, kamēr samaksās visas kompensācijas kā zaudētāja valsta.Zinna @ 08.03.2022 00:21tā kā Krievija bija "uzvarētāju" pusē, viņi nekad nav saņēmusi nosodījusi par savām zvērībām. Arī cilvēku apzināta nogalināšana,gan Krievijā, gan izsūtīšana uz Sibīriju, nekad nav bijusi tiešu nosodījumu un sekas, kā piemēram, kompensāciju izmaksāšana, publiska atvainošanās utt. Ja kādreiz kaut ko atļāvies kritizēt, uzreiz kļuvi par nacistu un Hiltera aizstāvi. Tāpēc šiem ir tāda sajūta, ka visu var, nekas nebūs.
Šobrīd šis ir beidzies. Nesanāks viņiem nekādu nacista kārti uzspēlēt, viņi paši ir kara noziedznieki un par šo visu samaksās pilnā apmērā. (Es ļoti ceru uz to)
vivii @ 08.03.2022 01:32
Njaaa, izskatās, ka drīzumā varēs katru dienu skatīties uz tik nīsto “Rīgu” :D
domāju, ka, kad krievija zaudēs, sankcijas netiks atveltas līdz netiks noslēgts starptautisks līgums par reparāciju.Funny @ 08.03.2022 07:28Kapec tu doma ka vini maksas?
Man liekas neatkarigi no rezultata, bet vini nemaksas.
tad moš šeit viņiem vajadzētu vismaz iziet ielās. Jo aizbrauc ne parastā tauta. Vai viņiem pofig, ka sprāgs badā.MikaR @ 08.03.2022 07:48
Vakardien dodoties pastaigā izgāju speciāli cauri centrālajai stacijai. Tavex vienkārši gāza apkārt krievi, un daudzi ar čemodāniem jau bija ieradušies tajā nīstajā Rīgā/Latvijā..
viņu ļogika noteikti - neesmu vairs Krievijā, ne mana cūka, ne mana druva.Bjork @ 08.03.2022 07:54tad moš šeit viņiem vajadzētu vismaz iziet ielās. Jo aizbrauc ne parastā tauta. Vai viņiem pofig, ka sprāgs badā.
piespiedīs samaksāt. Krievijas centrālajai bankai ir iesaldētas valsts rezerves ap 600miljardiem dolāru Eiropas valstīs. Paņems no turienes. Apmēram, pietiks es domāju, lai visu sagrauto atjaunotu. 😁Funny @ 08.03.2022 07:28Kapec tu doma ka vini maksas?
Man liekas neatkarigi no rezultata, bet vini nemaksas.