Annija35 @ 11.02.2022 20:16Kamēr pati kam tādam ticēsi, tikmēr tādas muļķīgas arī būs...
Sultry @ 11.02.2022 21:30
Kādā purvā tu esi iestrēgusi?
Ja kāda traka vecene ir aizgājusi pa pieskari, un apdraud tavu drošību, zvani policijai, vai atbilstošai iestādei, nevis pakļaujies uz kaut kādiem aizvēsturiskiem pesteļiem.
Vai vispār maini vidi un pārvācies, lai vārās savā sulā
Piekūns @ 11.02.2022 22:03Es personīgi demanifestēju maģiju, mana neticība pārsit jebkura pesteļotāja spējas.
Ja tu liksi viņai pretī tad pretī dabusi vel lielaku atsitienu un sekas. Ej pie kāda uzticama cilveka kurš Tev noņems to visu nost ,cilveks kurs tev to uzlika sajutis atsitienu (paliks slikti ar veselibu )tā es ar to cīnijos. Dienā kad aizgāju noņemt to kas bija man uzlikts un sadedzināju to ko atradu taa cilveka dzivoklii (lapiņas,bildes ar tekstiem,veikti rituali utt) tas cilveks nokļuva slimnīcā ar komu.Dzhesika @ 11.02.2022 19:01Sveiki. Ļoti meklēju spēcīgu raganu, kas var palīdzēt, jo šobrīd ciešu ne tikai es, bet ari mani bērni, zinu kas to dara, bet nevaru apturēt. Ir liktas aizsardzības, bet tas darbojas tik uz laiku, jo tā traka turpina savus darbus. Man ir skaidri pateikts, ka kamēr es nebūšu mirusi, viņa neapstāsies ..Man ieteica meklēt kādu, kas var viņu apturēt, kamēr nav par vēlu..
MCJ @ 12.02.2022 12:25Lol nopietni? Kas tie par suņa murgiem? "nevajag ticet tad nedarbosies" cilvekiem ari aiz muguras saliek viskautko kad viņi par to nenojaušs...
Pati biju tāda situācijā kā diskusijas autore un redzēju ko nozīmē saskrieties ar cilvēku kurš aizraujas ar melno maģiju.... 4 cilvēki jau ir miruši no viņas rokas kamer tas tika mērķtiecīgi darīts aiz muguras konkrētajiem cilvēkiem kuri pat par to nenojauta.
@D Ja tu liksi viņai pretī tad pretī dabusi vel lielaku atsitienu un sekas. Ej pie kāda uzticama cilveka kurš Tev noņems to visu nost ,cilveks kurs tev to uzlika sajutis atsitienu (paliks slikti ar veselibu )tā es ar to cīnijos. Dienā kad aizgāju noņemt to kas bija man uzlikts un sadedzināju to ko atradu taa cilveka dzivoklii (lapiņas,bildes ar tekstiem,veikti rituali utt) tas cilveks nokļuva slimnīcā ar komu.
Sultry @ 12.02.2022 13:04
Ko tu tai sievietei biji tādu nodarījusi? Un pārējie arī?
Nekas, drīz visa šī “vecā” paaudze izmirs un paliks tikai interneta troļi
ejtunahuj @ 12.02.2022 18:56Ja atrodi padod ziņu. Man vajag lai noņem no manis eneģetiskos vampīrus, kas izsūc enerģiju no manis.
ejtunahuj @ 12.02.2022 18:56Ja atrodi padod ziņu. Man vajag lai noņem no manis eneģetiskos vampīrus, kas izsūc enerģiju no manis.
Lol nopietni? Kas tie par suņa murgiem? "nevajag ticet tad nedarbosies" cilvekiem ari aiz muguras saliek viskautko kad viņi par to nenojaušs...