Dzidra Zupa @ 04.03.2022 23:39
Paskatījos tos video. Tur kur tas dakteris slēpjas, cepure dakterim rēcīga, kā no CCCP laikiem. 100% speciāli veidota propaganda no Putina puses.
Nu teikšu kā ir, arī es bieži aiztieku degunu, uzacis, mēdzu ieklepoties, utt. Bet es narkotikas nelietoju.
Zeļenskim blakus neesmu stāvējusi brīdī kad viņš lieto narkotikas. Es domāju, ka tā ir propaganda. Atradu rakstu kur Zeļenskis ir taisījis oficiālu narkotiku testu, kurš bija negatīvs.
Shayk @ 04.03.2022 23:45Rasha vares atkal nabadziba dzivot, kamer Putins edis beluga ikrus sava dacha.
Pama @ 04.03.2022 23:48
Šodien skatījos, kur prasa Krievijas iedzīvotājiem, ko viņi par šo karu domā. Viena sieviete teica, ka ja Putins tā uzskata par pareizu, nu tad dzīvosim, cietīsim. Tātad tā vajag. Tauta gatava badā mirt, jo Putins zina labāk.
Bildi nemaku ielikt. Rakstu latvieshu burtiem. Russkij egocentrichnij nacionalizm v mezdunarodnom mashtabe. Vedj rossijskij nacionalizm-eto osobennij nacionalizm. Kotorij schitaet chto ih nacionalizm-eto patriotizm, a nacionalizm ih sosedej-eto fashizm.Maija ... @ 04.03.2022 23:15Vispār mani ļoti pārsteidz krievu arguments, ka visi apkārt ir nacisti - vai tad viņi nav tie īstie nacisti, ja jau pat svešā valstī var iebrukt tikai dēļ valodas? Es, protams, zinu, ka tas ir tikai iegansts, bet to atbalsta krievi, kuri tieši jūtas kā pārākā nācija. Viena sieviete iekomentēja fb, ka Krievijā nav nacisma - protams, ka nav, jo viņi jau saknē nevienu citu valodu nepieļauj ?
Pama @ 04.03.2022 23:48
Šodien skatījos, kur prasa Krievijas iedzīvotājiem, ko viņi par šo karu domā. Viena sieviete teica, ka ja Putins tā uzskata par pareizu, nu tad dzīvosim, cietīsim. Tātad tā vajag. Tauta gatava badā mirt, jo Putins zina labāk.
Tadu video var uztaisit praktiski par katru cilveku. Es ari biezi pieskaros sejai,it sevishkji kad satraucos. Vins pieskaras seja,degunam,pierei tieshi tad,kad uzstajas vai sarunas. Eiforija? Protams ir prieks,kad tevi atbalsta tauta. Apatisks? Nevar cilveks but 24h diennakti ar smaidu uz sejas. Krekshkji? Tie biezi paradas,ja ilgi runa.Shayk @ 04.03.2022 23:37Kroplis pat nevar savu seju atklat.
https://m.youtube.com/watch?v=-yV8IK8CCV4
Divina di vino @ 05.03.2022 00:06Tadu video var uztaisit praktiski par katru cilveku. Es ari biezi pieskaros sejai,it sevishkji kad satraucos. Vins pieskaras seja,degunam,pierei tieshi tad,kad uzstajas vai sarunas. Eiforija? Protams ir prieks,kad tevi atbalsta tauta. Apatisks? Nevar cilveks but 24h diennakti ar smaidu uz sejas. Krekshkji? Tie biezi paradas,ja ilgi runa.
Divina di vino @ 04.03.2022 23:54Bildi nemaku ielikt. Rakstu latvieshu burtiem. Russkij egocentrichnij nacionalizm v mezdunarodnom mashtabe. Vedj rossijskij nacionalizm-eto osobennij nacionalizm. Kotorij schitaet chto ih nacionalizm-eto patriotizm, a nacionalizm ih sosedej-eto fashizm.