ņemot vērā, ka, ja sāksies karš
Makroo @ 07.03.2022 23:11tas ir ideāli. Būs daudz metāla ko nodot tolmetam?
Makroo @ 07.03.2022 22:42Kas notika ar to garo utaino konvoju. Cik tur km gars viņš bija.
Maija ... @ 07.03.2022 23:13Tām, kas vēl joprojām uztraucas par Baltijas valstīm - paskatieties cik karavīru ir Krievijai - ap 850k oficiāli pirms kara, 200k jau ir Ukrainā, no tiem ap 50k jau miruši un ievainoti, daļa braukā apkārt un nesaprot kur vispār atrodas, daļa iesprūduši kolonnā pie Kijevas - brīvi iebrukumam paliek ap 650k, no kuriem daļa ir tādi paši kā tajos video, kurus liek Ukrainā- zaļi gurķi kas nekad nav karojuši un nemaz negribēja braukt - ar to ir par maz reālām karam, kas notiktu, ja būtu uzbrukums Baltijas valstīm, ņemot vērā, ka, ja sāksies karš, tad vēl kādam būs jābūt Gruzijā, Čečenijā u.c. valstīs, kuras izmantos iespēju atbrīvoties no Krievijas.
pikniks bez ēdiena 😀vivii @ 07.03.2022 23:23
sēž meža malā un taisa pikniku ???
jā, es viņai sekoju, briesmīgi. Ne ēst, ne elektrība, ne ūdens, ne siltums + suņi ar kucēniem + sēras par mammu.Marcipaaans @ 07.03.2022 23:19https://instagram.com/karolisha_8?utm_medium=copy_link
Tas krievu kareivis kuru sašāva kājā savējie, jo metās glābt sievieti ar meitu.. šis laikam tās meitas profils.
Marcipaaans @ 07.03.2022 23:19https://instagram.com/karolisha_8?utm_medium=copy_link
Tas krievu kareivis kuru sašāva kājā savējie, jo metās glābt sievieti ar meitu.. šis laikam tās meitas profils.
29090 @ 07.03.2022 23:21
Tevi tūlīt arī vainos putinismā :D
Latvijā ir 15k karavīru. Ar Putina 650k pietiktu. Un viņiem ir 2 miljoni rezervistu. Bet es nedomāju, ka Latvijai kaut kas šobrīd draud. Arī te iepostotajā mācītāja sarakstā mēs bijām paši pēdējie starp okupējamajām valstīm.
Dzidra Zupa @ 07.03.2022 23:24
Krievijas armija ir tikai uz papīra. Kā redzams, tad dabā nekas no tā nav. Nav nekādas varenās Krievijas armijas. Un nav nekāds brīnums, ja visa Krievija ir izsaimniekota un valsts attīstībā nekas nav ieguldīts.
Filomena @ 07.03.2022 23:30Tagad Ķīna vai kada cita traka valsts varētu. Ierigi uzbrukt Krievijai un viniem pat armija nebūtu ?tik daži policisti, kas sit sievietes un apcietina omes
Dzidra Zupa @ 07.03.2022 23:24
Krievijas armija ir tikai uz papīra. Kā redzams, tad dabā nekas no tā nav. Nav nekādas varenās Krievijas armijas. Un nav nekāds brīnums, ja visa Krievija ir izsaimniekota un valsts attīstībā nekas nav ieguldīts.
Marcipaaans @ 07.03.2022 23:19https://instagram.com/karolisha_8?utm_medium=copy_link
bet es taču arī pateicu 😀 sieviete ar meitu. Sieviete, tātad māte, loģiski.blacke @ 07.03.2022 23:36
Viņai mammu nošāva, nevis tēvu sašava.
*Laboju komentāru. Pati nepareizi izlasīju. :D viss ok
Marcipaaans @ 07.03.2022 23:37bet es taču arī pateicu ? sieviete ar meitu. Sieviete, tātad māte, loģiski.
vivii @ 07.03.2022 23:35
Jā, cik esmu tagas skatījusies raidījumus, tad tur tiek runāts, ka fiziski viņiem ir “tehnika”, bet… Jautājums, kādā stāvoklī? Liela daļa tehnikas stāv 20+ gadus nekustināta, neejoša utt., bet uz papīra un fiziski skaitās… Reāli, krievu armija ir izzagta un balstās uz meliem, ko Putins, starpcitu, pieprot ļoti labi. Viņam tā melošanas māksla jau no bērnības un visu mūžu ar melu palīdzību cenšas “izsisties”
Par to armijas ēdienu nerunājot, atrada veidu kā atbrīvoties no vecas pārtikas, bet izdevumos ierakstīja , ka pārtika ir iedota un nauda “izlietota”