tak parazīti arī uz viņas salātiem sēž. 😁Filomena @ 05.03.2022 00:51Šodien viena sieviete atbildēja uz šo situāciju, ka cilvēkiem ir vienkārši jākļūst veģetāriešiem, ja cilveks esot pilns ar parazītiem, tad esot ļauns un neapmierināts. Secinājums putinam jaaizliedz gaļa un visi bus laimīgi.
Maija ... @ 05.03.2022 00:47Būsim godīgas, arī mēs vēlamo uzdodam par īstenību, tpc to vai viņš lieto vai nē, mēs neuzzināsim mūsu medijos, bet tas pats amfetamīns karavīriem dod enerģiju diennaktīm, kas tagad ir vajadzīgs, jo cik gan ilgi var izturēt cilvēks skaidrā prātā?
dzemdībās… es zem morfija jo epidurālais nestrādāja… biju gatava “karot” - dabūt laukā to, kuram jau ir 7 gadi un bez dzemdību traumām 😀Zinna @ 05.03.2022 00:50vot morfija efektu es zinu.. ? Tev totāli paliek viss vienalga un viss ir labi, ar tādu efektu toč karotājs tu neesi.
Loģiski. Cik dienas dušā nav bijis…Maija ... @ 05.03.2022 00:50
Nu šajā video viņš nav "tīrs", cik es redzu
kas par video?Maija ... @ 05.03.2022 00:57Nu nav tikai tā deguna aiztikšana, konferences un šeit ieliktajā video ir redzams, ka koks ir lietots, kam ir bijusi saskare, tie uzreiz redzēs.
Maija ... @ 05.03.2022 00:57Nu nav tikai tā deguna aiztikšana, konferences un šeit ieliktajā video ir redzams, ka koks ir lietots, kam ir bijusi saskare, tie uzreiz redzēs.
Maija ... @ 05.03.2022 00:57Nu nav tikai tā deguna aiztikšana, konferences un šeit ieliktajā video ir redzams, ka koks ir lietots, kam ir bijusi saskare, tie uzreiz redzēs.
tu esi lietojusi kokaīnu?Maija ... @ 05.03.2022 00:57Nu nav tikai tā deguna aiztikšana, konferences un šeit ieliktajā video ir redzams, ka koks ir lietots, kam ir bijusi saskare, tie uzreiz redzēs.
man pret sāpēm deva, sākumā teicu, ne ne nevajag. Kad iedeva, riktīgi labi palika. Nākošajā dienā pati paprasīju 😁Marcipaaans @ 05.03.2022 00:54dzemdībās… es zem morfija jo epidurālais nestrādāja… biju gatava “karot” - dabūt laukā to, kuram jau ir 7 gadi un bez dzemdību traumām ?
ja arī putlers un Zeļenskis kaut ko stimulam lieto, tad vismaz Zeļenskis neslēpjas, neizvairas un ir ar tautu, kamēr nolādētais kremlis domā tikai par savu svilstošo dirsu.blacke @ 05.03.2022 01:01
Un? Pat ja viņs kādreiz ir bijis ko lietojis, šobrīd kāda tam starpība? Viņs kko sliktu ir izdarijis zem kādām vielām? Ir? Vai tomēr nav?
narkomāne 🤣 just kidding 😀Zinna @ 05.03.2022 01:03man pret sāpēm deva, sākumā teicu, ne ne nevajag. Kad iedeva, riktīgi labi palika. Nākošajā dienā pati paprasīju ?
Maija ... @ 05.03.2022 01:08Tā kā man vairākas uzdeva līdzīgu jautājumu, tad atbildēšu visām uzreiz - es esmu par Ukrainu, ko vairākkārt jau esmu šajā diskusijā teikusi, bet to, ka Zelenskis lieto redzu pēc pieredzes, zinu kā koka šņaucēji izskatās, nezinu ko tur vairāk komentēt. Es vispār narkomānus pa gabalu redzu, tādus kā Gobzems, Brēmanis, Šlesers, Stendzenieks u.c.